Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RTE Strikes Back / Davos

paspatur

Öne çıkan mesajlar

Bu ne abi, arkadaşlarınla kahvede sohbet mi ediyo sanıyo kendini, nedir yani?
İnanılmaz oy topladı şu hareketiyle bence. Ha, o oylar artık neye yarar bundan sonra onu bilemem.

Edit: Ayrıca televizyondan izledim şimdi ben, RTE'nin dediklerini dinlerken lafını bölmek isteyen adamı duydum. Tam olarak anlayamadım dikkatim RTE'de olduundan ama sanırım "ya yemek arası verecez sora devam etsek?" falan diyodu. Ne dediğini tam olarak duyan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

roket adam said:
Peres in iddialarını da merak ettim öncelikle. RTE yi azarlar gibi konuştu diyorlar. Onun da olduğu bir video pls.

Tamam rte karşıtısınız anladık ta bi durun bi analiz edin öyle konuşun arkadaşlar, iddiaya girerim mesaj atanların yarısından fazlası videosunu bile izlememiştir henüz
bunun karsitlikla alakasi yok

Amerika'yi yonlendiren bi yahudi lobisi var.
Askeri anlasmalar sebebiyle gobegimizden bagli oldugumuz bi Israil var. Daha yepyeni anlasmalar imzaladik yani.
Uluslararasi teror orgutu kabul edilen Hamas var.

Tepkin olur, dile getirirsin falan ama bu nedir ya bi insan bu kadar kalas, bu kadar diplomasiden uzak olur mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Daha heronlar yeni yalan olduydu, ermeni tasarısı da geçecek belli. yine de bunlardan da önemli şeyler var emin olun.

ekşi sözlük said:
ülkemizin kırılma noktası olan konuşmayı yapan başbakandır.

değerli arkadaşlar, bu akşamki konuşma ile türkiye tamamı ile batı ittifakında kopmuş ve de ortadoğu eksenine oturmuş durumdadır. anladığım kadarı ile (çok mu kötümserim bilmiyorum) ülkemizde yakın gelecekte cemaatin altın neslinin, altın vuruşu ile karşılaşabiliriz. bu akşam benim anladığım şudur: rte açık bir şekilde amerika ve israil'e rest çekmiştir. allah sonumuzu hayır etsin diyor, başka birşey de demiyorum.

(derici, 29.01.2009 20:49)
#15242859 !?

Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:
Edit: Ayrıca televizyondan izledim şimdi ben, RTE'nin dediklerini dinlerken lafını bölmek isteyen adamı duydum. Tam olarak anlayamadım dikkatim RTE'de olduundan ama sanırım "ya yemek arası verecez sora devam etsek?" falan diyodu. Ne dediğini tam olarak duyan var mı?
ABI AHAHAH BU DOGRUYSA VAR YA INANILMAZ
Dinleyemiyorum ki ben ofisteyim off ahahahahahha
Sosyal ağlarda paylaş

roket adam said:
Peres in iddialarını da merak ettim öncelikle. RTE yi azarlar gibi konuştu diyorlar. Onun da olduğu bir video pls.

Tamam rte karşıtısınız anladık ta bi durun bi analiz edin öyle konuşun arkadaşlar, iddiaya girerim mesaj atanların yarısından fazlası videosunu bile izlememiştir henüz

Peres 'in uslubuda hoş değildi, o da çok sinirliydi. Ama ağızımızdan çıkan sözlere çok dikkat etmemiz gerekir. Hele hele devlet başkanları düzeyinde insalarsak
Sosyal ağlarda paylaş

Gobekten bu adamlara baglisin, ekonomini ozgurlestir venezuella gibi, iran gibi, konus istedigin kadar. Zaten davos ta konusturmazlar ya o zaman, neyse..

Ermeni soykirimi yasa tasarisi bu sene gecer artik beyaz saray'dan. Tayyip'i sildiler, artik geriye saracaktir. Tayyip giderken, Turkiye'yi de asagi cekiyor tabii..

Ya da gecen bi yabanci gazetede yazdigi gbi, o zaten oyledir, gidip gidip gelir diyecekler sallamayacaklar. Gorucez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...