dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 dün izledik. hulk'a anırdım "i have a secret, i m always angry" ben de baba. canımsın ciğerimsin. filmin en iyi sahnesi mib3'nin trailerındaki binadan düşüş sahnesiydi. ahah cidden 3d çok güzel abi. her neyse, süper eğlenceli film olmuş. geekler kim kimi döver tartışmasına girsin diye altyapı hazırlanmış sanki. ben bilmiyorum hacım kim kimi döver ama ironman sağlam adam lan. keyifli piç. sadece aksiyon olsun diye pek zeki değil gibi davranıyor. sefgili ayrınmen.. enerji korunumuna göre pervaneyi çevireceğine, arc reactor ü üzerinden motora jump start yapıp kahveni iç bebeğim. çok daha kolay bak.. gerçi sıkıcı olur ya neyse. bi de http://www.youtube.com/watch?v=ZjK9CSZwx4w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 o Thanos'u gazlayan adam kim bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 dün izledim de kafama takıldı şunlar o portalı neden acele kapattırdı kaptan amerika ironmanin geri dönmesini beklemedi bide ironmanin suyun altında çalışan suit i uzayda niye çalışmadı. hadi çalışmadı nasıl aşağı düştü yerçekimsiz ortamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Loex said: dün izledim de kafama takıldı şunlar o portalı neden acele kapattırdı kaptan amerika ironmanin geri dönmesini beklemedi bide ironmanin suyun altında çalışan suit i uzayda niye çalışmadı. hadi çalışmadı nasıl aşağı düştü yerçekimsiz ortamda içeri daha fazla bok püsür girmesin diye kapattırmış olabilir, elinde nükleer bombayla gezen adamın hayatta kalması olasılığı düşük sonuçta iron man'in batarya bitti diye hatırlıyorum, zaten savaş sırasında da jarvis "güç şu kadar kaldı" filan diyip duruyodu, en son füzeyi aldıktan sonra hatta "kalan son gücü iticilere ver" gibi bişey diyodu jarvis'e daha sonra patlamanın etkisiyle geriye portala doğru itildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 füzeyi aldıktan sonra değil, etrafı sarılınca bombaya gitmek için bütün gücü iticilere vermesini söylüyor.zaten o andan sonra sadece ucuyo, bombayı bırakma anında bütün batarya bitiyo. sevgilisini aradığında telefonu açmadı ya küfür ettiydim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 kaptan niye starka babanı tanıyorum lan ben senin muhabbeti yapmadı bütün film bekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 http://www.ign.com/articles/2012/06/01/avengers-blu-rays-revealed?utm_campaign=ign+main+twitter&utm_source=twitter&utm_medium=social http://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2012/06/marvel_cinematic_universe_blu-ray.jpg Marvel Cinematic Universe: Phase One - Avengers Assembled (10-Disc Limited Edition Six-Movie Collector's Set) [Blu-ray] List Price: $219.00 Current Amazon Price: $153.30 Limited Edition collection includes: • Marvel’s The Avengers (Blu-ray 3D and Blu-ray) • Captain America: The First Avenger (Blu-ray 3D and Blu-ray) • Thor (Blu-ray 3D and Blu-ray) • Iron Man 2 (Blu-ray) • The Incredible Hulk (Blu-ray) • Iron Man (Blu-ray) • Bonus Disc - “The Phase One Archives” (Blu-ray) • Collectible packaging with exclusive memorabilia from the Marvel Cinematic Universe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 viyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Loex said: dün izledim de kafama takıldı şunlar o portalı neden acele kapattırdı kaptan amerika ironmanin geri dönmesini beklemedi bide ironmanin suyun altında çalışan suit i uzayda niye çalışmadı. hadi çalışmadı nasıl aşağı düştü yerçekimsiz ortamda Cevap 1) Portali neden acele kapattırdı? Portalın diğer tarafında atom bombası patladı. Yukardan düşebilecekler, radyoaktif serpinti vs için kapattı diye düşündüm ben. Tabi iron man'in düşüşü radyasyondan hızlı olur mu ayrı bir tartışma konusu :P 2) Ironman'in suit'i enerjisi bittiği için kapandı. Uzaya çıktığı için değil. 