aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 macerayi seven adam halay ekibini kacirdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Israrla kanıtlar ve bilimsellik falan tarzında mesajlar atılmasa zaten belki hepimiz şimdi o videoları izlemiş,yazıları okumuş olacaktık,dernek bile kurmuş olabilirdik. aquila said: macerayi seven adam halay ekibini kacirdi! Dedektif Şanlıda (Şanlı adındaki ilk türk dedektifi) vardı o ,karıştırıo olmasın :) Halay başı katil vardı,halayları kaçırıyordu hep,Şanlı yakaladı sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Öyle gerçekten. Adam Baykal gibi resmen, koltuğu bıraksa davası daha başarılı olacak ama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 GEd said: Israrla kanıtlar ve bilimsellik falan tarzında mesajlar atılmasa zaten belki hepimiz şimdi o videoları izlemiş,yazıları okumuş olacaktık,dernek bile kurmuş olabilirdik. Buna katiliyorum. Sove'nin "bu %100 kanita inanmiyorsunuz" mesajlari cok yanlis. Psikoloji konusuyor aslinda burda. Dedigin gibi benim anlattigim uslupla yazsaydi cok daha olumlu bir topic olurdu. Ama dayanamiyor sinirleniyor nedense :) Mesela ben yukarda tamamen inandigim olaylari yazdim ama gelip "bu %100 kaniti olan olay artik gercekligi garantiliyor" falan yazsam kimse miklemez yani. Uslup onemli. Birde ben gercekten skeptikim yani, inanmam icin onemli bazi unsurlarin olmasi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Su gif cok hosuma gitti, ne kadar onemsiz oldugumuzu bir kez daha gozumuze gozumuze sokuyor. Sonra gelde E.T.'lere "bos is" de. http://img166.imageshack.us/img166/4784/1235444369946.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Boyu değil işlevi önemli. Onun ısıttığı solar sistemde bi tane Abso var mı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 vardır belki, hem de 100 mt boyunda bi abso. güneş ışığı bol ya boya vermiştir belki kendini hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Hükümetin gerçekleri saklamaya çalışma çırpınışlarından bir örnek daha. Bu videoda Fox kanalına "9/11 conspiracy supporter" olarak çıkarılan bu satın alınmış adam çok ciddi bir şekilde 9/11'in gerçeklerini çarpıtıp abartarak anlatıyor ve 9/11 gerçeklerini araştıran insanların ismine büyük darbe vurmaya çalışıyor. Bu tür disinformation taktikleri sayesinde 9/11'in gerçekten terörist saldırıları olduğunu zanneden halk kesiminin gözünde 9/11'i araştıran topluluk manyak/hayalci o ezik komplo teorici stereotipi halinde gösteriliyor. http://www.youtube.com/watch?v=reQZT9Hzvt8 watch?v=reQZT9Hzvt8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 9/11 teröristlerce yapıldı ama planlaması başkalarınca olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Zeitgeist'ı veya Loose Change'i izledin mi bilmiyorum. Belki izlemişsindir. İzledikten sonra hala bunu diyorsan sana acımaktan başka birşey gelmez elimden. Ama konumuz 9/11 değil. Bu konuyu açmayalım. Üst mesajdaki amacım medyanın nasıl bizim gibi doğruyu arayan insanların yaptığı araştırmaları alıp komedi filmine çevirip bize saldırdıklarını göstermekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Dünya'nın ikizi bulundu Bilim adamları, yeryüzüne en yakın gökada olan Andromeda'da Dünya'ya çok benzeyen bir gezegen keşfetti. Saniyede 300 bin km hızla gidildiğinde Dünya'ya 2 milyon ışık yılı uzakta bulunan gezegenin yeryüzünün 280 milyon yıl önceki haline çok benzediği belirlendi. Astrofizikçilerle jeologlar, "Bu gezegende hayat mutlaka var. Çünkü gezegenin beslendiği yıldızın uzaklığı Güneş'e ve Yer'e çok yakın. Yani tahminen Güneş'e 14 bin, Yer'e ise 168 milyon km uzaklıkta." dedi. Max Planck Fen Bilimleri Akademisi'nde görevli astrofizikçi Sascha Kempf, söz konusu gezegende gözlenen '0' derece sıcaklığın hem don, hem erime, hem de buharlaşma için eşik değer taşıdığını kaydetti. Gök cisminde bizde fosilleri bulunan envai çeşit balık ve iğneyapraklılara benzer çok zengin bitki örtüsüne uygun ortamın saptandığını ifade etti. Avrupa Uzay Kurumu'ndan Prof. Paul Givernique de, espriyle karışık, "Gezegende ileride insan benzeri varlıklar neden yaşamasın!" değerlendirmesini yaptı. Heidelberg, aa çeviride sıçış olmuş gibi ama 1 nisan da olabilir bilmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Sovereign said: Zeitgeist'ı veya Loose Change'i izledin mi bilmiyorum. Belki izlemişsindir. İzledikten sonra hala bunu diyorsan sana acımaktan başka birşey gelmez elimden. şu tavırları gördükçe sanırım ben izleyenlere acımaya başlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 hubble dan sonra kurulacak olan yeni teleskoplar ile buysenin dediği gibi daha nice gezegenler bulunacak.samanyolu gökadamızda bile dünyaya benzeyen gezegenler keşfedilmesi yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mutlaka vardan anlamam ben göstersinler uzaylıyı bana öper başıma koyarım ellerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 aga uzaylılar varmıymış şimdi ? ben geçen bi film izledim uzaylılar adamı yiyodu. Bence varlar. starwars ta izliyorum başka bi galakside öyle bir imparatorluk bence olur. teşekkürler saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 AKP yi uzaylılar seçtirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Banada acısın birileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 zeitgeist izledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 uzaylılar mı var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 aquila said: zeitgeist izledin mi? cık ,izlemedim. Bu saatten sonrada zor izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyla alakasız ama, sinad ın balonu niye patlamıyo abi uyuz etti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Amacım kimseyi eleştirmek değil, uzaylılar gerçekse bile Sovereign'in egosundan daha gerçek olamazlar. Bu fikir "extra-terrestrial" bir kaynaktan gelmedi, konunun 3/2 sini kaplayan "ben bunları biliyorum internetten araştırıyorum ve benim araştırdığım kaynaklarda çok video var, bunlardaki insanlar uzaylıların gerçek olduklarını söylüyolar çarpıtanlar devletin adamı, inanmıyorsunuz çünki araştırmıyorsunuz veya izlediklerinizi ayırt edemiyorsunuz çünki siz benim kadar aydınlanamamışsınız" kapsamlı iterativ mesajlardan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Katiliyorum ve engelleyemiyorumda, o yuzden yukardaki geyikleri gayet yerinde buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poser Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Sovereign said: Zeitgeist'ı veya Loose Change'i izledin mi bilmiyorum. Belki izlemişsindir. İzledikten sonra hala bunu diyorsan sana acımaktan başka birşey gelmez elimden. Ama konumuz 9/11 değil. Bu konuyu açmayalım. Üst mesajdaki amacım medyanın nasıl bizim gibi doğruyu arayan insanların yaptığı araştırmaları alıp komedi filmine çevirip bize saldırdıklarını göstermekti. lol adam inanmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 İnanan biriyle alay etmek doğru değil. Sonuçta herkes bişilere inanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar