knox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 kaseyi gösteriyorsa başmıştır 7 puanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 http://forum.divxplanet.com/images/Sonbahar-Film-Afis.jpg kan aglıyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Phyx said: yorumsuz 7.6/10 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Pek hoşuma gitmedi. Mary Elizabeth Winstead hatrına 6/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 8/10 İlk yarım saat çok sıkıcı geldi, arada uyumuş kalmışım. Ama sonradan pür dikkat izledim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 xunn said: Buddha said: Revenge said: O kadar değil ya güzel filmdir ink..herkese hitap etmeyebilir tabi :) Myshkin said: boktan film abi, kime hitap edecek ki Filmden bir halt anlamamışın o yüzden kötü gelmiştir. Anlaması 50 IQ üstü gerektiren tek sahnesi yok Ink'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Kanuni said: Phyx said: yorumsuz 7.6/10 8/10 Off, oturup saf saf trailer'ini izledim. Basinda da baya kotu lan cekimler nesine 7-8 vermisler bunun dedim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 :) her yazilana forumda inanmamak lazim :) izledim rezalet. kendime yandas cekeyim istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 http://www.daemonsmovies.com/wp-content/uploads/2011/02/Super-movie-poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Iyi, kotu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 bunu bekliyordum ben de, düzgün sürümü çıkamadı bir türlü. nasıl buldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 acikcasi ben begendim esim ne hissettigini bilemedi, degisik hos bir film. sonunda icimde buruklukla bitti 8/10 veriyim.. ya begenmisim ben bunu. en azindan bitince bir his kaldi icimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Myshkin said: man from earth çok tırt senin film anlayışın tırt olmasın sakın? yazık vallahi. senin gibilere basıcaksın aksiyonu basıcaksın iğrenç türk dramasını sevsinler. bir odada konuşma olunca sıkmıştır tabii seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 zevk meseli o işler adamı öldürmene gerek yok,,içine tüküreyim öyle zevkin diyebilirsin orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 The Truman Show (1998) http://www.mattfind.com/12345673215-3-2-3_img/movie/h/c/s/the_truman_show_1998_300x423_802126.jpg 9/10 Her şeyiyle harikaydı. Komedi haricinde Jim Carrey'nin oyuncluğunu izlememiştim -Yes Man sayılabilir belki-, dört dörtlük diyemesem de gayet iyiydi. Onun haricinde çok sevdiğim bi oyuncu olan Laura Linney ve efsane Ed Harris vardı, hepsi de harika oynamışlar. Biraz boş vaktim varken bi şeyler izliyim demiştim, iyi ki de bunu izlemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Hay double post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Revenge said: xunn said: Buddha said: Revenge said: O kadar değil ya güzel filmdir ink..herkese hitap etmeyebilir tabi :) Myshkin said: boktan film abi, kime hitap edecek ki Filmden bir halt anlamamışın o yüzden kötü gelmiştir. Anlaması 50 IQ üstü gerektiren tek sahnesi yok Ink'in. No need to get butthurt son. http://i.imgur.com/ti71a.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 iq degil de eq ister o film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 mascio said: Myshkin said: man from earth çok tırt senin film anlayışın tırt olmasın sakın? yazık vallahi. senin gibilere basıcaksın aksiyonu basıcaksın iğrenç türk dramasını sevsinler. bir odada konuşma olunca sıkmıştır tabii seni. lol anca bu kafayla beğenilir zaten o film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Quel-Thul said: iq degil de eq ister o film alakası yok gayet de analitik bir düşünce tarzıyla çürütülecek-savunulacak bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 http://www.impawards.com/1996/posters/trainspotting_ver1.jpg 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Myshkin said: mascio said: Myshkin said: man from earth çok tırt senin film anlayışın tırt olmasın sakın? yazık vallahi. senin gibilere basıcaksın aksiyonu basıcaksın iğrenç türk dramasını sevsinler. bir odada konuşma olunca sıkmıştır tabii seni. lol anca bu kafayla beğenilir zaten o film. Man From Earth çok iyi bir film, yalnız evet herkese hitap etmiyor. Mascio'da sert girmiş gerçi de asdfa man From earth kesinlikle kötü bir film değil, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Filmden yada filmlerden ne beklediğine bağlı. Man from earth kimileri için aşırı sıkıcı olabilir. Aynı şekilde Ink'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 DarKRideR said: Myshkin said: mascio said: Myshkin said: man from earth çok tırt senin film anlayışın tırt olmasın sakın? yazık vallahi. senin gibilere basıcaksın aksiyonu basıcaksın iğrenç türk dramasını sevsinler. bir odada konuşma olunca sıkmıştır tabii seni. lol anca bu kafayla beğenilir zaten o film. Man From Earth çok iyi bir film, yalnız evet herkese hitap etmiyor. Mascio'da sert girmiş gerçi de asdfa man From earth kesinlikle kötü bir film değil, Baya kötü bir film. Teknik olarak zaten sıfır. Temasıyla prim yapmaya calısıp, hiçbir sinema efor sarfetmeyim kredi emmeyi bekleyen bir yapısı var. Oyunculuk yok direk. Konunun gideri var, ve böyle kötü bir film yapmamış olsalar iyi bir film çıkartulabilecek birşey de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Buddha said: Filmden yada filmlerden ne beklediğine bağlı. Man from earth kimileri için aşırı sıkıcı olabilir. Aynı şekilde Ink'te. Kimileri içinde çok iyi bir film olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar