roket adam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Buradan japon gençliğine seslenmek istiyorum: Bunelan! Sizin atalarınız Sony di Toşibaydı, Tsubasaydı, bu ne hal japon bebeleri! Rexx in önünde bekleşenlerden, yapı kredi önünde dilenenlerden beter olmuşsunuz. Sevgili arkadaşlar, japon efsanesi artık bitmiştir. http://galeri.milliyet.com.tr/2009/1/25En_cilgin_moda_akimi/1.jpg http://galeri.milliyet.com.tr/2009/1/25En_cilgin_moda_akimi/3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 nası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 bu ne ben anlamadım? çikolata sürüp yüzlerini mi botoksluyorlar? o değil de, japon efsanesi, "gothic lolita" saçmalığını görünce benim için bitmişti zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 akim filan degil bu yenide degil kac senedir var bu manyak gangurolar hatta pokemonu bile var bunlarin ayrica emolardan 10 kat iyidirler gene japonyada her turlu akim var gangurolardan degil asil traplerden korkucaksiniz japonya oyle bir ulkeki gothik lolita akiminin oncusu bir erkek sonra fapfap derken "its a trap!" diye biri bir seslenir feleginizi sasirirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 OHA Erkek mi şimdi bu trapler yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Bu ne la?!?!? Moe istiyorum ben gulyaboe değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 yarabbi sana geliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 son trendleri burdan takip edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 bu traplerin anası babası yok mu ya...:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Ben bu japonları genelde takım elbiseli, kısa boylu, takım elbiseli, erkekleri bamya pipili, kızları memesiz, işleri güçleri çalışmak olan, mmorpg manyakları, kendi hallerinde insanlar olarak tanımlardım, ne numaralar varmış vay anasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 DAHA DA GELMEM OKİNAWAYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 roket adam said: Sizin atalarınız Sony di Toşibaydı, Tsubasaydı, bu ne hal japon bebeleri! valla Tsubasa senseyin 27 dakikada attığı şutun japon kültürüne katkısını tam olarak bilemiyom:P ama bunların ataları, samuraylardı shogunlardı. yenilgiyi veya hatayı kabullenmez harakiri yaparlardı, ww2de kamikaze uçaklarıyla usa gemilerinin bacalarına dalarlardı bide şu zibidilere bak, valla acıdım yaw caponlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 benim için japon kızları bitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 www.esasen.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Tipler şahane de bunlar nie esmer yav.Esmer capon mu olurmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 bunların sonu hayır değil her geçen gün daha bir saçma oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 bizim tikkiler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Bi an önce doğal seçilim gerçekleşsin bunların üzerinde. LÜTFEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Kaede said: bizim tikkiler işte abi ne alaka. tikilerin gözünün yağını yiyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 http://i178.photobucket.com/albums/w271/pinoysw1mmer/funny/japan.jpg http://mikeandmotoko.com/About_Japan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 bu resimlere bi genel ad veriyorlar mı ya facepalmlarda falan böyle ya siyah arka plan beyaz yazılar böle bi koleksiyonu olsa baksak gülsek 24 saat hepsine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Ya bizim için tikkiler neyse japonlar için de gangurolar o. Konsept olarak yani, görünüş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Farinal said: bu resimlere bi genel ad veriyorlar mı ya facepalmlarda falan böyle ya siyah arka plan beyaz yazılar böle bi koleksiyonu olsa baksak gülsek 24 saat hepsine :D motivational poster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 :SUO'da halisünasyon yemiş gibi hissettim kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 japon tikilere hastayım ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar