Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 biteli o kadar çok olduki nerdeyse özledim finalleri ehaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ben salı günü ders seçimine gidiyorum öyle böyle değil yani feci bi şekilde bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Apis said: Bu arada 6/6, 4/4 nedir yahu? Bizde bir yarı yılda 11-12 tane finali dayarlardı. Alttan ders varsa onlarıda ekle. Ulan ya millet kek kek fakültelerde okuyor yada İstanbul Hukukta harbi ot tıkıyorlardı bize?Her dersin icerigi, agirligi, ve en onemlisi kredisi ayni degildir ki? 4'er kredilik 6 ders almakla 2'ser kredilik 12 ders almanin tek farki 12 tane final olman, ama esit derecede zor/kolay olur her sey. Sabanci'da 5-6 ders alirdim anam aglardi, burda 3 ders aliyorum hayatim karariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 ne? final mi? hahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Hayat zaten bir sınav değil mi gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 mesela bizde final diye bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 13/13 KEH KEH KEH 6-7 tane de büte giriyorum 2 hafta sonra, helye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Masquerade said: Hayat zaten bir sınav değil mi gençler önemli olan öbür taraftaki sınav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 AKT ni yollayın bu üstteki ikisini alsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 bitince ben de yazcam, iyi bir karpuz kabuğu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Xaenin said: Sevgili arkadaşlar, Azıcık insaflı, azıcık insan olun. Çoğumuzun stres içinde geçirdiği şu final dönemini arkanızda bırakmış olmanız demek değildir ki hala çalışmaktan Serkül'e dönmüş arkadaşlarınızın size bela okuyacak vakti yok ahauhuazuuahuauhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Hala finale giren insanlar mı var ya. Yazık valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 İnşallah alternatif evrende sizden sabun yapıyorlardır arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 kanka sıkma canını benim sınavım yok hiç zaten hepimiz hayatta sınanıyoz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Xaenin said: İnşallah alternatif evrende sizden sabun yapıyorlardır arkadaşlar. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 benim okul bittiee.. ama eğitim bitmediee sınav bitmediee.. 4 finalim kaldı.. yüksek lisans sınavları insanı bezdiriyorieee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Bazı arkadaşların tüm uyarılara rağmen bu davranışlarına tekrar başladıklarını farkettiğim için topiği uplamayı uygun buldum. Final döneminin sonuna yaklaştığımız şu günlerde tekrar hatırlatıyorum: Yapmayın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Kaan arkadaşımıza sonuna kadar destek veriyorum. benim en önemli finalim yarınken, hadi hacı ben tatile gidiyorum diyip önümden bavulla geçen arkadaşlar oldu. katil etmeyin. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Slm. Üzülmeyin. 27 sinde kpss var. Bende ders kasıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Dynun said: Kaan arkadaşımıza sonuna kadar destek veriyorum. benim en önemli finalim yarınken, hadi hacı ben tatile gidiyorum diyip önümden bavulla geçen arkadaşlar oldu. katil etmeyin. tşk. 6 hazirandan beri tatildeyim, gezip, güneşlenip havuza giriyorum. 20sinde tatile gidiyorum. 9 gün kadar yokum. hayat bana güzel. şey bi de ben havuza girerken sınavda falan olucan yarın heralde, ay kıyamam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Beterin beteri var.Pazar günü öss ye giriyorum 2.senem yaşım ilerlemiş kazanamazsam hayatım kayıyor,hehe selam naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 okulum 26 mayısta bitti. saygılar. geziyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 selin öl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Xaenin said: ginaly said: [LARGE]OOOOOH TÜM FİNALLERİM BİTTTİİİ OHHHH YAYDIRA YAYDIRA YEMEKTEYİZ İZLİYOM ARTIK OOOOH[/LARGE] bu ne lan ciddi hülülüeühühühü der gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar