BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 burtonesk said: kendimce hakli sebeplerim var dsf ama friends daha iyi. Friends daha iyi diyen herkesin bünyesinde bir sorun olduğunu düşünüyorum. Zevksizsiniz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 hangisi daha iyi? tabiyi ki AZMODAI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 up'lıyorum ama paticik i am disappoint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 friends tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 himym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 xunn said: burtonesk said: kendimce hakli sebeplerim var dsf ama friends daha iyi. Friends daha iyi diyen herkesin bünyesinde bir sorun olduğunu düşünüyorum. Zevksizsiniz abi. böyle mesaj anca yörünge dışına yollar adamı asdfas Şaka maka friends'i izlenmesi gereken zamanda izlemeyip,şimdi 1.sezonu açıp,ilk bölümü beğenmeyip kapatıp,HIMYM rullz modunda dolaşan arkadaşlara acıyorum. Friends'in üstünlüğünü HIMYM oyuncularına,senaristlerine,yönetmenlerine sorsan onlar kabul eder,boyun eğer, millet hala fan fan fan fan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 friends izlemedim. himym izledim. friends izliyim dedim baktım himym direk aynını almıs çekmiş izletmiş bize. sırf bundan dolayı bile izlemediğim halde friends daha iyi. adamlar ztn kaç snee once çekmişler izletmişler. himym izlemeseydim keşkede friends'in zevkine varabilseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 That 70's Show hepsinden daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 friends tabiki,bu anketin hali ne böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 herkes friends demiş ankette himym yönetmiş. himym tamamen friends özentisi ki zaten -kötü değil ama özenti- friends tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Friends varken lafının edilmesi çok ayıp be. Klişe komedilerin babası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Community. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 friends himym'ı döver. seinfeld ikisini de döver. frasier kenarda entel entel takılır. hea himym ilk üç sezon güzeldir. olaylar genel bir gidişatta ilerlemektedir vesaire onlar ayrı mesele ama o tadı kaybettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Seinfeld bıçak düellosuna minigun getirmek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 himym ilk sezonlar hariç iyi bir dizi bile değil ki nerde kalkıp friendsle yarışmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 xunn said: Community. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 sit-com falan anlamıyorum ben ama friends daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Friends efsanedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 xunn said: Seinfeld bıçak düellosuna minigun getirmek gibi. hehehe hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar