Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 p90 da barfiks yok galiba yanılmıyorum dimi boşuna aldırtmayın bak sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 dambıl yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 dumble yerine lastik almak istiyorum açıkçası taşınabilirlik ve yer kaplamama açısından. http://urun.gittigidiyor.com/spor/reebok-direnc-lastigi-hafif-orta-sert-91412813 şu set işimi görür mü acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 barfiks almak hiçbir zaman boşuna olmaz Sertlik Bilgileri Mavi = Hafif Sertlik, 1. Seviye. (Tutma yeri Mavi Renk Olan) Gri = Orta Sertlik, 2. Seviye. (Tutma yeri Gri Renk Olan) Siyah = Yüksek Sertlik, 3. Seviye (Tutma yeri Siyah Renk Olan) Lütfen seçtiğiniz rengi (seviyeyi) bize mesajla bildiriniz. set olmayabilir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 barfiksi hiç bir zaman beceremedim. 85 kilo iken falan bile çekemiyodum spor salonunda hocam asılı kal çekemiyosan diyodu o kadar, 1-2 dk asılı kalmak dışında hiç bişi yapamıyodum ve yapamıcam da uzun bir süre =) bir faydası olcağını sanmıyorum o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 yardımlı yaparsın, hanging leg raises yaparsın. kilo verince zaten yaparsın falan. acelesi yok tabi. evde çalışmayı daha denemeden hemen ekipman almamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 o barfiks demiri bizim evlerde genelde olan american tarzı kapılara sakat biraz. çoğu american kapı geçme birbirine. tutmaz o demiri. ben de ondan almamıştım. kaliteli bir lastik ve kapı tutacağı ile idare et bence. hem yapamıyorum diyorsun. az dirençli olanlarla başlamış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Barfiks vücut ağırlığı ile yapılan en zor hareketlerden biri. Çekemiyorsanız kendinizi yukarıda yazan gibi sadece asılı durun. Bir zaman zonra kaslar oluşmaya başlıyor 1-2-3 derken baya barfiks çekmeye başlıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 önce biraz kilo verelim barfiksi de hallederiz inş =) direnç lastiği aramaktan beynim yandı sabahtan beri, gidip bostancı cadde kadıköy arasında bi mağazada düzgün bi tane bulup alayım diyorum ama ne mağaza bulabiliyorum ne bulduklarıma ulaşabiliyorum çıldırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 kapı barfixi aldım ben daha kargo pakedini açmadım ya salonda maximum 7 yapınca utandım =. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 7 iyi bi rakam baslangic icin? Hani kac kilosun bilmiyorum da, logaritmik olarak zorlasiyo belli bi kilodan sonra. 2 haftaya 15 e cikabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 kadıköyde speedsporu bulup ulaşabildim nihayet, orda her marka var ordan gidip alıp akşam başlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 ow ye mon oy ye sana puanım 9 kanka tabiri caizse kan geldi kan ashdsahu ama elimden geldiğince bütün hareketleri yapmaya çalıştım. wide-tri-die diye bi şnav var 7şer kez yapıyosun farklı farklı onda öldüm bittim, yığıldım kaldım yerde resmen yarım dakika :) bide şu ellerine sandalyeye tutunarak aşağı çöküyorsun kalkıyorsun onu yer darlığından yapamadım. onun dışında gayet güzeldi hakikaten çok yordu 2 kilo falan ter attım herhalde içim kavruluyor 1 sürahi su içtim hala :) bu arada adidasın direnç lastiklerinden aldım, hiç rahat değil hiç hoşlaşmadım bazı hareketlerde ayarlıcam diye resmen soğuyorum galiba gidip dumble alıcam ayarlı mayarlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 yer darlığından squat mı yapamadın anlamadım beslenmeye de el atıcaksın değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 chair dips miş hareketin adı. sandalyeye sırtını vererek tutunuyosun kollarınla kendini kaldırıyorsun falan o zımbırtı, odam dar olduğu için uğraşamadım yarın odama şekil şemal verip biraz yer açmaya çalışıcam. squatı bol bol yaptım çok güzel hareket. yemek konusunda da elimden geldiğince başladım ama öyle über bir diyet programına başlayamadım şu anda valide hanım evde yok yemek falan olayları biraz sıkıntı. programın içindeki diyet kılavuzunu hatim ettim olayı anladım baya, yarın ofise meyve falan doldurucam snack olarak kahvaltı-öğle yemeği arasında bir activia yoğurt öğle yemeğinden sonra da elma şeklinde halledicem atıştırmalıkları. öğle yemeğinde de haşlanmış tavuklu salata söylüyorum. kahvaltı ve akşam yemekleri biraz problem oluyor bende sabahları kalkıp duş alıp çıkıyodum hemen işe gitmek için ama artık akşam spor yaptıktan sonra duş aldığım için sabahları duş saatini kahvaltıya endekslerim ama buzdolabı bomboş evde alışveriş yapmak lazım sfasdsf 1.74 boy 114 kilo olarak başladım programa. bu antrenman ve yemek düzenini bir ritüel haline getiricem artık gerçekten zayıflamak istiyorum umarım başarırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 p90 iyide cardiosu insanı hayattan soğutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 o nasıl oluyo abi ben pek terimlerden falan anlamıyorum. cardio bu asıl zayıflamak için yapılan hareketler miydi? bu arada yanlış bir şey yapmıyorum dimi exceldeki main calendara göre 1. sıradaki video ( sculpt 1-2) dan başladım başka bir şey yok galiba? altında intensity yazıyor onun ne olduğunu anlamadım bilen eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 1-2'den başladığına emin misin wide-tri-die 3-4'te olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Tekrar kontrol ettim aynen var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Liebe said: o nasıl oluyo abi ben pek terimlerden falan anlamıyorum. cardio bu asıl zayıflamak için yapılan hareketler miydi? bu arada yanlış bir şey yapmıyorum dimi exceldeki main calendara göre 1. sıradaki video ( sculpt 1-2) dan başladım başka bir şey yok galiba? altında intensity yazıyor onun ne olduğunu anlamadım bilen eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Yogadaki kirmizili ablaya selam soyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Liebe said: yemek konusunda da elimden geldiğince başladım ama öyle über bir diyet programına başlayamadım şu anda valide hanım evde yok yemek falan olayları biraz sıkıntı. programın içindeki diyet kılavuzunu hatim ettim olayı anladım baya, yarın ofise meyve falan doldurucam snack olarak kahvaltı-öğle yemeği arasında bir activia yoğurt öğle yemeğinden sonra da elma şeklinde halledicem atıştırmalıkları. öğle yemeğinde de haşlanmış tavuklu salata söylüyorum. kahvaltı ve akşam yemekleri biraz problem oluyor bende sabahları kalkıp duş alıp çıkıyodum hemen işe gitmek için ama artık akşam spor yaptıktan sonra duş aldığım için sabahları duş saatini kahvaltıya endekslerim ama buzdolabı bomboş evde alışveriş yapmak lazım sfasdsf 1.74 boy 114 kilo olarak başladım programa. bu antrenman ve yemek düzenini bir ritüel haline getiricem artık gerçekten zayıflamak istiyorum umarım başarırım... o atıştırmaları canın çektiği için mi yapıyosun yoksa biri kilo vermek için çok öğün yemek lazımmış dediği için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 acıkıyorum açıkçası ve evet aynen tonynin diyet programında yazıyor diye yiyorum. 7-8 sene önce gittiğim diyetisyenim de nerdeyse aynı diyeti vermişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Wide Tri Die Sculpt 1-2'de de var ama adı Wide Tri Die şeklinde değil, 7-7-7 push up'tı galiba adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Bir de P90 bariz vakit kaybı. P90x'de bir haftada yaptığın progressi P90'de 1 ayda yapamıyorsun. Biraz zorla kendini, P90x'e başla. Nihayetinde "İlk önce P90 yapıp alışayım, sonra P90x'e geçerim" olmuyor, yine zorlanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar