Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik in son hali

Mister Tentacle

Öne çıkan mesajlar

şimdi şöyle basit bir hesap ile... paticiğin altın çağını 2001-2004 arası yaşadığını varsayıyorsanız,

5 ila 8 yıl arası süre geçmiş demektir.

2001 baz alınırsa

2001de orta okulda olan adam şu anda üniversiteyi bitirip işe başlayacak kıvama gelmiş oluyor. eh lisede veyahut üniversite olanlar ise çoktan çoluk çocuğa ve işe güce karıştılar kayboldular...

eskidir yenidir buralar bööyle bostandı herşey güllük gülistanlıktı edebiyatını da yapmamak lazım. neticede elimizdeki malzeme budur. ancak bundan en iyi ne yapabiliriz diye tartışabiliriz. kaldı ki yeni üyeler de iyidir candır... kalan sağlar da bizimdir efendim... ha özlemiyor muyuz özlüyoruz.. ama aramıza dönmek isteyen her zaman döner efenim.

acaba halfmumican ne oldu onu merak ediyorum ben... taytlı kahramanım benim..
Sosyal ağlarda paylaş

Üyeler paticikten kolay kolay atılmazlar, ya dresquin (miydi) ve fedaykin gibi kendi kararları ile bırakılar yada gerçekten atılacak bir şey yapıp atılır yada uzaklaştırılırlar.

paticik eskiden biraz daha az troll barındırıyordu sanki, benim tek gözlemim bu. Bir başlık açıldığında herkes samimice kendi görüşlerini yazardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Mister Tentacle said:
delanoresse diyorsun sanırım dela dediğin sonralarını bilmiyorum ama önceki zamanlarda bu komünite için bir değer taşıyordu onuda dışarıda görmek benim keyfimi kaçırdı.eskileri taşıyan insanlar bence gelecekteki gelen insanlarıda etkileyebilir.

bugün bir tane mmorpg de bile birlik sağlanamamış ama o zamanlar herkesin tartıştığı olaylar orc eventıydı,yeni gelen magic resistance skilliydi (gülümseme)

osmosis nerelerde mesela,gallants knight of valor ne oldu? bunlar niye hiç konuşulmamış?

kendini kaybetti dela, açık çek yazıldı defalarca, hepsini har vurup harman savurdu. insanların ne kadar değişebildiğinin anıtı.

osmo ve tonla eski arkadaş zamanla kendileri girmez oldu, siteden atılmış filan değiller nihayetinde. üzücü elbette ama en nihayetinde zaman, emek, keyif, hepsi kendilerine ait.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
eski üyelerin banlanmasını nasıl karşılıyorsun?

üye olma tarihi bir şeye göre eski olup banlendi ise kurallara uymadığı için banlenmiştir.

üye olma tarihi yeni olup da banlendi ise yine aynıdır

farklı karşılanacak bir durum söz konusu değil.

böyle sorular soranları iyi karşılamıyorum lakin. gerçi yardımcı olmak lazım. komunite sitelerinin insanlara bulaştırdığı bir virus nedeni ile sanırım böyle soru sorma gereği duyuyor insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...