Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Behçet sağ eliyle intihar etmiş olamaz"

Horizon

Öne çıkan mesajlar

Habertürk said:
Ailesi Özel Harekat Daire Başkanı'nın intihar ettiğine inanmıyor

Dün gece geç saatlerde aracının içinde tek kurşunla başından vurulmuş olarak bulunan Emniyet Özel Harekât Dairesi Başkanı Behçet Oktay'ın yakınları, intihar iddiasına inanmıyor. Amcası oğlu Atilla Oktay, Behçet Oktay'ın intihar edecek bir yapıda olmadığına vurgu yaptı.

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde yaşayan ve kendisinin de devlet memuru olduğunu söyleyen Atilla Oktay, Özel Harekatçı Behçet Oktay'ın solak olduğunu, ancak sağ el ile intihar ettiğinin söylendiğini aktardı.

Oktay'ın intihar etmesi için hiçbir sebebinin olmadığını vurgulayan Atilla Oktay, ailevi ya da başka bir sıkıntısının bulunmadığını kaydetti. Atilla Oktay, medyada çıkan haberlere de sitem ederek, bazı televizyonların baba Mehmet Oktay'ın üzüntüden öldüğünü söylediğinden yakındı. Baba Mehmet Oktay'ın (78), oğlunun ölüm haberini duyması üzerine sabah saatlerinde fenalaşarak sağlık ocağında tedavi gördüğü öğrenildi. Baba Mehmet Oktay, tedavisinin ardından yeniden Hekimhan'daki evine getirildi.

Behçet Oktay'ın ölüm haberini alan çok sayıda akrabası ve vatandaş, baba Mehmet Oktay'ın evine gelerek taziye ziyaretinde bulunuyor.

Bu arada, baba Mehmet Oktay'ın evinin önüne büyük bir Türk bayrağı asıldığı görüldü. Cenazenin saat 18.00 sularında Ankara'dan uçakla Malatya'ya geleceği, daha sonra da Hekimhan'a getirileceği öğrenildi.

Solak adam sağ eli ile intahar edebilir mi ? Bakalım ne çıkacak buradan.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet zorlarsan edebilirsin fakat burada oyun oynamıyorsun ki kendini zorlayasın.

İntihar eden bir insanın o anki ruh yapısı ve hareketlerini düşünecek olursak , en kolay kendimi nasıl öldürürüm şeklinde düşünüp hareket edecektir. Çünkü "kendini öldürüyor" , et doğramıyor ya da poligonda ateş etmiyor.

Sol elini kullanan biri oturup kendini kasarak sağ eli ile intihar etmeye çalışmaz heralde. Ayağı ile intihar etmeye çalışan biri de zaten arızalıdır..
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bir nokta var, insanlar yazdıkları eli kullanmayabilrler normal hayatta. yani ben solağım örneğin, fakat basketbolda top sürerken sağ elimle sürerim, kapıyı sağ elimle açarım, ama çatal bıçağı normal insana göre ters tutarım mesela.

atari oyunlarında silahı da hep sağ elle tutmuşumdur

tabi araştırsınlar baksınlar nedir de, bu kanıt değildir asla.
Sosyal ağlarda paylaş

evet yazarken solak olan bazı arkadaşlarım başka işlerde sağ ellerini kullanıyorlar. tabancayı hangi eliyle kullandığı önemli yazıyı değil. ama tabancayı da sol eliyle kullanıyorsa sağ eliyle intihar etmesi gerçekten garip olur zira o eliyle kontrolü zayıf olacağı için muhtemelen o elinde tabanca tutmaz. kendime bakarak konuştum tabi sol elimde tetik sıkmakla sağ elimde tetik sıkmanın kolaylığı ve kontrolü arasında baya fark var.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:
şöyle bir nokta var, insanlar yazdıkları eli kullanmayabilrler normal hayatta. yani ben solağım örneğin, fakat basketbolda top sürerken sağ elimle sürerim, kapıyı sağ elimle açarım, ama çatal bıçağı normal insana göre ters tutarım mesela.
atari oyunlarında silahı da hep sağ elle tutmuşumdur
tabi araştırsınlar baksınlar nedir de, bu kanıt değildir asla.

benim de böyle bir arkadaşım var, adam sağ elini kullanıyo herşeyde yani sağlak. ama tüfek kullanırken sol elini kullanıyor. hatta askerde komutanlarıyla baya bi tartıştı bu konuda. ama adam solla daha başarılı olduğu için ses etmediler sonraları. yani sağ-sol el kullanımı değişkendir biraz, kanıt olamaz. mutlaka diğer testler uygulanmalı
Sosyal ağlarda paylaş

Jadelith said:
eder nolcak.

yani belki etmemiştir de hangi elle ettiği bir delil olmamalı, ben kasıp ayağımla kendimi vursam kesin başkası vurdu mu sayılacak

Kimse kasıp da böyle bir şey yapmaz ama. Normalde bile ters elini kullanmazken hele intiharı düşünecek kadar biliçsizleşmiş durumdayken zaten otomatik olarak normal elini kullanırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Jadelith said:
eder nolcak.

yani belki etmemiştir de hangi elle ettiği bir delil olmamalı, ben kasıp ayağımla kendimi vursam kesin başkası vurdu mu sayılacak

Kimse kasıp da böyle bir şey yapmaz ama. Normalde bile ters elini kullanmazken hele intiharı düşünecek kadar biliçsizleşmiş durumdayken zaten otomatik olarak normal elini kullanırsın.

abi sebep olacak 10 tane şey yazabilirsin, kanıt olamaz diyorum.

ha araştırsınlar ona bişi demiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Jadelith said:

abi sebep olacak 10 tane şey yazabilirsin, kanıt olamaz diyorum.
ha araştırsınlar ona bişi demiyorum

Talimatı veriyorum dediğin gibi yapsınlar.

Yaw herkes fikrini açıklıyor, yemin ederim konu içine girdiğimde karşısındakine zorla fikrini kabul ettirmeye çalışmayan yok. girip bir şey yazmak bile eziyet geliyor bana , böyle olunca da.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer bu olay gerçekten intihar değisle ve bu adamı öldürecek kapasitede adamlar bu kadar bariz bir detayı kaçıracak kadar beceriksizse bıraksınlar zaten bu işi.

Yada belki, iyice komplo teorisyenliği, bazı kişileri zan altında bırakmak için o eliyle intihar etti.

Yakınlarının başı sağolsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...