Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Düzeltme =) THE JAY LENO SHOW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 tonight showu vermiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 gina bellman > beth riesgraf. hönk mü? sophie > parker demeye getiriyorum. esmer ftw abi kusura bakmayın, kadın çok baştan çıkarıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 dasaaa said: hustle ın çocuklar için olanı.. nickelodeon versiyonu gibi bişi işte deli gibi izliyor olsam da leverage'i şuna katılıyorum işte hehe Yani ilk bölümler bayağı iyiydi bence ufak saçmalıklara rağmen ama ilerledikçe dizi daha çok saçma şeyler olmaya başladı.Su üstü otobana uçak indirme bunlardan biri mesela, Diziyi hala ayakta tutan tek olay,karakterler ve özellikle Elliot'un hareketleri ve anılarıdır bence, Ha silah bile kullanılmayan bir suç dizisi,olmasın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Ayrıca karşılaştırdığımda Conan,Jay Leno'yu ezer.Sevemedim Jay Leno'yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 evet conan bariz leno'dan üstün, conan'ı beğendiğimden değil ama öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 conano'nun yeri ayrıdır. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 3 bölüm izledim pek beğenmedim. diyaloglar falan inanılmaz kötü. her karakterin diyeceği şeyi önceden tahmin edebiliyosun. konu ilginç ama öle klasik aksiyon filmlerindeki olaylara tanıklık ediyoruz devamlı. değişik bişey yok dizide karakterlerden parker ilginç ve tatlı ama o da komedi filmi karakteri gibi kaçıyor... bölümleri nası yönetiyorlar anlamıyorum gerçekten. konu sözde ciddi ama her 3 dakikada 1 ya laf sokma, ya zorlama bir espiri bişey koyup güldürmeye çalışıyorlar ama neredeyse hiçbirinde başarılı olamıyorlar. soğudum resmen 3 bölümde diziden. izlersem parker için izlerim ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 bu gece cnbc e de izledim sevdim gibi sevmemin nedeni şu sarısın şey olabilir o nedir be::o 2 sezonmuş bi çekim izlim bakayım boş zamanımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 yok ya o sarışın çok salak bi kız. dizide kıl olduum tek karakter. latin hatun daha bi ateşli mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Yanlış diziyi izliosun sanırım dostum, dizide latin yok ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 parker'a uzanan diller düğüm olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 said: 3 bölüm izledim pek beğenmedim. diyaloglar falan inanılmaz kötü. her karakterin diyeceği şeyi önceden tahmin edebiliyosun. konu ilginç ama öle klasik aksiyon filmlerindeki olaylara tanıklık ediyoruz devamlı. değişik bişey yok dizide doğrudur.. iyi oyuncuları kötü oynatmak ayrı bir güzellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bir bayan olarak Parker favorim dizide :P ayrıca Eliot harika (Angel'dan beri hastasıyım :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Dün Kadıköy'de otururken tv'de gördüm, uçağı köprüye indirdiler, hayatta işim olmaz dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 hustle (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 moriQ said: hustle (tu) ne güzeldi yahu. Hustle varken Leverage'a ne gerek vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ne kolpa bi diziymiş bu ya. başta güzel gibi geldi ama çok yaslan. uçağı köprüye indirdiler..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 o değilde nasıl bir kulaklık mikrofondur cızırtı bile yok. Her yerde çekiyo güç kaynağı yok baya fantastik yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Ya uçak bölümü hakkaten benide tiksindirdi de, bi o bölümde saçmaladılar bu derece. Onun dışında keyifli dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 12 nerede kaldı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 yayınlanmış görünüyor sözde ama bulamadım ben de hiçbir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 iwo diye bi grubun release i var ama 260mb birşey. sync sorunu var. 720p web DL versiyonu var ama ellemedim. yayınlandı normalde 12. bölüm ama çıkarmadı kimse. garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 2. sezonu çok pis bitirdiler ya ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar