Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lie to Me

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
house kadar onun bunun çocuğu cal lightman da

böle garip bi surat ifadesi takınıp 2 saniyeliğine durup öle cevap veriyo ya bazen sorulara. orada kafa atasım geliyo ahaha.

ama background hikayesi house ile kıyaslandığında inanılmaz zayıf kalıyor. bi bölüm birileri öpüşüyo koklaşıyo bir daha hiç konusu geçmiyo. diğer bölüm biri iş bakmaya başlıyo kendine, sonra bi daha bi bok görmüyoruz konuyla ilgili. biraz boktan bence o bakımdan. ama çok başarılı dizi o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
İlk sezonda gayet iyi başlamıştı aslında ama birkaç bölüm sonra tekdüzeliği sıkıntı verdi bana. Bir tek bu diziyi izlemeye başladıktan sonra blöf oynarken işimize yaradı dizideki taktikler :)

Yayından kaldırılmış duyduğuma göre. Bir Terminator: The Sarah Connor Chronicles kadar üzülmedim yayından kalktığına.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Yeni başladım izlemeye, S1E5'teyim. Çok başarılı dizi bence, House dışında bi diziyi adam akıllı takip edememiş biri olarak hastası oldum.

Tek sorun her şey çok hızlı ve bariz ilerliyor, yani arada heriflerin 'yapamamasını' da görmek lazım. Sürekli başarılılar. Belki ileride patlarlar, du bakalım.

Bi de dendiği gibi arka hikaye diye bir şey yok sanki. Daha 5'teyim ama, arkadaki tek süreklilik kadının kocası.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...