Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Recep İvedik 2

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

şahan ın kişiliğine bişi diyemem.cunku adam reyting e oynuyor.oynuyo yani.gerçek kişiliğini bilemeyiz.ama arog kıskançlıgından aceleyle yaptı filmi.doğal olarak saçma sapn birşey oldu

senin ilk filmini milyonlar izlemiş.beğenmesekte saçmada olsa izlendi ve beğenenler de oldu

e senin bu 2. filmi böyle yapmaya hakkın yok.cem yılmaz goradan sora neden gora 2 yi çekmedi?.izlendi sevildi.yapabilirdi.ama adam hokkabazı yaptı.farklı bişi denedi.

bu film tuttu hadi 2. sıkıştıralım mantıgıyla kimse bi yerlere gelemez.sonuçta bu film benim için yapılıyor.ben gitmesem şahan para kazanamaz.izleyiciyi kandırmak iyi değil.bugun şahanı alkışlarlar 2. gün unuturlar.recep ivedikte unutulur şahanda tv8 de skeçlere başlar yine
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
şahan ın kişiliğine bişi diyemem.cunku adam reyting e oynuyor.oynuyo yani.gerçek kişiliğini bilemeyiz.ama arog kıskançlıgından aceleyle yaptı filmi.doğal olarak saçma sapn birşey oldu

senin ilk filmini milyonlar izlemiş.beğenmesekte saçmada olsa izlendi ve beğenenler de oldu

e senin bu 2. filmi böyle yapmaya hakkın yok.cem yılmaz goradan sora neden gora 2 yi çekmedi?.izlendi sevildi.yapabilirdi.ama adam hokkabazı yaptı.farklı bişi denedi.

bu film tuttu hadi 2. sıkıştıralım mantıgıyla kimse bi yerlere gelemez.sonuçta bu film benim için yapılıyor.ben gitmesem şahan para kazanamaz.izleyiciyi kandırmak iyi değil.bugun şahanı alkışlarlar 2. gün unuturlar.recep ivedikte unutulur şahanda tv8 de skeçlere başlar yine

kıskandığı için kimse film yapmaz
ne biliyim uyuz oldum sana şimdi laflar hazırlayamıyorum ama

you suck lol kısaca
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:
yok bence cidden salak,üstüne üstüne de giderim

skeçlerinden bazıları cidden çok hoş,izlerim bile hala arada ama adamdan haz etmiyorum.Özellikle şu kendini birşey sanmalar,laçka laçka konuşmalar falan çok sinir bozucu,

Göklere çıkarıldı şimdi oranın sefasını çekiyor olabilir ama cidden çok sinir bozucu,sevmiyorum

rlden tanidik oldugu icin hem kendisi, hem de kardesi, salak suclamasini sana yakistiramadim acikcasi. Yaptigi hareketler antipatik olabilir, ama unutmayin ki bazi seyler bile bile yapiliyor... hepsi maksatli ve kasten yani. Ben de sevmiyorum polemik veya antipatik davranis ama acikcasi biz hic film cekmedik ve arka planda olup bitenleri de bilemeyiz :) O yuzden kisisel saldiriyi minimuma indirelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben film setinde calistim, sinan cetin'le de calistim, anlattim yukarda biraz olup biteni.

Populer sinema yapiyorsaniz egonuz olacak, sert olacaksiniz, gaz olacaksiniz yoksa sindirirler sizi.

Piyasa isi bilmeyen adamlarla dolu, bu adamlar senin bazi seyleri yapmani kismen yada psikolojik olarak engellemeye calisirken sen bir film yapip 3.5 milyonu vurursan bir tarafin kalkar ve donup laf sokarsin, ukalalik edersin.

Bakin Cem yilmaz'a dikkat edin oda sovlarinda falan laf sokuyor sinirden. Izleyin neden kufur konusunun uzerinde duruyor? Cunku agzi yandi, sinirlendi, uzuldu aldigi haksiz tepkilere. Sonra sovda ne diyor "ben gogusledim bunu, artik gectik o donemleri". Tamamen hakli. Ama Sahan gibi ucmuyor fazla, neden? Cunku o atlatti genclik donemini, artik daha olgun davraniyor.

Turk sinemasi degisim icinde. Genc kitle gelip yesil camdan kalan artiklari temizlemeye calisiyor. Savasiyorlar bir nevi.

Ama bu dedigim "populer sinema" basliginda oluyor. Sanat sinemasi dedigimiz alan gelistirdi kendini. Ama paranin dondugu yer orasi degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

Gören de Arog'un kıskanılacak bi yanı var sanacak :)

Yapmayın etmeyin yahu çok kötüydü Arog. 3-5 sahne vardı güldüren, gerisini geç.
Sosyal ağlarda paylaş

18.15 seansında izleyen biri olaraktan ben 1. filmi daha çok beğenmiştim açıkçası..

içerikle ilgili

Bu filmde klasik bi espri vardı onda en çok güldüm o mavi sandık varya o mavri sandık.........Sana girsin dediğinde güldüm..

Bi de sandıktan çıkan resime çok güldüm o kadar normal tebessümlerdi diğerleri o 2 yerde güldüm

Sosyal ağlarda paylaş

Arog'dan hala bazı espiriler aklıma geliyor arada guluyorum, ama recep ivedik 1'i 2 gun sonra sorsan 2 tane espiri sayamazdım fragman dısındaki. Cem yılmaz bir tane arog'u yapana kadar, Şahan 2 tane recep ivedik senaryosu yazdı çekti, kamerayı kapamadan kaydettiler 2 filmi de galiba. Tamam gülüp egleniyorsun da, haftalık bir şahan skecine de oyle guluyorsun yada arkadas ortamında geyik yaparken de ne bileyim, filmlere biraz daha fazla emek verilmesi gerekiyor bence.

Not: Daha ikinci filmi izlemedim bu arada, izledikten sonra da bu yorumlarımı tekrar gozden geciricem.
Sosyal ağlarda paylaş

2-3 sahnede baya güldüm onun dışında cok kötü bir filmdi :(.birde sinemada 4 salona birden koymuşlar 4 üde full doluydu.3. filmide 3-4 ay sonra duyurur 5 ay sonra izleriz.

ayriyetten böyle saçma sapan salakça filmler nasıl bukadar tutuyor anlamıyorum.birde oyuncuları nerden buluyorlar ya :D sokaktan rasgele adam seçsen hepsinden daha güzel oynar.filmin en iyi oyuncusu teyzeydi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...