Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Avengers (2012)

progamer

Öne çıkan mesajlar

Feamer said:

hulk u çok abartıyorlar, hep çok abartılı yapıyorlar kendi evrenler içinde bile tutarsız, galactusa bile dalabilir o derece

yooo hulkun olayı o zaten.

hulk stronger there is. galactusada dalıyo zaten sorun bu değilki.

soru hulkun ne yapabileceği değil, ne yapıcağı. ve karsıındakinin ne tepki vereceği.
konu hulk olunca basabilirmi diye sorgulamak manasız. elbetteki galactus ya bsg diyip fiskeyle gönderirverir hulku ay'ın yörüngesine ama işte konu bu değil.

marvel sacma sapan boktan bırkac yazarı saymazsan karakter temelinde cok tutarlı bir evren. hanı dcle karsılastırmak cok abzürd olmus.

atladığın nokta bu. marvel dünyası 50 senelik bi dünya tutarlılık devamlılık olaylar üzerinden değil, karakterler üzerinden ilerliyor. bastan beri böleydi zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

Feamer said:

hulk u çok abartıyorlar, hep çok abartılı yapıyorlar kendi evrenler içinde bile tutarsız, galactusa bile dalabilir o derece

yooo hulkun olayı o zaten.

hulk stronger there is. galactusada dalıyo zaten sorun bu değilki.

soru hulkun ne yapabileceği değil, ne yapıcağı. ve karsıındakinin ne tepki vereceği.
konu hulk olunca basabilirmi diye sorgulamak manasız. elbetteki galactus ya bsg diyip fiskeyle gönderirverir hulku ay'ın yörüngesine ama işte konu bu değil.

marvel sacma sapan boktan bırkac yazarı saymazsan karakter temelinde cok tutarlı bir evren. hanı dcle karsılastırmak cok abzürd olmus.

atladığın nokta bu. marvel dünyası 50 senelik bi dünya tutarlılık devamlılık olaylar üzerinden değil, karakterler üzerinden ilerliyor. bastan beri böleydi zaten.

bütün bunlara birşey demiyorum,

doğru yazar ve senaryolarla hulk üzerinden güzel mesajlar veriliyor/verilebilinir ama kendi "çizgi roman"ları içinde avengerlara karışınca işler karışıyor, sınırsız bir gücü olması ben ve benim gibi düşünenlere saçma geliyor

yani benim bakış açıma göre ortada galaktus diye bir şey varsa hulk gibi biri gidip burnuna vurup onu kovamamalı, böyle oluyor demiyorum, benim düşünce mantığıma aykırı

haa, film için bir şey demiyorum zaten film zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

yani mantıksızlığında kendi içince bir mantığı olması lazım, olmadımı canımı sıkıyor.

marvel bunu çok yapıyor

DC de daha az, onlar kendi lore larına daha bağlı

Feamer said:
sınırsız bir gücü olması ben ve benim gibi düşünenlere saçma geliyor

yani benim bakış açıma göre ortada galaktus diye bir şey varsa hulk gibi biri gidip burnuna vurup onu kovamamalı, böyle oluyor demiyorum, benim düşünce mantığıma aykırı

haa, film için bir şey demiyorum zaten film zaten

DC'de daha fazla aslında bu.

supermen mesela, bazen dünyayı kaldıracak kadar güçlü gösteriliyor, bazen sokak serserinden dayacak yiyecek kadar güçsüz.
hatta bazen tuhaf tuhaf bufflar, upgradeler elde edebiliyor duruma göre.

hulk'un teoride bir sınırı yok, pratikte sadece en güçlü karakterden biraz daha güçlü.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
quixef said:

Aket-Atum said:

Ya Peter Parker ile tanrının karşılaştığı bir sahne vardı (bu filmde değil, çizgiromanlarda). Foruma bir yere resmi koyulmuştu hatta, bu başlıkta sandım ama bulamadım. Biri ÖM atabilir mi ya da buraya koyabilir mi resmi?

yalnız o tanrı değil, jack kirby.

tabi şimdi düşününce evet tanrı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...