3) Buna verebilecek bir cevabım yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 e portalın bu tarafından oraya ısık gidiyosa yercekimide gider np. bide uzaymı ya diğer taraf. direk uzay değildir. bide su var. portalı şimdi kapatmasalar ne zaman kapatacaklar. ordu gelir yaa diyonuzda, bizden ordu gelicekse, öbür taraftada koskoca galaktik imapratorluğun ordusu gelicek yanı. e sonra? portalın yerini bi kez kaybetseler bi daha alamazlar geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Portalın kendi çekim gücü vardır öyle yaavaşçana çekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 http://i.imgur.com/xoJch.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Beyler ben birşeyi anlamakta güçlük çekiyorum.Şimdi Thor bildiğimiz Tanrı bu hikayeye ve İskandinav mitolojisine göre .Peki En güçlü avangers karakterinin Thor olması lazım değil mi?.Bu Hulk vs Thor çizgifilminde Hulk Thor'u nasıl ezebiliyor?Filmdeki birkaç sahnede kafamı karıştırdı ama spoiler vermiyim şimdi izleyenler anlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 thor öldürmek istemediği için fazla dokunmuyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 ezik tanrı onlar marvel da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 hulk u çok abartıyorlar, hep çok abartılı yapıyorlar kendi evrenler içinde bile tutarsız, galactusa bile dalabilir o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Feamer said: hulk u çok abartıyorlar, hep çok abartılı yapıyorlar kendi evrenler içinde bile tutarsız, galactusa bile dalabilir o derece dogru.Filmde tek hulk olsaydı yine herkesi alırdı gibi duruyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 hulk cok rerore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Tanrı deyince hemen aklınıza böyle "Ol dedi oldu" gelmesin. Marvel vb. deki kullanımı biraz daha FRP ye yakın, güç dereceleri var kendi aralarında vb. Marvel evreninde tek tanrılı dinlerin tanrısı "One-Above-All" diye geçiyor, o arkadaş sakıncalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Feamer said: hulk u çok abartıyorlar, hep çok abartılı yapıyorlar kendi evrenler içinde bile tutarsız, galactusa bile dalabilir o derece zaten "I have an army / we have a hulk" repliğinin efsaneliği de burdan kaynaklanıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 yani mantıksızlığında kendi içince bir mantığı olması lazım, olmadımı canımı sıkıyor. marvel bunu çok yapıyor DC de daha az, onlar kendi lore larına daha bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 dc de mi az bi flashın yaptıklarına bak sonra tekrar gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 az veya çok iş yapıyor demiyorum, kendi dinamikleri içinde tutarlı olsun diyorum yani bende böyle bir kanı uyandırıyor marvel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Feamer said: yani mantıksızlığında kendi içince bir mantığı olması lazım, olmadımı canımı sıkıyor. marvel bunu çok yapıyor DC de daha az, onlar kendi lore larına daha bağlı neyi mantıksızki yav hulk un öyle olacagı zaten belliydi hatta hulk un animelerinden birinde hulk asgarda dalar thor u öldürecek konuma falan gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 smyrnas said: Feamer said: yani mantıksızlığında kendi içince bir mantığı olması lazım, olmadımı canımı sıkıyor. marvel bunu çok yapıyor DC de daha az, onlar kendi lore larına daha bağlı neyi mantıksızki yav hulk un öyle olacagı zaten belliydi hatta hulk un animelerinden birinde hulk asgarda dalar thor u öldürecek konuma falan gelir? film için demiyorum ki, çizgi roman, çizgi film bütün hulklar için diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar