Darko2 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ilk sezon 13 bölümdü,13.bölümü baharda yayınlayıp bitirirler heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ilk bölümünü izeldim. başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 yeni bölümleri son gaz gidiyor dizinin. adamın ingilizce aksanı çok hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Ben Tim Rothun umursamaz havaları + sorgu esnasında: "You enjoyed killing her didn't you?" tarzı lafları söylerken surat ifadesinin aldığı hal... Adam başarılı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 bu adam hasta yaa yeminlen hasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 house kadar onun bunun çocuğu cal lightman da böle garip bi surat ifadesi takınıp 2 saniyeliğine durup öle cevap veriyo ya bazen sorulara. orada kafa atasım geliyo ahaha. ama background hikayesi house ile kıyaslandığında inanılmaz zayıf kalıyor. bi bölüm birileri öpüşüyo koklaşıyo bir daha hiç konusu geçmiyo. diğer bölüm biri iş bakmaya başlıyo kendine, sonra bi daha bi bok görmüyoruz konuyla ilgili. biraz boktan bence o bakımdan. ama çok başarılı dizi o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ben yeni başladım da iyiymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Fazla zorlama bu ya. Bir psych değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Tim Roth için izliyeyim demiştim, sarmadı beni 3-4 bölüm izlemiştim.Birara tekrar bakayım çünkü en başarılı bulduğum aktörlerden dayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 iptal oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasti Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 İlk sezonda gayet iyi başlamıştı aslında ama birkaç bölüm sonra tekdüzeliği sıkıntı verdi bana. Bir tek bu diziyi izlemeye başladıktan sonra blöf oynarken işimize yaradı dizideki taktikler :) Yayından kaldırılmış duyduğuma göre. Bir Terminator: The Sarah Connor Chronicles kadar üzülmedim yayından kalktığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 michelle borth - tell me you love me sandım deilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 yeni izliyorum işsizlikten. fena dizi değilde, hafif spo herkesin ilk ithamda direk ötmesi biraz can sıkıcı yani. tamam yalanı yakaladın da, herkes mi direk itiraf eder lan. biri de yakalandığı halde oynamaya devam etsin ne bileyim asfj. iyi dizi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ing. bana yalan söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Yeni başladım izlemeye, S1E5'teyim. Çok başarılı dizi bence, House dışında bi diziyi adam akıllı takip edememiş biri olarak hastası oldum. Tek sorun her şey çok hızlı ve bariz ilerliyor, yani arada heriflerin 'yapamamasını' da görmek lazım. Sürekli başarılılar. Belki ileride patlarlar, du bakalım. Bi de dendiği gibi arka hikaye diye bir şey yok sanki. Daha 5'teyim ama, arkadaki tek süreklilik kadının kocası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Güzel diziydi de 3. sezonda yarıda kestiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 bu arada lie to me seven varsa shark, life ve monk dizilerine de baksınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar