Trias Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 8/10 , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 http://1.bp.blogspot.com/-u6ik04H4t_s/TcEvKxPDzrI/AAAAAAAAAa4/jEyAb1RS7FM/s1600/london-boulevard-original.jpg 8/10 bayağı bayağı başarılı bir filmdi. Özellikle kurgus çok hoşuma gitti. Ve kapalı anlatımıyla birçok şeyi seyirciye bırakması gerçekten hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 into the universe with stephen hawking: the story of everyting. http://2.bp.blogspot.com/_n61GFQovlsM/TLRA2DSUmSI/AAAAAAAADNI/ePDj1kFlqGM/s1600/into_the_universe_stephen_hawking.jpg müzik ve sunum olarak çok başarılı. bi garip oluyo insan izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 divxplanette gorunce merak edip indirdim ilk filme gore cok daha az sex sahnesi var zaten sararak izledigimden hikayeyede dikkat etmedim stoya icin ve baya masraf yaptiklari icin 6/10 derim seksenlerden ornek alsinlar konulu yapacaklarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 stimpak said: iyiydi, arada derede kalmış filmler topiğine yazcaktım buraya yazmaya karar verdim. 8/10 diyorum ve müzikler kesinlikle mükemmel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 DarKRideR said: http://1.bp.blogspot.com/-u6ik04H4t_s/TcEvKxPDzrI/AAAAAAAAAa4/jEyAb1RS7FM/s1600/london-boulevard-original.jpg 8/10 bayağı bayağı başarılı bir filmdi. Özellikle kurgus çok hoşuma gitti. Ve kapalı anlatımıyla birçok şeyi seyirciye bırakması gerçekten hoştu. 7/10 (6.5'tan 7) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 This is England çok iyi film ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Kanuni said: Departed (uzak dogu filminden uyarlama ) orjinalinden iyi olan tek bati uyarlamasi film herhalde, hong kong versiyonunu departed kadar sevmemistim. büyük ihtimalle sonradan izlediğin içindir abi. mutlaka o hikayeyi ilk kez görünce aldığın tat aklına kalacak yani... ben ilk olarak öbürünü izlediğimden departed başarılı bir remake gibi geliyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 haklisin, ilk departed izledim ama ne bilim iste. zaten hangisini ilk izlersek o daha iyi bir etki birakiyor herhalde. hafiye gibisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 goldbären said: filmlerin konusu (spoiler yok ama merakım baltalanmasın diyen bakmasın) rio de janeiro'daki uyuşturucu ticaretine karşı çalışan elit birimin hikayesi. ancak ikinci filmde bu elit birliklerin de aslında sistemin parçası olduğu anlatılıyor. ikisi de çok başarılı. tanrıkent ayarında. güzel konulu olduğu kadar akıcı sinema seven herkese tavsiye ederim. tropa de elite (2007) tropa de elite 2 (2010) 2.sini izlememiştim bi izleyim şimdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 http://movierate.info.tm/movies/pic1/Interstate%2060.jpg 6.5/10 sıkmadan izleniyor, çok süper değil ama güzel. pazar öğleden sonra filmi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 7.5/10 ilk filme göre daha az aksiyon, daha sağlam bir kurgu sahibi. güzel bir devam filmi olmuş bence, beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 yaaaanii beğenmedim gibi değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 yanlış sırada izlemişsin filmleri. tropayı sonra izlesen 8.5 verirdin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 goldbären said: yanlış sırada izlemişsin filmleri. tropayı sonra izlesen 8.5 verirdin :P abiler bu iki filme bu kadar yüksek puan verenleri http://www.imdb.com/title/tt0317248/ i seyretmemiş varsayıyorum. Bu ikisi de city of god'dan kopyaymış gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ne demişim!!!!!!!!!!!1111111 goldbären said: abiler beyler efendiler!!! tanrıkent izlediniz beğendiniz. böyle narrator ile şu şöyledir bu böyle diye anlatan, rüşvet ve yozlaşma sisteminde neyin nasıl olduğunu toparlayıp derleyen, bunu yaparken bol bol favela çatışması içeren, bunu da gayet kaliteli prodüksiyon ve başarılı bir kurguyla yapan, iki tane çok iyi film. kesinlikle gözü kapalı indirin. kopyalanmış gibi gelmesi de arkasındaki senaryo screen writer falan aynı adamlar olması. zaten aynı havada yapmak istemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 goldbären said: ne demişim!!!!!!!!!!!1111111 goldbären said: abiler beyler efendiler!!! tanrıkent izlediniz beğendiniz. böyle narrator ile şu şöyledir bu böyle diye anlatan, rüşvet ve yozlaşma sisteminde neyin nasıl olduğunu toparlayıp derleyen, bunu yaparken bol bol favela çatışması içeren, bunu da gayet kaliteli prodüksiyon ve başarılı bir kurguyla yapan, iki tane çok iyi film. kesinlikle gözü kapalı indirin. kopyalanmış gibi gelmesi de arkasındaki senaryo screen writer falan aynı adamlar olması. zaten aynı havada yapmak istemişler. iyi demişsin :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 2.sini bende şu anda izledim Tropa de elite'in. Çok çok iyi olmuş film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=yiquineGOIo Nascimento severler alın olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 8/10 ilginç, değişik zevkli bir film. Bende istiyorum o haptan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 limitlessın r5i torrente düştü abanın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 jonq said: 8/10 ilginç, değişik zevkli bir film. Bende istiyorum o haptan :) film fena değil,hatuna bittim 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Bugün "Cargo" adlı filmi seyrettim. Her türlü bilim kurgu-gerilim filmine varım zaten. ↕→ 7 ╗ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 knox said: jonq said: 8/10 ilginç, değişik zevkli bir film. Bende istiyorum o haptan :) film fena değil,hatuna bittim 6/10 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Limitless epey iyiymiş, 7/10 veriyorum ben. edit: oha filmin sonunu izlememişim kapak oldu resmen fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar