Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve İsrail kara harekatına başladı

cihant

Öne çıkan mesajlar

Zapatista15 said:
kitana said:
kusura bakmayın kimse durduramaz onları bu muhabbetlerle.

tepkiler eylemler katılımlar arttıkça somut eylemler gelmeye başlar..

ne zaman geldi?

amerika hala ıraktan çıkmadı?
hadi onu geçtim.

milyonlarca türk sokaklara döküldü ne değişti Türkiye'de?

%47 lol.
Sosyal ağlarda paylaş

İran cidden tırt çıktı.Zaten öyleydi.İsraili vuracak f22 raptor ayarında uçak yaptık diyolardı.Madem öyle vursunlarda görelim.Hepsini geçtim forumlardaki bazı arkadaşlarımızda acem propagandalarına inandılar ciddi ciddi.Filistin şu an tek başına kalmış durumda ve kimse yardım edemez maalesef.
Sosyal ağlarda paylaş

Kim bilir ne oyunlar dönüyor da biz bilmiyoruz.İran asarım keserim diyordu şimdi "filistin halkı başka ülkelerin yardımına ihtiyaç duymadan kendini savunabilir" oldu.Kusura bakmayın da müslüman ülkelerden bir bok olmaz.Bir kere kültür meselesi her açıdan o kadar geriler ki daha kendi içlerinde birlik olamıyorlar birbirlerini arkadan vuruyorlar sürekli.Resmen batının kültürü,teknolojisi ve gelişmişliği karşısında eziliyorlar şuanda,kıçım kadar israil 10 milyonlarca insanı susturuyor burda kimsenin kahrolsun israil demeye hakkı yok eğer güçlüysen ezersin araplar müslümanlar adam olsalardı da bu duruma düşmeselerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen bekir çoşkun yazdı. 200 milyonluk sraplar 5 milyonluk israil e eziliyor diye. 20 tane ülkeleri var adamların toplasan 1 tane adam gibi ülke etmez. insanlar imamların kralların şeyhlerin esiri olmuş. halk sürünüp ölürken krallar şeyhler tahtlarında keyif sürüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:
yanımızda olmayı geçtim arkamızdan vurdular.ben bu kadar kaypak bu kadar açgözlü bu kadar karaktersiz bir millet görmedim.yemin ederim siyonistler daha sempatik geliyor araplardan.

En azından Amerika'da ermeni soykırımının kabul edilmemesi için lobi yapıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Revenant said:
somut eylem ters tepip biber gazlarini coplari yemeye basladiginiz zaman ne olucak onu merak ediyorum.

kitana said:

milyonlarca türk sokaklara döküldü ne değişti Türkiye'de?

eylemler, gösteriler, toplumların tepkisidir. kamuoyunun vicdanıdır bir bakıma. tek başlarına bir anlam ifade etmeyebilirler. ancak hiç bir demokratik devlette hiç bir lider, kamuoyunu görmezden gelerek hareket edemez. bir lider, eylemcilerin tam aksine karar vermiş olabilir. ama yine de görmezden gelmemiştir.

israil'in yaptıklarının kamuoyu vicdanını yaralıyorsa eğer, misal israil ile yakın durmak, sessiz kalmak veya atıyorum israil'in yaptıklarına arka çıkmak hükümete oy kaybettirecektir. al sana değişiklik. insanlar israil menşeili firmaların mallarını almıyorsa, israil için savaşın maliyeti artıyorsa al sana değişiklik.

misal küçük bir farkla reddedilen tezkere şu an çıksaydı türkiye belki şu anda ırak bataklığının tam ortasında olacaktı. belki de o küçük farkı yaratan toplumun vicdanıydı¿
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...