Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 2 zenci 1 redhead.Ahaha birde yıldırım düşen yerin orda çektirmişsin fotoyu.Vay be swaziland diye bir yer de varmış demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ucuza elmas al ordan kabilelerden falan, dönünce satarsın blood diamond hesabı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 hacı süpersin. saygı duydum. ciddi saygı duydum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 sevgililer gününüz kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Adamda harbi uyurgezer bi tip var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ahah fotograf güzelmis^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 swaiziland meclis binasının (var mı öyle bişey) önünde fotoğraf çektirmeden inanmam sdf öf bu kadar da çamura yatılmaz harbi. helal olsun ne diyelim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 abi bizim okuldaad var o kadar zenci(erasmus vs). kaplan ve zürafayla çektirmeden inanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 tip de süper, ideal de süper. ben de saygı duydum. şöyle maceralara hala giremedim yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 elesso said: abi bizim okuldaad var o kadar zenci(erasmus vs). kaplan ve zürafayla çektirmeden inanmam. adam sanki uzaya gittim dedi, çokmu zor yaw afrika nesine inanmadınız.. komik valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 adam ankaraya gittim demiyo, afrika diyo... 16 yaşında en güney afrikada, sence biraz uçuk değilmi!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Asteroth said: Olm bi de elinde "Miyav" ve "Paticik" yazılı bir kağıt olan bir zenci fotosu ne kadar absürdmüş. ahahah hakikaten olmus bu arada topic supermis lol macera kismi super, ama ayrica fotograf azmini de takdir ettim =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Fotoyu koyduğun iyi oldu >:D< Ardeth said: swaiziland meclis binasının (var mı öyle bişey) önünde fotoğraf çektirmeden inanmam sdf öf bu kadar da çamura yatılmaz harbi. helal olsun ne diyelim :p sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 afrikada olamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Laorx said: elesso said: abi bizim okuldaad var o kadar zenci(erasmus vs). kaplan ve zürafayla çektirmeden inanmam. adam sanki uzaya gittim dedi, çokmu zor yaw afrika nesine inanmadınız.. komik valla. yok yav inandır ben resimden sonra, dalga geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 sirkeciden iki zenciyi çevirmiş resim çekilmiş işte :D sdfsd şaka lan şaka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 16 Subat 2009 Arada sehirde gezerken falan her tarafta kopya cdler dvdler falan goruyordum. Dun muzik hocasiyla konusuyordum boyle kayit mayit falan konularinda ogrendimki burda copyright kanunu falan yokmus hic. Soyleki, ulkeye giren her muzigi herkes kopyalayabiliyormus. Cok ilginc geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 fakese hayal gucune gercekse azmine bayildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Zegna said: adam ezdi inanmayanlari bi guzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 zencilere bak anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 3 bacak geziyolar tripod gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 abi iste kizlar boyle iki seyahat macera hikayesi anlat hemen bitiyorlar :) dory said: fakese hayal gucune gercekse azmine bayildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 sana afrikali titlei verelim, ama daha cok yaz buraya blog gibin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 gelirken bikaç koli zenci getir şööle kapı gibi olanlarından seç ama. burda amatör futbol klüplerine ve şahinK abimize oyuncu sağlarsın, voleyi vurursun valla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 OMFG!!! üstteki çocuk kim mi? Bursa'da internette, anket düzenledikten sonra boğarak öldürdüğü annesinin cesedini satırla parçalara ayırıp denize atmak isterken yakalanan gencin davası karara kaldı. Bursa'da internette, 'Annemi nasıl öldürebilirim?" diye anket düzenledikten sonra boğarak öldürdüğü annesinin cesedini satırla parçalara ayırıp denize atmak isterken yakalanan garson gencin davası karara kaldı. Duruşmada şahit olarak dinlenen teyzeler, ölen kardeşlerinin bunu hiç hak etmediğini söyledi. 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "annesini öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsi talep edilen 18 yaşındaki M.F., bugün tekrar hakim karşısına çıktı. Sanığın yaşının küçük olması sebebiyle gizlilik kararı bulunan davada, öldürülen Asiye Fandoğlu'nun kardeşleri B.K. ve G.A. şahit olarak dinlendi. Maktule Asiye Fandoğlu'nun çocukları için canını dişine taktığını anlatan B.K., "Ablamın tek amacı çocuklarını okutmaktı. Onların iyi birer insan olması için çalışıyordu. Eşinden ayrı yaşamasına rağmen onlara hem annelik hem de babalık yaptı. Bunları hak edecek bir insan değildi" dedi. Diğer kardeş B.K. de ablasının çocuğu için her şeyini feda etmeye hazır olduğunu fakat sanığın son günlerdeki arkadaş çevresinden rahatsız olduğunu dile getirdiğini belirterek, "Oğlunun okuldan ayrılmasını bir türlü kabul etmiyordu. Onun okuyup iyi bir insan olması için yıllarca mücadele etti. Sanığı, okulu bırakmasına sebep olan arkadaşlarından uzak tutmaya çalışıyordu. Okulu bıraktığı için de sık sık tartışıyorlardı. Böyle bir annenin oğlu tarafından öldürülmüş olduğuna inanamıyorum" diye konuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar