mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Red said: filmde baya komik sahneler vardı ya sevdim hulk ve stark başgan yönetmiş bu arada çizgi roman falan bilmem şu sondaki kırmızı hulkumsu adam kimdi lan.sırıttı pis pis.hulk abinin kuzeni falan m bu neresinde çıkıyo yahu? ben görmedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 yazılardan sonra. Marvel filmlerinin hepsin oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 abi sonda yemek yemiyolar mıydı bunlar topluca? nerde çıkıyo o herif? ek: aaa ondan önce bi tane daha varmış. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Ondan sonra bir klip daha olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Sparkcaster said: kaptan niye starka babanı tanıyorum lan ben senin muhabbeti yapmadı bütün film bekledim aynen ikisinin her dialogunda bunu bekledim adf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 cünkü biri kendini begenmiş prick, öbürü kaptan amerika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 onun için bi "ben senin babanı bilirdim la artis" çekecekti kaptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Redeagle said: Ondan sonra bir klip daha olması lazım. Thanos sanırım o Skrullslardan. /watch?v=fbABEUNg0wc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 işte gidip mal gibi "serum olmasa hiçbişeysin sen" dedikten sorna o ironman'ın adam olmıcyuağını anladı zaten. ölesi nasihatla değil kotekle adam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Korsan çektiriyor bana şu anda bu. İnternete Hi10P versiyonu düşmüş, 720p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 ya bu doomsday muhabbetindeki adam değil mi. chameleon un üvey babası hani. kaptanla kapışan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 fox kids spider-man çizgi filmini mi diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 mokoko said: abi sonda yemek yemiyolar mıydı bunlar topluca? nerde çıkıyo o herif? ek: aaa ondan önce bi tane daha varmış. :D Döner falan yiyolardı hatta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 GERGE said: Korsan çektiriyor bana şu anda bu. İnternete Hi10P versiyonu düşmüş, 720p. hee ben indirdim,idare eder işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ahah cüce ciddi ciddi gaptan amarigacı mı çıktı lol, ondan hiç beklemezdim lol. çok iyiymiş film ya tahmin ettiğim gibi, aksiyonu da bomba. yalnız tahmin ettiğim gibi ezmiş geçmiş robırt davni herkesi. 1-2 kişi daha ağır aktör olsa daha dengeli gidermiş. bunun gibi herkesin birleştiği bir galactus istilası filmi lazım ama, çok kötü harcadılar o dandik fantastik dörtlü filminde kara bulut niyetine. bu robot çutulular nerdeee, galactus nerdeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 kaptan amerika cok kral karakter. galactus'u muhtemeln fantastic four'la beraber satmıslardır kullanamazlar onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 En gıral Thor. GÜM GÜM YILDIRIM, GÜM GÜM SHAKESPREAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 doth mother know thou hath weareth her drapes? sdfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/317/651/047.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 film coook iyi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=QDajL441mZc iron man 2 kısmında haksız ama gerisi iyi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 ahahaha başarılı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 loki thorun sonunda ölmüyor, kaptanın seveni cok, hulk gecen filmdede kendini kontrol edebiliyodu, failsafein acıklaması filmde acık acık sleniyo, adam kendisi sölüyo yerinde olan aklımla failsafe koydum diye. zararı yok böyle seylerinde, bari bi yerinden uydurmadan yapsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Kaptan Amerika'yı kimsenin takmadığı fakat Amerikan seyircisine hitaben çekilen bir film olduğundan "kinda has to be there" olduğuna katılıyorum. 20 dakika gemi tamiri ve starring mace windu'da güzeldi =F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Kaptan Amerikanın hayvan gibi fan kitlesi var, bu trailer buyuk ihtimalle avrupadan cıkmıştır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar