Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik in son hali

Mister Tentacle

Öne çıkan mesajlar

"eski üyelerin forumdan çıkarılması" kısmında haat olduğunu düşünüyorum. eski üyeler, de get lan diye uzaklaştırıldıkları için değil, kendi tercihleri bu yönde olduğu için foruma yazmayı ve/veya forumu okumayı bıraktılar.

forum eskiden güzeldi, şimdi de güzel. sorun yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun zamandır takip ediyorum paticik'i, pek yazıp katkıda bulunduğum söylenemez, genelde okuyup geçmekten daha büyük keyif alıyorum. Son hali hakkında deilde neyin değiştiğiyle ilgili bir iki bişi söliyebilirim.

Eskiden kendini okutturan, Konudışı olsun, Kişisel olsun bilmemne olsun, insan gibi yazı yazan bir tayfa vardı, keyifli keyifli zaman geçirirdim bu adamların postlarını okurken. Ufak ufak, iş olsun bilmemne olsun ayrıldılar ya da sık giremez oldular, yerlerini her mesajları sarkastik ve alaycı cümleler içeren kişilere bıraktılar. Değişen bu olsa gerek, evet.
Sosyal ağlarda paylaş

konu dışının değiştiğini bende düşünoyrum
iyiye/kötüye doğrumu? bence kötüye doğru,yeni halinden çok hazzetmiyorum

eskiden patiye girdiğimde açtığım 5/6 bölüm varsa,konu dışı onlardan biriydi,artık değil.

ayrıca

evet insanalr büyüdü

eski postlarıma bakıyorumda,ne gereksiz,ne anlamsız şeyleri tartışıp post atmışım

gerek yok
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:
eskiden konu dışı böyle değildi ki
ağaçtaki cin falan topicleri oluodu eğleniyoduk.

geçen gün bi konu açayım dedim, bi yerde ergenekon, bi yerde tayyip lan dedim ben napıyorum, hayatta neler oluyor ben böyle bir topiği bu iki topiğin arasına nasıl açayım.

garbage kişisel eğlence... derken konu dışında tartışacak başka bişi kalmadı ki :D
Sosyal ağlarda paylaş

"eski üyeler siteden çıkarıldıktan sonra siteye canlılık geldi."

Hahaha işten mi çıkarıldılar ya ne demek bu?
Ayrıca tabii ki eski hali daha iyiydi bir çok açıdan, eski olan herkes bunu savunacaktır doğal olarak.

Kişiseldir bence konu-dışı'nın sonunu hazırlayan ve ayrıca konu dışı artık gayet spesifik bir konuya sahip, o da gündem. Gündem bölümü haline geldi, haber c/pleyelim, gündemi tartışalım, herkese liberal diyelim.

Ayrıca yeni bir kaç üye dışında Razorjimmy'nin, Dresq'in, Half-Mumi'nin (bu adama noldu hakkaten) yerini tutabilecek insanlar yok hiç bir şekilde. Fedaykin olsun, Horace olsun, bunlar ağaçta çıkmıyor. Bu insanları forumdan soğutan da forumun yeni hali olduğu için yapılabilecek pek bir şey olmuyor, varsa bile yapılması mantıklı olmayabiliyor.

Son bir kaç yılda bu bahsi geçen değişimi en iyi gözlemleyebileceğiniz nokta ise kız sayısının artışa geçmesidir, bu da forumun eskisine nazaran daha geniş bir spektruma sahip olduğunu gösteriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

10 yılda insanlar değişir gelişir ve tabii ki büyür... İnsanların her zaman eskiyi özlemesi normaldir, nasıl ki insanlar sürekli ''heytt bee 80li yıllar ne bombaydı şöyle yapardık böyle yapardır'' diye söyelniyor ve o yılları özlüyorsa sanal ortamda da olsa geçmişi özlemek normaldir.

Neden artık uo tartışılmıo demek çok saçma, çünkü uo mu kaldı allasen? =)

Bir de şu var ki eskiye göre herkes daha çok laf sokmaya çalışıyor bu bir gerçek =)

Konu dışının sadece siyasete dönüşmesinin nedeni de yeni bölümler açıldı. Garbage, kişisel, internet vs. Doğal olarak konu dışına başka şeyler kalmadı...

Sonuç olarak ben 2004 te gelmiştim bu foruma ve o zamanda eskiden şöyledi böyleydi muhabbeti dönüyordu, şimdi de dönüyor...Aslında demek ki çokta bişey değişmemiş =)))
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi millet işte güçte iken turanj ve adı paticik olan bi site açmak istemiyor üstadım. yaş aldı başını gitti, jık jik juk ekleri bozuyor delikanlıyı.. eski üyeler de tası ve tarakları toplayıp gittiler buyzden

ben 1000eski üye ile yapılmış araştırmalar ışığında söylüyorum bak bunları. hepsi belgeli, dosyalı, ispatlı şeyler..

adam gibi beyaz tema gelsin bi de alternatif bi domain alınsın, "zonguldak amele birliği" falan gibi burası adam kaynayacak adam!

böle ciddi devlet sitesi gibi site olacak: tse, tuik falan siteleri gibi. millet sorunca hangi site olduğunu "örgütlenmiş gururlu ama fakir gençler" veya işte "macaristan ultima birliği" falan diyebileceksin.. işte o zaman bu siteye milyonlar hayır hayır on milyonlar koşa koşa üye olmaya girecek ve tüm yazılarında bu devlet ciddiyetini ve birlik, beraberlik içinde tünel kazan cüce heyecanını ve de şampiyonluk kazanmış muzaffer futbol takımı mutluluğunu aşılayacaklar..
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:
Üyeler paticikten kolay kolay atılmazlar, ya dresquin (miydi) ve fedaykin gibi kendi kararları ile bırakılar yada gerçekten atılacak bir şey yapıp atılır yada uzaklaştırılırlar.

paticik eskiden biraz daha az troll barındırıyordu sanki, benim tek gözlemim bu. Bir başlık açıldığında herkes samimice kendi görüşlerini yazardı.

Bir cok kisi kolay atilmisti hatirladigim kadariyla.ama ikinci paragrafa aynen katiliyorum.Konu disinde gundem tartisiliyor diyolarda..Tartisma??

Eski üyeler atıldı yorumuna kismen katiliyor ve gene kismen kendimce onayliyorum.

Aket-Atum said:
Kimse alnına silah dayamıyor aslında takip etmen için :) zevk almıyorsan takip etmek zorunda değilsin.

Adam bisey dememiski zaten?eskiden daha heycanli takip ediyodum gibisinden biseyler demis, nedenide budur belki?

Alexi_Septimus said:
Ayrıca yeni bir kaç üye dışında Razorjimmy'nin, Dresq'in, Half-Mumi'nin (bu adama noldu hakkaten) yerini tutabilecek insanlar yok hiç bir şekilde. Fedaykin olsun, Horace olsun, bunlar ağaçta çıkmıyor. Bu insanları forumdan soğutan da forumun yeni hali olduğu için yapılabilecek pek bir şey olmuyor, varsa bile yapılması mantıklı olmayabiliyor.

arti bin derim.

Edik; Karakediye noldu asil yasiyor mu hala?Iyi mi?vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:
eskiden konu dışı böyle değildi ki
ağaçtaki cin falan topicleri oluodu eğleniyoduk.

geçen gün bi konu açayım dedim, bi yerde ergenekon, bi yerde tayyip lan dedim ben napıyorum, hayatta neler oluyor ben böyle bir topiği bu iki topiğin arasına nasıl açayım.

evet yau buna katılıyorum bende. konu dışına daha toşah topicler açılsın :P

Ayrıca isim konusunada katılıyorum. Kimseye tavsiye etmem bu forumu mesela. Etsemde eskiden ultimatr forumuydu vs diye açıklama gereği hissediyorum :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...