Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün benim paticik günüm:)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ehehe az önce farkettim
Geçenyıl bugün aranıza katılmışım
12 mayıs yani
İyisi ile kötüsü ile tatlısı ile acısı ile hiperaktivitesi ile sakinliği ile cillop gibi 1 yıl geçirdim
Nice senelere:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
bi ara siyah kurdeleler vardı nicklerin altında nereye koymuştuk onları?[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki:
Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Mesaj tarihi:
Nice senelere???

Chemicalle uzun yıllar ??? :=)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
13 Mayıs olsaymış daha iyi bi rasgelirmiş ama 1 gün eksiği de olur. :p[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Mesaj tarihi:
teşekkür:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
kötü günler çabuk geçer diyelim en iyisi biz..

*!saate bakar *[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

Mesaj tarihi:
Lan neden sewmiyosunuz cocuğu ne adamlarsınız be..
Ben seviyorum..(Henüz biyerimi yakmadı)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
ee vaktini doldurmusun chem art1k daha fazla yerin yok gibi gözüküyo bu ortamlarda[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Mesaj tarihi:
lol sevmeyen mi var :) biz dalga geçiyoruz eha.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

Mesaj tarihi:
Bence de ormanlık alanlardan uzak durduğu sürece sorun yok. Hoşgelmişsen kemikıl efendi :-P Forumu yakmadan uslu uslu otur bakem şu köşede :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
iyiki gelmişin walla az eğlendirmedin bizi :)[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)

[Bu mesaj OutTrader tarafından 12 Mayıs 2004 18:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kemikıl bıradır :D dinamitli pasta yaptıralım sana :)[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Mesaj tarihi:
napalım pati yaş günü diye verelim mi bi tane flamethrower avatarı[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
Bende seviyorum vala =)
Nice yıllara Chem.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
su cocuk biskuvileri varya eti bebe
hastayim
bende seviyorum
Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki:
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

Mesaj tarihi:
said:
Kenderleme, 12 Mayıs 2004 16:49 tarihinde demiş ki:
bi ara siyah kurdeleler vardı nicklerin altında nereye koymuştuk onları?

ha aha hahaahah uahauhauhauh
:lol::D:D:D:D:lol::lol::lol::D:D:lol::D:D:D
:lol::D:D:D:lol::D:D:D:lol::D:lol::D:D:D
:lol::lol::lol::D:D:lol::lol::lol::D:D:lol::lol::lol::lol:[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Mesaj tarihi:
Aaa alexi 1 gr lık paketler halinde satışa sunuldu haberin yok mu :D[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
su cocuk biskuvileri varya eti bebe
hastayim
bende seviyorum
Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki:
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

• Yeni Oluştur...