Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 şimdi şöyle basit bir hesap ile... paticiğin altın çağını 2001-2004 arası yaşadığını varsayıyorsanız, 5 ila 8 yıl arası süre geçmiş demektir. 2001 baz alınırsa 2001de orta okulda olan adam şu anda üniversiteyi bitirip işe başlayacak kıvama gelmiş oluyor. eh lisede veyahut üniversite olanlar ise çoktan çoluk çocuğa ve işe güce karıştılar kayboldular... eskidir yenidir buralar bööyle bostandı herşey güllük gülistanlıktı edebiyatını da yapmamak lazım. neticede elimizdeki malzeme budur. ancak bundan en iyi ne yapabiliriz diye tartışabiliriz. kaldı ki yeni üyeler de iyidir candır... kalan sağlar da bizimdir efendim... ha özlemiyor muyuz özlüyoruz.. ama aramıza dönmek isteyen her zaman döner efenim. acaba halfmumican ne oldu onu merak ediyorum ben... taytlı kahramanım benim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 insan bazı dönemlerde giremeyebiliyor foruma. dönem dönem gelen insanlar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Eski üyeler atıldı yorumuna katılmıyor ve oylamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Üyeler paticikten kolay kolay atılmazlar, ya dresquin (miydi) ve fedaykin gibi kendi kararları ile bırakılar yada gerçekten atılacak bir şey yapıp atılır yada uzaklaştırılırlar. paticik eskiden biraz daha az troll barındırıyordu sanki, benim tek gözlemim bu. Bir başlık açıldığında herkes samimice kendi görüşlerini yazardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 eski üyeler varken daha iyidi yeni üyeler varken daha kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Eski üyeler atılmadı.Milletin işi gücü var bi şekilde kopuveriyor. Bazıları tartışmaktan yorulur iş temposunda girip yazı yazası gelmiyor.Eminimki %80 i okuyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 eski üyeler varken daha keyifle takip ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Kimse alnına silah dayamıyor aslında takip etmen için :) zevk almıyorsan takip etmek zorunda değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Mister Tentacle said: delanoresse diyorsun sanırım dela dediğin sonralarını bilmiyorum ama önceki zamanlarda bu komünite için bir değer taşıyordu onuda dışarıda görmek benim keyfimi kaçırdı.eskileri taşıyan insanlar bence gelecekteki gelen insanlarıda etkileyebilir. bugün bir tane mmorpg de bile birlik sağlanamamış ama o zamanlar herkesin tartıştığı olaylar orc eventıydı,yeni gelen magic resistance skilliydi (gülümseme) osmosis nerelerde mesela,gallants knight of valor ne oldu? bunlar niye hiç konuşulmamış? kendini kaybetti dela, açık çek yazıldı defalarca, hepsini har vurup harman savurdu. insanların ne kadar değişebildiğinin anıtı. osmo ve tonla eski arkadaş zamanla kendileri girmez oldu, siteden atılmış filan değiller nihayetinde. üzücü elbette ama en nihayetinde zaman, emek, keyif, hepsi kendilerine ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 99 yilinda uye oldum.. Ilk zamanlar daha aktiftim ama simdi haftada bir fln girip kontrol ediyorum varmi ilginc birsey diye.. Gercekten eskisi kadar ilginc degil ama yinede keyif aliyorum.. Aslinda bir 10k mesaj degilde bir 10. yil madalyasi hakediyorum sanirim ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Önceden kızlar teklif ediyomuş burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Dela da Vasmussen de giriyor foruma. Elle tutulur iddialarla bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 lisedeydim kayıt olduğumda bu acc ile bundan önceside vardıda şifreyi unuttuydum tabi asjdgsd vay anasını 8 yıl olucak lan en çok koyan noktada karı kız tavlarım diye üye olmuştum 1 tane tavlayamadan gidicez şu forumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 bu saatten sonra yeni gelenlerde tavlarsan, gözümde sübyancısın kermit. site güzel şu anda. çok kurcalamayın bozacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 bu tür nerde eski üyeler temalı başlıklar genelde yaz aylarında açılırdı, erken olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Aket-Atum said: paticik eskiden biraz daha az troll barındırıyordu sanki, benim tek gözlemim bu. Bir başlık açıldığında herkes samimice kendi görüşlerini yazardı. hah buna katılıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Saeros said: insanlar büyüdüğü içindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 sen dizime yattın ben bi masal anlattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Patide eskiden daha az ayar verme çabası ve daha az siyaset vardı. Bir de şimdinin "VERİLMİŞTİ" si "AÇILMIŞTI" sı o zamanların POST kasma bab ıyla eş değerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Wispy said: Patide eskiden daha az ayar verme çabası ve daha az siyaset vardı. Bir de şimdinin "VERİLMİŞTİ" si "AÇILMIŞTI" sı o zamanların POST kasma bab ıyla eş değerdir yaw wispy senin isminde bir çizgi yokmuydu? nasıl değiştirdin? (konu değiştirir gibi yapar, post kasar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 wissy farklı bu da onun kankası gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 eski üyelerin banlanmasını nasıl karşılıyorsun? üye olma tarihi bir şeye göre eski olup banlendi ise kurallara uymadığı için banlenmiştir. üye olma tarihi yeni olup da banlendi ise yine aynıdır farklı karşılanacak bir durum söz konusu değil. böyle sorular soranları iyi karşılamıyorum lakin. gerçi yardımcı olmak lazım. komunite sitelerinin insanlara bulaştırdığı bir virus nedeni ile sanırım böyle soru sorma gereği duyuyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 2004 civarı olan üyeliğimde aynı konunun bir benzerinide ben açmıştım. O zamanlar siyah pati beyaz pati olayları vardı. Yeni eski vs vs. Aynı konular her yı döner durur alışmak lazım:) (Eski hesabımı aktive demedim. Şifreyide unuttum mail hesabımada şifre gelmedi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 yaw o değilde dynamick senin resim red alertteki teröristlere benziyo. ohh söyledim sonunda. rahatladım. sağol 00yedi (yeni trolümüzün yazdığı gibi yazdım. ama pek şekilsiz durdu. trol aklı bu kadar demekki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 [forum.paticik.com] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar