Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

invasion ve apocalypse temalı diziler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
invasion illa uzaylı istilası olmasına gerek yok, bitkilerin dünya yüzeyini kaplamaya başlaması, virüsün insanları öldürmesi ve insalığın sağ kalma savaşı vs gibi şeyler de olabilir.

apocalypse de herşey olabilir, meteor çarpması, her gün deprem olması, nükleer savaş vs...

bu tip diziler neler var? illa yeni olmasına gerek yok, eski de olabilir.
Mesaj tarihi:
jericho daha ziyade post apocalyptic gibi duruyor.

mega bir event oluyor, bu event'ten az etkilenmiş bir kasabanın dramatik yönden etkileşini izliyorum.

çok fazla bölüm takip etmedim tabii, belki 2. sezondan sonra çok değişmiştir o ayrı. ama izlediğim bölümlerde çok sevemedim diziyi.

ama ben o "event"i izlemek istiyorum, event'ten uzak bir yerdeki dramı değil :)
Mesaj tarihi:
Uzaylı istilası desen var.Gezegenlerin yokedilmesi desen o da var.Ama dizinin konusu daha çok bu olaylardan sonra insanların hayatta kalma mücadelesi üstüne.
Mesaj tarihi:
zamo said:
Uzaylı istilası desen var.Gezegenlerin yokedilmesi desen o da var.Ama dizinin konusu daha çok bu olaylardan sonra insanların hayatta kalma mücadelesi üstüne.

e soap opera işte :)

invasion sırasında dünyadaki olayı değil de uzaydaki savaşı görüyoruz.

şu yukarda yazılmış invasion güzel bir diziye benziyor. bakayım ona.
Mesaj tarihi:
Valla BSG yi çıkar çıkmaz izlerim, en sevdiğim dizilerdendir falan ama doğruya doğru, bazen hakkaten soap opera tadına varıyo. Hele şu ilkokul öğretmeni kılıklı başkanı 4 sezondur öldüremediler katledio diziyi hala.
Mesaj tarihi:
yok işte ilkokul öğretmenini gelip bakan yapıyorlar,o bakanda koloninin başına geçiyor diye istemiyorlardı sanırım ilk bölümlerde,bayağı oldu izleyeli,

penth gelsin açıklar :)
Mesaj tarihi:
Politikayla o kadar da alakasız değil roslin. Eski başkan adar yönetiminde hatta seçim çalışmalarında baya görev almış, sonlara doğru başkanla araları açılmış falan. Öğretmen çıkışlı olduğu için eğitim bakanı sadece. İlk sezonda baya muhabbeti geçiyodu bunların.
Mesaj tarihi:
Ben de hatırlıyorum zaten öyle. 43. mü 46. mı ne sıradaydı daha önde kimse kalmadığı için başkan oluyodu evet.

Ama benim hatırladığım ilkokul öğretmeni diye dalga geçiyolardı sadece eğitim bakanı olduğu için, gerçekten öğretmen olduğunu bilmiyodum (zaten aynı şekilde dalga geçmek için ilkokul öğretmeni dedim)
Mesaj tarihi:
treshold vardı, o da 15 bölüm mü ne dayanabildi, fena değildi halbuki, remzi diye bi cüce vardı.

yav bu istila işini sevmiyor galiba amerikalılar.
  • Yeni Oluştur...