Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 christoper nolan yazip yonetiyor. aksiyon sci-fi olacakmis. ilk basta duyanlar oha batman 3 geliyo diye cosmus ama batman'dan once ve farkli bir film olacagi aciklanmis. bu yil icinde cekimler bitip 2010 yazinda vizyona girecekmis. http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=24190 imdb: http://www.imdb.com/title/tt1375666/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 kadro yavas yavas olusmaya basladi. basrol olarak leo dicaprio olacak. su an marion cotillard, cillian murphy ve ellen page ile gorusuluyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Trailer çıkmış. Pek açıklayıcı bir trailer değil gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 çok efsane bi film olabilir. baya umutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Umarım Dark City çakması değildir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 abo soyle bisey gozume carpti, heyecan yaptim Untitled batman project Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ::oamanın riddler dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Quel-Thul said: abo soyle bisey gozume carpti, heyecan yaptim Untitled batman project Feci fake yannız ordaki poster ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 gelmiş geçmiş en iyi film olacak inception, dark knight'tan daha çok emek harcadım ve ondan çok daha iyi bir şekilde çektim vs. demiş christopher nolan çok iddialı konuştu, zaten hayvan gibi merak edip bekliyordum, daha da meraklandırdı beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 filmleri iyi güzel de çok gereksiz iddia olmuş, ölçülür biçilir birşey değil ki. yapsın biz karar verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Bence dediği kadar iyi olmayacak.Çok güzel film olacakta dediği kadar olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bende o iddia ettiği şeylerin olacağını pek sanmıyorum ama nolan'ın tarzı beni çok heyecanlandırıyor. Adamın çok farklı bir tarzı var ki bu adam ölene kadar çektiği herşeyi izlerim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Abi efsane gibi duruyor film. http://www.movieweb.com/movie/inception/VIzDjHCECBnjDC veya http://www.traileraddict.com/trailer/inception/theatrical-trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 uzun fragmanı geçen gün yayınlandı, 3 gündür defalarca izledim. ama nedense kısa fragmanlardaki hiçbirşey vermeden meraklandırma taktiği daha çok heyecanlandırmıştı beni, uzun fragmanda bayağı şey söyleniyor falan hehe e. page'de olmamış bence :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 leo di caprionun kotu filmini gormedim henuz. Herif iyi filmler seciyor, chris nolan zaten ortada, heycan yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 filmi izlemis izleyici, elestirmen kim varsa hepsinin ortak lafi "oha felan olduk". gelsin lan artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 imdb'de puanlama 9.6 ile açıldı hehe off sen git 1.5 sene bekle filmi, tam yazlığa döneceğin zaman gelsin film umarım istanbul'a döndüğümde halen vizyonda olur, internetten indirip rezil etmek istemiyorum filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 valla leonardo hani böyle şişirilmiş sadece tipiyle ünlü olan bir adam olarak lanse ediliyordu titanicten sonra ama adam baya iyi ya.herifin boş filmi yok.hangi filmini izlediysem hepsi iyi filmler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 İMDB NOLAN SİONİST LOBİSİ YİNE İŞ BAŞINDA dark knight gibi en birinci sıradan açılan, apple ve messi fanboyluğundan bile tehlikeli olan c.nolan fanboyları, yine şaşırtmadı ve daha çıkmadan filmi imdb 1. sıraya oturttu. hatırlanacağı üzere önceki günlerde israilli yönetmen filmin bütçesini gazzeye giden yardım gemilerindeki malları satarak oluşturduğunu açıklamıştı. kaynak: kıçım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 dark knight dısında nolanın her filmini çok ama çok sevmiştim ve bunu da heyecanla bekliyorum. gelsede imax izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 dark knight'ta nolan'ın en iyi filmidir yalnız asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Abi dicaprio'dan nefret ediyorum bildigin. Adam irite ediyor beni. Tipi, oyunculugu, her biseyi kotu hissettiyor bana ama 9.6 su anda imdb puani. Hakkatten o kadar iyi mi film ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 o kadar iyi değildir.c.nolan ın çektiği her film ortalama 9-9-5 la başlıyor zaten :P.sonradan düşüyor.ama yinede harika filmdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 said: Abi dicaprio'dan nefret ediyorum bildigin. Adam irite ediyor beni. Tipi, oyunculugu, her biseyi kotu hissettiyor bana +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar