Farinal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 lan merak ettim acaba biri kavga var şöyle şöyle diye başlık açsa herkeste gerçek olduğunu bilse diyelim şaka olmadığını sırf tanımadığı ve ortak yönleri pati olmak olan birine çağırdığı için kim gider acaba :D ben gitmezdim heralde lan bilmiyorum ama olayıda yazmışsa belki haklıysa bilemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 kermit gider, herkesi dövüp gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 hayır nerden aklına geldi allasen onu merak ettim : ) deli misin be kim gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 yanlız harbi çok abuk subuk başlıklar açıyorum okuyan delikanlı triplerinde bi adamım sanacak :D uykusuzluk sıkıntıdan böle şeyler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 gelmezsen delikanlı değilsin. ibnesin gelmezsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Asteroth said: kermit gider, herkesi dövüp gelir. budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ben giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ...bi arkadaşa bakıp dönerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Zaman mekanda önemli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 kavga ortamındaki potansiyel kız sayısıyla alakalı %'em oynar. mesela kavga sebebi çocuğun hoşlandığı kıza sarkan biriyle alakalıdır. Kavga yeride erenköy kız lisesidir. Potansiyel 60 kız daha karışır olaya. %60 oradayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 erenköy kız lisesinin bahçesine bakan bir evde oturuyodu bizimkiler. kardeş ergen olunca. bakıyodum dikkatli dikkatli bakıyordu arada bu bahçeden. 'abi yine hademeye denk geldi yaa' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Bence lex gider. Acımaz hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Raincloud said: Bence lex gider. Acımaz hem. bunu yazmak için girmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Asteroth said: kermit gider, herkesi dövüp gelir. ya dayak yersem ? yerim olm yani yedim çok baya yedim hemde 4 gün öncede yedim hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 lex tek götürür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 adamın suratı korkunç korkarım yani bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 polat yetisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 black lotus la takas ettiydim ben polatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Voys said: kavga ortamındaki potansiyel kız sayısıyla alakalı %'em oynar. mesela kavga sebebi çocuğun hoşlandığı kıza sarkan biriyle alakalıdır. Kavga yeride erenköy kız lisesidir. Potansiyel 60 kız daha karışır olaya. %60 oradayım Evet. Güzel bir yerde haklı bir kavga olursa arkadaşa bakıp çıkabilirim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Redeagle said: Voys said: kavga ortamındaki potansiyel kız sayısıyla alakalı %'em oynar. mesela kavga sebebi çocuğun hoşlandığı kıza sarkan biriyle alakalıdır. Kavga yeride erenköy kız lisesidir. Potansiyel 60 kız daha karışır olaya. %60 oradayım Evet. Güzel bir yerde haklı bir kavga olursa arkadaşa bakıp çıkabilirim bende. şurda redeagle banlanmazsa kimse bana forum kurallarını okuyun demesin!!!!111111111111111111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ben kavga etmem direk kafaya sıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Kavga olsa gitmem ama noktalama işaretleri ve dahi anlamındaki de bağlacının kullanımını öğretmek için seni dövebilirim. Klavye delikanlısı değilim, adres veriyorum gel: Konyaaltı/Antalya. Benim mekanı kime sorsan gösterir zaten. Karşı ayar almayayım diye bu mesajı noktalama ve imla açısından daha dikkatli yazdım. Garanticiyim de hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 sarı şahinle geliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 tdkfanboi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar