Cuce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Feamer said: hulk u çok abartıyorlar, hep çok abartılı yapıyorlar kendi evrenler içinde bile tutarsız, galactusa bile dalabilir o derece yooo hulkun olayı o zaten. hulk stronger there is. galactusada dalıyo zaten sorun bu değilki. soru hulkun ne yapabileceği değil, ne yapıcağı. ve karsıındakinin ne tepki vereceği. konu hulk olunca basabilirmi diye sorgulamak manasız. elbetteki galactus ya bsg diyip fiskeyle gönderirverir hulku ay'ın yörüngesine ama işte konu bu değil. marvel sacma sapan boktan bırkac yazarı saymazsan karakter temelinde cok tutarlı bir evren. hanı dcle karsılastırmak cok abzürd olmus. atladığın nokta bu. marvel dünyası 50 senelik bi dünya tutarlılık devamlılık olaylar üzerinden değil, karakterler üzerinden ilerliyor. bastan beri böleydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Cuce said: Feamer said: hulk u çok abartıyorlar, hep çok abartılı yapıyorlar kendi evrenler içinde bile tutarsız, galactusa bile dalabilir o derece yooo hulkun olayı o zaten. hulk stronger there is. galactusada dalıyo zaten sorun bu değilki. soru hulkun ne yapabileceği değil, ne yapıcağı. ve karsıındakinin ne tepki vereceği. konu hulk olunca basabilirmi diye sorgulamak manasız. elbetteki galactus ya bsg diyip fiskeyle gönderirverir hulku ay'ın yörüngesine ama işte konu bu değil. marvel sacma sapan boktan bırkac yazarı saymazsan karakter temelinde cok tutarlı bir evren. hanı dcle karsılastırmak cok abzürd olmus. atladığın nokta bu. marvel dünyası 50 senelik bi dünya tutarlılık devamlılık olaylar üzerinden değil, karakterler üzerinden ilerliyor. bastan beri böleydi zaten. bütün bunlara birşey demiyorum, doğru yazar ve senaryolarla hulk üzerinden güzel mesajlar veriliyor/verilebilinir ama kendi "çizgi roman"ları içinde avengerlara karışınca işler karışıyor, sınırsız bir gücü olması ben ve benim gibi düşünenlere saçma geliyor yani benim bakış açıma göre ortada galaktus diye bir şey varsa hulk gibi biri gidip burnuna vurup onu kovamamalı, böyle oluyor demiyorum, benim düşünce mantığıma aykırı haa, film için bir şey demiyorum zaten film zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Hulk iyi, hep iyiydi. Sevdik o'nu biz. Yenilmez olmasını ve orantısız güç kullanmasını da hiç yadırgamadık. http://fc09.deviantart.net/fs70/f/2012/149/e/d/hulk_smash_puny_god_by_thepenciler-d51jehj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Feamer said: yani mantıksızlığında kendi içince bir mantığı olması lazım, olmadımı canımı sıkıyor. marvel bunu çok yapıyor DC de daha az, onlar kendi lore larına daha bağlı Feamer said: sınırsız bir gücü olması ben ve benim gibi düşünenlere saçma geliyor yani benim bakış açıma göre ortada galaktus diye bir şey varsa hulk gibi biri gidip burnuna vurup onu kovamamalı, böyle oluyor demiyorum, benim düşünce mantığıma aykırı haa, film için bir şey demiyorum zaten film zaten DC'de daha fazla aslında bu. supermen mesela, bazen dünyayı kaldıracak kadar güçlü gösteriliyor, bazen sokak serserinden dayacak yiyecek kadar güçsüz. hatta bazen tuhaf tuhaf bufflar, upgradeler elde edebiliyor duruma göre. hulk'un teoride bir sınırı yok, pratikte sadece en güçlü karakterden biraz daha güçlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Hulk la Stark yardirmis resmen. Captain Amerika ve Thor tirt kalmis yanlarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 filmin sonlarinda hulkun kendini kontrol edebilmesi falan sacma olmus tabi... daha bi dengesiz olarak sahaya surselerdi hulku arada bizimkilerede daliyo ama uzayli elemanlarda buna 3 5 vurunca hulku dellendirip direk provoke yapsaymis falan daha bi guzel olurmus bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Ya Peter Parker ile tanrının karşılaştığı bir sahne vardı (bu filmde değil, çizgiromanlarda). Foruma bir yere resmi koyulmuştu hatta, bu başlıkta sandım ama bulamadım. Biri ÖM atabilir mi ya da buraya koyabilir mi resmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Aket-Atum said: Ya Peter Parker ile tanrının karşılaştığı bir sahne vardı (bu filmde değil, çizgiromanlarda). Foruma bir yere resmi koyulmuştu hatta, bu başlıkta sandım ama bulamadım. Biri ÖM atabilir mi ya da buraya koyabilir mi resmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Sensational #40. Bul indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 korsana yöneldirme var olduğu için bu mesajı şikayet edeceğim ancak kendisi mod olduğu için şikayet edemiyorum. bilmiyorum artık ban mı gelir bize... 8-) bu saçmalamayı yapmak ne güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Buradan da satın alabilirsin diyelim o zaman: http://comicstore.marvel.com/Sensational-Spider-Man-40/digital-comic/JUN072131 Hatta ben aldım şu anda, okuyorum. Süper bölümdü bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 şu çizgi romanları ipadde satın alabilme imkanı var mı? basılıdan daha ucuza geliyorsa şukela olur hatta. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 hemen üstünde link verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Peki Türkiyede basılı olarak alabileceğimiz bir yer var mı? Tercihen İnternet üzerinden satış yapıyor olmalı. Sabit bir yerim yok çünkü şu an bol bol geziyorum iş gereği. Tekrar yurtdışına da 3 ay sonra çıkacağım. Çok soru sordum ama kusura bakmayın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 http://www.rob389.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 İstanbul'daysan İstiklal caddesinde Galatasaray Lisesi'nin yanında şağaıya bi 50-100 metre inince sağda çizgiroman satan bir yer var, orada bulabilirsin. Baya güzel bir dükkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 taksim - gon var, bir de gerekli şeyler var yine karşıda. internet üzerinden çizgi roman satın almadığım için bilemiyorum, zaten çizgi roman dediğin kitapçılardan, çizgi romancılardan alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 son 3 post aynı yeri söylüyor, evet Gon... üstte link'i verilen robison'un çizgiroman bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 blureay düştü diyorlarda bulamadım yok henüz şu seride lokiyi harcadılarda enchantress göremedik o geldi aklıma şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 quixef said: Aket-Atum said: Ya Peter Parker ile tanrının karşılaştığı bir sahne vardı (bu filmde değil, çizgiromanlarda). Foruma bir yere resmi koyulmuştu hatta, bu başlıkta sandım ama bulamadım. Biri ÖM atabilir mi ya da buraya koyabilir mi resmi? yalnız o tanrı değil, jack kirby. tabi şimdi düşününce evet tanrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Valla benim okuduğum kaynaklarda One-Above-All ile karşılaşan ender insanlardan biri Peter Parker deniliyordu, bende o budur herhalde diye düşündüm. Bilemiyorum işin ayrıntısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 tamam işte, one above all=jack kirby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 o değilde thanos ne dövecek be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 dizini dover anca, filmin sonunda dayagini yiyip oturucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 spoiler!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar