Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Return of American McGee's Alice

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beş para etmeyen bulmacalara sahip hatta bulmaca bile denilemez.atmosfer +18 yapmaya çalışmışlar oda olmamış.hiç olmamış bu oyun.oyunu yapımcılarına suç bulamıyorsun.konsol sahiplerinde kesinlikle sıkıntı var.adamlar çok iyi arge yapıp bu insanların kişisel özelliklerine göre oyun çıkardıklarını düşünüyorum.ps 3 sahibi bi arkadaşım bn o oyundan tırsarım oynayamam dediğini biliyorum.35 yaşında adamsın lan yuh.
Mesaj tarihi:
atmosfer veya oyun +18i değil direk madnessı hedeflemiş.çok da iyi olmuş.paso gold toplayıp atlayıp zıpladıgın platform gibi lulz bi genre olmasına rağmen hissettiriyor madnessı.platform değil de mesela adventure yapsalardı çok daha epik olurdu o ayrı

şu oyunu beğenmeyen adam fifa cod pes dışında oyun oynamasın.
çok iyi oyun.repütasyonumu koyuyorum ortaya
Mesaj tarihi:
hani herchapterın teması farklı ve diğerleriyle alakası yok.sürekli durup durup artworke hayran oluyosun.gameplay çok iyi değil de gameplay için oynanmaz şu oyun bence
böyle bi bölüm var arada misal
http://www.youtube.com/watch?v=dtzOWPLsH5Q
Mesaj tarihi:
sen sanatsal yaklaşmışsın.ben bi oyunda neler yapabiliyorum ona bakarım.aç google bir sürü sanatsal figür bulursun.texturelarda leş bu arada.
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bck said:

aç google bir sürü sanatsal figür bulursun.

lulz iyimiş bu.

bu gün bitirdim, single player oyunda genellikle senaryo, konsept ve artwork e bakarım, fazlasıyla iyiydi bu açıdan. hastası oldum direk.

senaryoyu irdeleyince yanlız direk mindfuck, bi ton alternatif senaryo çıkıyor. çok beğendim çooook! iyi geldi valla.
  • 9 ay sonra ...
  • 6 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...