Kaede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konu dışını POLİTİKA PLATOFORMU VAAAUUVVV haline getiren bir iki tip dışında patiden kimsenin şikayeti olduğunu sanmıyorum. En azından benim yok. Ama artık sinir katsayım artmadan Konu Dışı na giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 "eski üyelerin forumdan çıkarılması" kısmında haat olduğunu düşünüyorum. eski üyeler, de get lan diye uzaklaştırıldıkları için değil, kendi tercihleri bu yönde olduğu için foruma yazmayı ve/veya forumu okumayı bıraktılar. forum eskiden güzeldi, şimdi de güzel. sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Uzun zamandır takip ediyorum paticik'i, pek yazıp katkıda bulunduğum söylenemez, genelde okuyup geçmekten daha büyük keyif alıyorum. Son hali hakkında deilde neyin değiştiğiyle ilgili bir iki bişi söliyebilirim. Eskiden kendini okutturan, Konudışı olsun, Kişisel olsun bilmemne olsun, insan gibi yazı yazan bir tayfa vardı, keyifli keyifli zaman geçirirdim bu adamların postlarını okurken. Ufak ufak, iş olsun bilmemne olsun ayrıldılar ya da sık giremez oldular, yerlerini her mesajları sarkastik ve alaycı cümleler içeren kişilere bıraktılar. Değişen bu olsa gerek, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 eskiden konu dışı böyle değildi ki ağaçtaki cin falan topicleri oluodu eğleniyoduk. geçen gün bi konu açayım dedim, bi yerde ergenekon, bi yerde tayyip lan dedim ben napıyorum, hayatta neler oluyor ben böyle bir topiği bu iki topiğin arasına nasıl açayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 konu dışının değiştiğini bende düşünoyrum iyiye/kötüye doğrumu? bence kötüye doğru,yeni halinden çok hazzetmiyorum eskiden patiye girdiğimde açtığım 5/6 bölüm varsa,konu dışı onlardan biriydi,artık değil. ayrıca evet insanalr büyüdü eski postlarıma bakıyorumda,ne gereksiz,ne anlamsız şeyleri tartışıp post atmışım gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 hangi eski üyeler bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 son 2-3 sene inaktiftim ama hakkaten troll sayısı artmış bu dönemde onu gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Black-ice said: eskiden konu dışı böyle değildi ki ağaçtaki cin falan topicleri oluodu eğleniyoduk. geçen gün bi konu açayım dedim, bi yerde ergenekon, bi yerde tayyip lan dedim ben napıyorum, hayatta neler oluyor ben böyle bir topiği bu iki topiğin arasına nasıl açayım. garbage kişisel eğlence... derken konu dışında tartışacak başka bişi kalmadı ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 "eski üyeler siteden çıkarıldıktan sonra siteye canlılık geldi." Hahaha işten mi çıkarıldılar ya ne demek bu? Ayrıca tabii ki eski hali daha iyiydi bir çok açıdan, eski olan herkes bunu savunacaktır doğal olarak. Kişiseldir bence konu-dışı'nın sonunu hazırlayan ve ayrıca konu dışı artık gayet spesifik bir konuya sahip, o da gündem. Gündem bölümü haline geldi, haber c/pleyelim, gündemi tartışalım, herkese liberal diyelim. Ayrıca yeni bir kaç üye dışında Razorjimmy'nin, Dresq'in, Half-Mumi'nin (bu adama noldu hakkaten) yerini tutabilecek insanlar yok hiç bir şekilde. Fedaykin olsun, Horace olsun, bunlar ağaçta çıkmıyor. Bu insanları forumdan soğutan da forumun yeni hali olduğu için yapılabilecek pek bir şey olmuyor, varsa bile yapılması mantıklı olmayabiliyor. Son bir kaç yılda bu bahsi geçen değişimi en iyi gözlemleyebileceğiniz nokta ise kız sayısının artışa geçmesidir, bu da forumun eskisine nazaran daha geniş bir spektruma sahip olduğunu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 10 sene önceden bahsediyorsun.aynı atmosferi beklemek yanliş olur sonucta coluk cocuga işe guce karisanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 10 yılda insanlar değişir gelişir ve tabii ki büyür... İnsanların her zaman eskiyi özlemesi normaldir, nasıl ki insanlar sürekli ''heytt bee 80li yıllar ne bombaydı şöyle yapardık böyle yapardır'' diye söyelniyor ve o yılları özlüyorsa sanal ortamda da olsa geçmişi özlemek normaldir. Neden artık uo tartışılmıo demek çok saçma, çünkü uo mu kaldı allasen? =) Bir de şu var ki eskiye göre herkes daha çok laf sokmaya çalışıyor bu bir gerçek =) Konu dışının sadece siyasete dönüşmesinin nedeni de yeni bölümler açıldı. Garbage, kişisel, internet vs. Doğal olarak konu dışına başka şeyler kalmadı... Sonuç olarak ben 2004 te gelmiştim bu foruma ve o zamanda eskiden şöyledi böyleydi muhabbeti dönüyordu, şimdi de dönüyor...Aslında demek ki çokta bişey değişmemiş =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 şimdi millet işte güçte iken turanj ve adı paticik olan bi site açmak istemiyor üstadım. yaş aldı başını gitti, jık jik juk ekleri bozuyor delikanlıyı.. eski üyeler de tası ve tarakları toplayıp gittiler buyzden ben 1000eski üye ile yapılmış araştırmalar ışığında söylüyorum bak bunları. hepsi belgeli, dosyalı, ispatlı şeyler.. adam gibi beyaz tema gelsin bi de alternatif bi domain alınsın, "zonguldak amele birliği" falan gibi burası adam kaynayacak adam! böle ciddi devlet sitesi gibi site olacak: tse, tuik falan siteleri gibi. millet sorunca hangi site olduğunu "örgütlenmiş gururlu ama fakir gençler" veya işte "macaristan ultima birliği" falan diyebileceksin.. işte o zaman bu siteye milyonlar hayır hayır on milyonlar koşa koşa üye olmaya girecek ve tüm yazılarında bu devlet ciddiyetini ve birlik, beraberlik içinde tünel kazan cüce heyecanını ve de şampiyonluk kazanmış muzaffer futbol takımı mutluluğunu aşılayacaklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 yalnız isim konusunda katılıyorum şaka maka :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Estel_Anorien said: acaba halfmumican ne oldu onu merak ediyorum ben... taytlı kahramanım benim..Avustralya'da üniversite okuyor kendisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 konudışının değişimi garbage ve kişisele dayandırılmış ama garbagge ve kişisel çok yeni yerler değil ki. garbage dediğin yer çok net 2004den beri var, aynen kişiselde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 yoo ben geldiğim de kişisel yoktu valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 allah allah ya :D garbagea eminim ama benim frp olmak istiyorum başlığı oraya atılmıştı orada takılırdık lise 2 deyken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Aket-Atum said: Üyeler paticikten kolay kolay atılmazlar, ya dresquin (miydi) ve fedaykin gibi kendi kararları ile bırakılar yada gerçekten atılacak bir şey yapıp atılır yada uzaklaştırılırlar. paticik eskiden biraz daha az troll barındırıyordu sanki, benim tek gözlemim bu. Bir başlık açıldığında herkes samimice kendi görüşlerini yazardı. Bir cok kisi kolay atilmisti hatirladigim kadariyla.ama ikinci paragrafa aynen katiliyorum.Konu disinde gundem tartisiliyor diyolarda..Tartisma?? Eski üyeler atıldı yorumuna kismen katiliyor ve gene kismen kendimce onayliyorum. Aket-Atum said: Kimse alnına silah dayamıyor aslında takip etmen için :) zevk almıyorsan takip etmek zorunda değilsin. Adam bisey dememiski zaten?eskiden daha heycanli takip ediyodum gibisinden biseyler demis, nedenide budur belki? Alexi_Septimus said: Ayrıca yeni bir kaç üye dışında Razorjimmy'nin, Dresq'in, Half-Mumi'nin (bu adama noldu hakkaten) yerini tutabilecek insanlar yok hiç bir şekilde. Fedaykin olsun, Horace olsun, bunlar ağaçta çıkmıyor. Bu insanları forumdan soğutan da forumun yeni hali olduğu için yapılabilecek pek bir şey olmuyor, varsa bile yapılması mantıklı olmayabiliyor. arti bin derim. Edik; Karakediye noldu asil yasiyor mu hala?Iyi mi?vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Black-ice said: eskiden konu dışı böyle değildi ki ağaçtaki cin falan topicleri oluodu eğleniyoduk. geçen gün bi konu açayım dedim, bi yerde ergenekon, bi yerde tayyip lan dedim ben napıyorum, hayatta neler oluyor ben böyle bir topiği bu iki topiğin arasına nasıl açayım. evet yau buna katılıyorum bende. konu dışına daha toşah topicler açılsın :P Ayrıca isim konusunada katılıyorum. Kimseye tavsiye etmem bu forumu mesela. Etsemde eskiden ultimatr forumuydu vs diye açıklama gereği hissediyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 isim artı bin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Eskiden Half-Mumi kamyonun arkasından hava boşluguna girerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 halfmumi facebookta takılıyor görüyorum ben. titanyumu bırakmış karbonfiber tayt almış. razorjimmy viyanada. çok velet var diye girmiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 razor ortam adami girmez paticige. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ben de daha cok sadece okuyorum artik, gerekliyse yaziyorum bir seyler genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar