kitana Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 kusura bakmayın kimse durduramaz onları bu muhabbetlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zapatista15 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 kitana said: kusura bakmayın kimse durduramaz onları bu muhabbetlerle. tepkiler eylemler katılımlar arttıkça somut eylemler gelmeye başlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Zapatista15 said: kitana said: kusura bakmayın kimse durduramaz onları bu muhabbetlerle. tepkiler eylemler katılımlar arttıkça somut eylemler gelmeye başlar.. ne zaman geldi? amerika hala ıraktan çıkmadı? hadi onu geçtim. milyonlarca türk sokaklara döküldü ne değişti Türkiye'de? %47 lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 somut eylem ters tepip biber gazlarini coplari yemeye basladiginiz zaman ne olucak onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 3d0 said: hayır ve şer Allahtan gelir.Filistin o mantıkla bunu haketti o zaman.Bir bedel ödemesi gerekiyordu.ama daha fazla kaşıyamıyacagım bu konuyu Makul bir bedel ödemedikleri kesin gerçi: makul tanıştırayım, sivil yerleşim bölgelerine atılan misket bombaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 9 gündür ordaki insanlar elektriksiz, yemeksiz ve susuz yaşıyor. hala hamas'a saldırıo bilmem ne deniyor. sapına kadar soykırım bu işte ötesi var mı. dünyada iplemiyor olayı. inanılır gibi dğeil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Go Ahmedinecad go diyorum o zaman. Nasrallah ile party yapıp İsrail'i feci gankleyebilirler arkadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 işte onu yaparlarsa çok güzel şeyler olur dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 dibimizde 3. dünya savaşı çıkar. biri nuke atar hepimizin çocuğu 3 kollu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 araplar israille en son kapıştıklarında uzunca bi süre boş otobüste ayakta gitmek zorunda kalmamışlarmıydı? öyle bir hamle geleceğini sanmam. izleyip çekirdek çıtlatırlar, arada bi kınayıp laflar hazırlarlar o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ShadowFury said: araplar israille en son kapıştıklarında uzunca bi süre boş otobüste ayakta gitmek zorunda kalmamışlarmıydı? AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 İran da tırt cıktı.O kadar asarım, keserim, haritadan silerim diyodu ama onlar da CNNden izleyip, Filistinlilere gaz vermekten baska bişii yapamıolar. ntvmsnbc.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 hiçbir arap müslüman vb ülke bişi yapamaz lol, ekonomik kriz vb varken avrupa neyinde bişi yapamaz. ocak sonuna kadar izleriz savaşı tahminim tvlerden, sora araya başka bişi girer unuturuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Merak edenler için, İsrail in saldırılarında kullandığı misket bombasının ufak bir denemesi: http://www.youtube.com/watch?v=5Q0Ulciz6fE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 İran cidden tırt çıktı.Zaten öyleydi.İsraili vuracak f22 raptor ayarında uçak yaptık diyolardı.Madem öyle vursunlarda görelim.Hepsini geçtim forumlardaki bazı arkadaşlarımızda acem propagandalarına inandılar ciddi ciddi.Filistin şu an tek başına kalmış durumda ve kimse yardım edemez maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Kim bilir ne oyunlar dönüyor da biz bilmiyoruz.İran asarım keserim diyordu şimdi "filistin halkı başka ülkelerin yardımına ihtiyaç duymadan kendini savunabilir" oldu.Kusura bakmayın da müslüman ülkelerden bir bok olmaz.Bir kere kültür meselesi her açıdan o kadar geriler ki daha kendi içlerinde birlik olamıyorlar birbirlerini arkadan vuruyorlar sürekli.Resmen batının kültürü,teknolojisi ve gelişmişliği karşısında eziliyorlar şuanda,kıçım kadar israil 10 milyonlarca insanı susturuyor burda kimsenin kahrolsun israil demeye hakkı yok eğer güçlüysen ezersin araplar müslümanlar adam olsalardı da bu duruma düşmeselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 geçen bekir çoşkun yazdı. 200 milyonluk sraplar 5 milyonluk israil e eziliyor diye. 20 tane ülkeleri var adamların toplasan 1 tane adam gibi ülke etmez. insanlar imamların kralların şeyhlerin esiri olmuş. halk sürünüp ölürken krallar şeyhler tahtlarında keyif sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ben de onu diyorum işte.tarih boyunca adam olmadılar,olmayacaklar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 israil i bıraktınız iran a mı şimdi :D adamlar amerikan saldırısına hazırlık mı yapsın israil e mi saldırsın insaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 sipeyskeyk said: araplar müslümanlar adam olsalardı da bu duruma düşmeselerdi. Adam olsalardı Kurtuluş Savaşı'nda yanımızda olurlardı. 250.000 şehit verdik Çanakkale için, Kudüs için kaç kişi ölmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 yanımızda olmayı geçtim arkamızdan vurdular.ben bu kadar kaypak bu kadar açgözlü bu kadar karaktersiz bir millet görmedim.yemin ederim siyonistler daha sempatik geliyor araplardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 lawrance var bide aganigi naganigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 sipeyskeyk said: yanımızda olmayı geçtim arkamızdan vurdular.ben bu kadar kaypak bu kadar açgözlü bu kadar karaktersiz bir millet görmedim.yemin ederim siyonistler daha sempatik geliyor araplardan. En azından Amerika'da ermeni soykırımının kabul edilmemesi için lobi yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 ben yahudileri hatta siyonistleri bile cok seviyorum valla araplardanda ibibik avrupalilardanda cok daha delikanlidirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Revenant said: somut eylem ters tepip biber gazlarini coplari yemeye basladiginiz zaman ne olucak onu merak ediyorum. kitana said: milyonlarca türk sokaklara döküldü ne değişti Türkiye'de? eylemler, gösteriler, toplumların tepkisidir. kamuoyunun vicdanıdır bir bakıma. tek başlarına bir anlam ifade etmeyebilirler. ancak hiç bir demokratik devlette hiç bir lider, kamuoyunu görmezden gelerek hareket edemez. bir lider, eylemcilerin tam aksine karar vermiş olabilir. ama yine de görmezden gelmemiştir. israil'in yaptıklarının kamuoyu vicdanını yaralıyorsa eğer, misal israil ile yakın durmak, sessiz kalmak veya atıyorum israil'in yaptıklarına arka çıkmak hükümete oy kaybettirecektir. al sana değişiklik. insanlar israil menşeili firmaların mallarını almıyorsa, israil için savaşın maliyeti artıyorsa al sana değişiklik. misal küçük bir farkla reddedilen tezkere şu an çıksaydı türkiye belki şu anda ırak bataklığının tam ortasında olacaktı. belki de o küçük farkı yaratan toplumun vicdanıydı¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar