Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

P90x Evde fitness programi..

gellidus

Öne çıkan mesajlar

barfiks almak hiçbir zaman boşuna olmaz

Sertlik Bilgileri
Mavi = Hafif Sertlik, 1. Seviye. (Tutma yeri Mavi Renk Olan)
Gri = Orta Sertlik, 2. Seviye. (Tutma yeri Gri Renk Olan)
Siyah = Yüksek Sertlik, 3. Seviye (Tutma yeri Siyah Renk Olan)
Lütfen seçtiğiniz rengi (seviyeyi) bize mesajla bildiriniz.

set olmayabilir bu.
Sosyal ağlarda paylaş

o barfiks demiri bizim evlerde genelde olan american tarzı kapılara sakat biraz. çoğu american kapı geçme birbirine. tutmaz o demiri. ben de ondan almamıştım. kaliteli bir lastik ve kapı tutacağı ile idare et bence. hem yapamıyorum diyorsun. az dirençli olanlarla başlamış olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

ow ye mon oy ye sana puanım 9 kanka

tabiri caizse kan geldi kan ashdsahu ama elimden geldiğince bütün hareketleri yapmaya çalıştım. wide-tri-die diye bi şnav var 7şer kez yapıyosun farklı farklı onda öldüm bittim, yığıldım kaldım yerde resmen yarım dakika :) bide şu ellerine sandalyeye tutunarak aşağı çöküyorsun kalkıyorsun onu yer darlığından yapamadım. onun dışında gayet güzeldi hakikaten çok yordu 2 kilo falan ter attım herhalde içim kavruluyor 1 sürahi su içtim hala :)

bu arada adidasın direnç lastiklerinden aldım, hiç rahat değil hiç hoşlaşmadım bazı hareketlerde ayarlıcam diye resmen soğuyorum galiba gidip dumble alıcam ayarlı mayarlı.
Sosyal ağlarda paylaş

chair dips miş hareketin adı. sandalyeye sırtını vererek tutunuyosun kollarınla kendini kaldırıyorsun falan o zımbırtı, odam dar olduğu için uğraşamadım yarın odama şekil şemal verip biraz yer açmaya çalışıcam. squatı bol bol yaptım çok güzel hareket.

yemek konusunda da elimden geldiğince başladım ama öyle über bir diyet programına başlayamadım şu anda valide hanım evde yok yemek falan olayları biraz sıkıntı. programın içindeki diyet kılavuzunu hatim ettim olayı anladım baya, yarın ofise meyve falan doldurucam snack olarak kahvaltı-öğle yemeği arasında bir activia yoğurt öğle yemeğinden sonra da elma şeklinde halledicem atıştırmalıkları. öğle yemeğinde de haşlanmış tavuklu salata söylüyorum. kahvaltı ve akşam yemekleri biraz problem oluyor bende sabahları kalkıp duş alıp çıkıyodum hemen işe gitmek için ama artık akşam spor yaptıktan sonra duş aldığım için sabahları duş saatini kahvaltıya endekslerim ama buzdolabı bomboş evde alışveriş yapmak lazım sfasdsf

1.74 boy 114 kilo olarak başladım programa. bu antrenman ve yemek düzenini bir ritüel haline getiricem artık gerçekten zayıflamak istiyorum umarım başarırım...
Sosyal ağlarda paylaş

o nasıl oluyo abi ben pek terimlerden falan anlamıyorum. cardio bu asıl zayıflamak için yapılan hareketler miydi?

bu arada yanlış bir şey yapmıyorum dimi exceldeki main calendara göre 1. sıradaki video ( sculpt 1-2) dan başladım başka bir şey yok galiba? altında intensity yazıyor onun ne olduğunu anlamadım bilen eden?
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

o nasıl oluyo abi ben pek terimlerden falan anlamıyorum. cardio bu asıl zayıflamak için yapılan hareketler miydi?

bu arada yanlış bir şey yapmıyorum dimi exceldeki main calendara göre 1. sıradaki video ( sculpt 1-2) dan başladım başka bir şey yok galiba? altında intensity yazıyor onun ne olduğunu anlamadım bilen eden?
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

yemek konusunda da elimden geldiğince başladım ama öyle über bir diyet programına başlayamadım şu anda valide hanım evde yok yemek falan olayları biraz sıkıntı. programın içindeki diyet kılavuzunu hatim ettim olayı anladım baya, yarın ofise meyve falan doldurucam snack olarak kahvaltı-öğle yemeği arasında bir activia yoğurt öğle yemeğinden sonra da elma şeklinde halledicem atıştırmalıkları. öğle yemeğinde de haşlanmış tavuklu salata söylüyorum. kahvaltı ve akşam yemekleri biraz problem oluyor bende sabahları kalkıp duş alıp çıkıyodum hemen işe gitmek için ama artık akşam spor yaptıktan sonra duş aldığım için sabahları duş saatini kahvaltıya endekslerim ama buzdolabı bomboş evde alışveriş yapmak lazım sfasdsf

1.74 boy 114 kilo olarak başladım programa. bu antrenman ve yemek düzenini bir ritüel haline getiricem artık gerçekten zayıflamak istiyorum umarım başarırım...

o atıştırmaları canın çektiği için mi yapıyosun yoksa biri kilo vermek için çok öğün yemek lazımmış dediği için mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...