Buyse Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Schumacher böyle bi efsaneye tek ben oy verdim gururluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ulan hagi varken anket mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 hagiden sonra gelmiş en büyük oyuncudur ribery. sağladığı katkı olayı ayrı ama bu böyle. carlosda olabilir ama ondan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 hagi'ye vermeyenin alnini karislarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Ya fırat Carlos > Ribery. İsim olarak bakıyorsak eğer Carlos = Hagi. Katkı ve isim olarak bakarsak da Hagi > Carlos > Ribery E sadece adı büyük diye bakarsan da en iyi ihtimalle 3. kattıklarıyla da. Ki bu 3ü arasında. Yoksa hoydonk falan ezer Ribery'i katkı konusunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Akvilina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Hagi varken efsane olmak kimsenin haddi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 kolibalinin olmadığı listeye liste demem. peter kjaer, besçasnih ve almagueri unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 mususi, kone, kuşe, kolibali ve kompela da listede olmalıydı. edit: oha aynı anda kolibali strike yapmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 En çok kariyeri Geremi yaptı galiba dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Mikalele mi ne vardı bi de, yıllarca ulan bak sen makalele'ye nerden nereye geldi adam dedim, yakın zamanda arkadaş aydınlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 MUSUSİ MUSUSİ SALLA SALLA SOSİSİ eheuh adam aids'den öldü ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ''80 dakika'da da nasıl koydu madida'da i.ne fenereeee'' diye bişey vardı. Eskiden yabancılara kafiyeli şeyler yazarlardı şimdi kalmadı :) dalian atkinson vardı lan bide. Alişen 2 gol at sana mercedes arabami vericem demişti adam yamyam gibi oynamişti. Gözü dönmüştü resmen 3 gol atmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ARAPASI ATKİNSON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 KENET ANDERSON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 shevchenko denmemiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 amokaçi direkte patlıyodu en son... evet hagi varken bu liste saçma olmuş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 oha taffarel'e bir ben mi verdim şimdi asdfsd nedense Hagi'den daha çok seviyorum onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Hagiden gerisi yalan ama uche filan yok, kompela nasil olmaz, belki futbola degil ama hayatimiza renk katti adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Hagi'ye verdim ama içimden bir ses Nouma'ya vermeliydin diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 alex yok okocha yok uche yok hogh yok protesto amaçlı olarak oy atmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 hea bunlar olsada hagiye oy verirdim ama olmadığı için oy vermiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 şu anda oynayanları karıştırmıyım demiş adam. okocha eksik evet. hogh ve uche? gelmis gecmis? ayrıyetten anket zaten bitmis, 1 eksik 1 fazla farkettirmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 beşiktaşlıyım ama ortada bir hacci gerçegi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 ayıptır sorması Les Ferdinand nerde? pirekazi nerde? son 10 yıl anketi gibi bişey olmuş bu. bide schumacher var guinti de bana göre listede olmalıydı mesela. yada zago. song bile girebilirdi. popilist anket açmayın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar