Khelben Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 benzetme yaptığın hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Zerre benzemiyor, sorun orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 valla mı lan:D ne bileyim o çocuğu görünce direkt o çağrıştı bende:) bilmiyorum biraz kilolu olsa alttaki, bi de saçlar kahverengi olsa benziyo bence ama yine de alt alta olunca dediğiniz gibi çok öle aman amanlık değil sanki:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 sıçtın sıvıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 oha lan alakası yok. YEEEAHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 hehe taam lan taam. benzemiyosa benzemiyo. *gider bi köşede ağlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 zerre komik değil benzetmen, hatta cok itici bişi olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 oha ezin hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 mesaj aralarini uzun tuttugum icin ozur dilerim herkesten. gunluk programim iyice dolmaya basladi burda. oncelikle, @zegna title olsun olmasin fark etmez. zamanim el verdikce yazmaya calisacagim :) @calimero yaptigin benzetmelere dikkat etmelisin bence. bu persembe johannesburga gidiyorum. orda daha iyi bir internet olacak. yeni fotograflar yoldadir. edit: unutmusum. @ardeth swaziland despot bir krallik oldugu icin meclis binasi yok. kralin sarayi da nerde onu da bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 bu kadar yazdıgın bile yeter zaten telepati ile bağlanıyorsun internete çektiğini kimse bilmez hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 OogahBoogah said: oha ezin hemen yaptığı benzetme hoş değilki , ezmekten ziyade kel kel kendine gel durumu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 uyurgezer said: @calimero yaptigin benzetmelere dikkat etmelisin bence. ehueh. abi geyik yapıyoruz şurada:) ksra kalma alındıysan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 biri seni annesini anket sonucuna gore vahsice olduren birine benzetse sen ne dusunursun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 yav bişi düşünmem. oha lan amma da benziyomuşum herife olaya bak derim heralde (tabi benziyo olsa. milletin dediğine göre benzemiyomuşun zaten:P). patide böyle geyik döner, takma fazla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 patide böyle 2. sınıf geyikler dönmezdi bir zamanlar ahkam kesmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 arkadaşım niye geriyosun ki ortamı yok 2. sınıf geyik falan. otorite misin geyiğin sınıfını belirliyosun sen. "bir zamanlar patide"... postan falan mı oluyoruz şimdi biz senin??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 boş konuşana tepki gösteririm ister eski ister yeni olsun neyse sana prim vermeyi düşünmüyorum kkthxbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ehueh ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Eskiden buralar hep dutluktu. Eee swaziland da insanlar sana nasıl bakıyor sokakta ? Hani olur ya öyle bazı şehirlerin belli mahallelerinden geçemezsin falan.Orada bu durum nasıl, ne derece yaygın ? Ben valla afrika olunca biraz güvenliğin, sağlık denetiminin falan düşük seviyede olabileceğini düşünürdüm bir de senden duysam daha doğru şeyler düşünürüm gibi.Sonuçta benim ki şahane verilere dayanan düşünceler.Tarantula yiyen afrikalıların bir belgeselini izlemiştim küçükken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ya bunlar albinoları kaçırıp organlarını karabüyü yapımında kullanıyolar malum. bu arkadaşıda havuç diye özel sanıp kaçırmazlar inş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 calimero said: yav bişi düşünmem. oha lan amma da benziyomuşum herife olaya bak derim heralde (tabi benziyo olsa. milletin dediğine göre benzemiyomuşun zaten:P). patide böyle geyik döner, takma fazla:) harbi nie kastınız bende anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Akhlaur said: Tarantula yiyen afrikalıların bir belgeselini izlemiştim küçükken. abi avrupalılar kıçını yıkamıyorken afrikalıların tarantula yemesi çok da ayıplanacak bişey değil (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 ne tatlı cocukmussun sen öyle :))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Masticore said: ahahaha yok artık. Aids kan yolu ile geçiyor. Ne biliyim mesela bir maymun insanı ısırırsa'da geçebilir. Diş eti kan vs.... bu tür yollarlada bulaşabilir "Aids hastalığı ilk olarak üç eşcinsel erkeğin hızlarını alamayarak afrikadaki bir erkek maymunla ilişkiye girmeleri sonucu insanlara yayılmaya başlamıştır" Kaynak: Anestezi Bölümü Dersleri Yalanım yok... O yüzden kayarmı kayar. Edik: İmlâ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar