Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 invasion illa uzaylı istilası olmasına gerek yok, bitkilerin dünya yüzeyini kaplamaya başlaması, virüsün insanları öldürmesi ve insalığın sağ kalma savaşı vs gibi şeyler de olabilir. apocalypse de herşey olabilir, meteor çarpması, her gün deprem olması, nükleer savaş vs... bu tip diziler neler var? illa yeni olmasına gerek yok, eski de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Jericho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 invasion güzel diziydi. zamanından önce iptal edildi ama bi story arc bitti; o yüzden yine de seyredilebilir. yine cevaplanmayan sorular kalıyor tabi ama hem dizi güzel hem de william fichtner abi çok güzel oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 oh yeah invasion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 jericho daha ziyade post apocalyptic gibi duruyor. mega bir event oluyor, bu event'ten az etkilenmiş bir kasabanın dramatik yönden etkileşini izliyorum. çok fazla bölüm takip etmedim tabii, belki 2. sezondan sonra çok değişmiştir o ayrı. ama izlediğim bölümlerde çok sevemedim diziyi. ama ben o "event"i izlemek istiyorum, event'ten uzak bir yerdeki dramı değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Battlestar Galactica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 space opera'ya kaçmıyor mu o? invasion veya apocalypse'le alakası ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Uzaylı istilası desen var.Gezegenlerin yokedilmesi desen o da var.Ama dizinin konusu daha çok bu olaylardan sonra insanların hayatta kalma mücadelesi üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 dead set. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 zamo said: Uzaylı istilası desen var.Gezegenlerin yokedilmesi desen o da var.Ama dizinin konusu daha çok bu olaylardan sonra insanların hayatta kalma mücadelesi üstüne. e soap opera işte :) invasion sırasında dünyadaki olayı değil de uzaydaki savaşı görüyoruz. şu yukarda yazılmış invasion güzel bir diziye benziyor. bakayım ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 terminator sera conner chronicles falan olabilir, ortaya karışık. bir de maymunlar cehenneminin bir ara dizisi çekilmişti. bulunması ne derece kolay bilemiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Visitors a.k.a. V The Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Yaprak Dökümü, beyin istilası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Jeremiah var imdb den bulursun. Çok müthiş değildir ama hikayeleri fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Surface falan vardı. Ayrıca BSG soap opera? BSG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Valla BSG yi çıkar çıkmaz izlerim, en sevdiğim dizilerdendir falan ama doğruya doğru, bazen hakkaten soap opera tadına varıyo. Hele şu ilkokul öğretmeni kılıklı başkanı 4 sezondur öldüremediler katledio diziyi hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 başkan zaten ilkokul öğretmeni değilmiydi asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 DarKRideR said: başkan zaten ilkokul öğretmeni değilmiydi asdfasd Eğitim Bakanıydı. Ondan önce belki öyle birşeydir ama hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 yok işte ilkokul öğretmenini gelip bakan yapıyorlar,o bakanda koloninin başına geçiyor diye istemiyorlardı sanırım ilk bölümlerde,bayağı oldu izleyeli, penth gelsin açıklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 evet ben de dedigin gibi hatirliyorum, kabinede tek hayatta kalan kisi oldugu icin baskan oluyor, normalde egitim bakani, oraya da ogretmenlikten yukseliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Politikayla o kadar da alakasız değil roslin. Eski başkan adar yönetiminde hatta seçim çalışmalarında baya görev almış, sonlara doğru başkanla araları açılmış falan. Öğretmen çıkışlı olduğu için eğitim bakanı sadece. İlk sezonda baya muhabbeti geçiyodu bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ben başkanla yattığı için bakan oldu diye hatırlıyodum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Ben de hatırlıyorum zaten öyle. 43. mü 46. mı ne sıradaydı daha önde kimse kalmadığı için başkan oluyodu evet. Ama benim hatırladığım ilkokul öğretmeni diye dalga geçiyolardı sadece eğitim bakanı olduğu için, gerçekten öğretmen olduğunu bilmiyodum (zaten aynı şekilde dalga geçmek için ilkokul öğretmeni dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 treshold vardı, o da 15 bölüm mü ne dayanabildi, fena değildi halbuki, remzi diye bi cüce vardı. yav bu istila işini sevmiyor galiba amerikalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 inasion of the body snatchers, 50lerde bi de 78de çekleni süper. sonradan yapılan çakma uyarlamalar gibi değil kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar