Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Inception (2010)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
christoper nolan yazip yonetiyor. aksiyon sci-fi olacakmis. ilk basta duyanlar oha batman 3 geliyo diye cosmus ama batman'dan once ve farkli bir film olacagi aciklanmis.

bu yil icinde cekimler bitip 2010 yazinda vizyona girecekmis.
http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=24190

imdb: http://www.imdb.com/title/tt1375666/
  • 1 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
gelmiş geçmiş en iyi film olacak inception, dark knight'tan daha çok emek harcadım ve ondan çok daha iyi bir şekilde çektim vs. demiş christopher nolan

çok iddialı konuştu,

zaten hayvan gibi merak edip bekliyordum, daha da meraklandırdı beni :D
Mesaj tarihi:
bende o iddia ettiği şeylerin olacağını pek sanmıyorum ama nolan'ın tarzı beni çok heyecanlandırıyor. Adamın çok farklı bir tarzı var ki bu adam ölene kadar çektiği herşeyi izlerim ben
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
uzun fragmanı geçen gün yayınlandı, 3 gündür defalarca izledim.

ama nedense kısa fragmanlardaki hiçbirşey vermeden meraklandırma taktiği daha çok heyecanlandırmıştı beni, uzun fragmanda bayağı şey söyleniyor falan hehe

e. page'de olmamış bence :(
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
imdb'de puanlama 9.6 ile açıldı hehe

off sen git 1.5 sene bekle filmi, tam yazlığa döneceğin zaman gelsin film

umarım istanbul'a döndüğümde halen vizyonda olur, internetten indirip rezil etmek istemiyorum filmi
Mesaj tarihi:
valla leonardo hani böyle şişirilmiş sadece tipiyle ünlü olan bir adam olarak lanse ediliyordu titanicten sonra

ama adam baya iyi ya.herifin boş filmi yok.hangi filmini izlediysem hepsi iyi filmler
Mesaj tarihi:
İMDB NOLAN SİONİST LOBİSİ YİNE İŞ BAŞINDA

dark knight gibi en birinci sıradan açılan, apple ve messi fanboyluğundan bile tehlikeli olan c.nolan fanboyları, yine şaşırtmadı ve daha çıkmadan filmi imdb 1. sıraya oturttu.

hatırlanacağı üzere önceki günlerde israilli yönetmen filmin bütçesini gazzeye giden yardım gemilerindeki malları satarak oluşturduğunu açıklamıştı.

kaynak: kıçım
Mesaj tarihi:
Abi dicaprio'dan nefret ediyorum bildigin. Adam irite ediyor beni. Tipi, oyunculugu, her biseyi kotu hissettiyor bana ama 9.6 su anda imdb puani.

Hakkatten o kadar iyi mi film ?
  • Yeni Oluştur...