Jaan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 oyunu bi oynama şansımız olsa (hala patlayacakmış gibime geliyor) "azmo for prezidınt!" diye bağırırz her yerde sorun diil. Eğer oyun tutarsa çok kalabalık olabiliriz hem de çoooooooook... (o ları daha fazla uzatabilirim :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 10 gun kaldi surda. Oyun zaten oynamaya degerse guclu baslariz. fos cikarsa da iptal ederiz. Ama simdilik yapacaklarimizi yapalim, secimler onumuzdeki 2-3 gun icinde olacakmis. gogogogogo. Lumensolis'e uye olduktan sonra su thread'e bi post atin sizi tasirlar gruba... Welcome Thread. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ne secimilan "azmo baskan crimson spor sampiyon" olayimi ? asf 3 gunsonra umarim bi 3 gunluk beta olacak :=) hic sanmiyorum amaq azmo olacak diyor bu arada dun eve de fene epic fail lik bi savas yapti goon ama darkfall oyle bi oyun olmadigindan benci direk rulz olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Afferim azmo iyi iş çıkariosun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 olmayan bir oyun uzerinde politika yapmakta bir numarayim :P Bi sesimiz olsun yonetimde, guzellesir olaylar. Zaten 9 gun sonra belli olacak hersey ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 bu arada lolololo yani, Forumda hepiniz "Foreign Barbarian" olarak gorunuyorsunuz, kopacam... keske boyle kalsa title'lar ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 born in france, has become besiktaş'ed, congratulations to you, crimson horde, crimson horde, oleey ... ahahahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 oyuna baslamadan kral olduk, oyunu oynamicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 oynamak kavramı çok overrated zaten dimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Yalnız ne kadar kötüymüş alliance. Celestine DawnRaven - Elf ranger.. Bide imzasına kuzgun falan koymuş abv Zaten azmo şövalye oldum diyince bişeylerin ters gittiğini anlamıştım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Drunken Beggarlara takılın hayatı yaşayın derim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Drunken Beggarlar bir numara zaten. Alliancetaki en kafa adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Uye olan ve yardimci olan herkese tesekkurler, kabul olduktan sonra royal demesne kismi altinda benim threadim olacak, orada secim politikami da anlattim ettim, buyuk ihtimalle poll da orada olur. Benimle birlikte 3 tane daha 'sovalye' secilmeye calisacak ve cekismeli olabilir, kimlerin oy verip veremeyecegini bilemiyoruz tam olarak simdiden (sadece TR mi yoksa tum hyperion mu)... ve konsulde sesimizin olmasi cok faydali olacaktir. not: bazilariniz cikmamis oyun icin amma kastin falan diyor, haklisiniz, oyunun cikisina 10 gun kaldi ve halen haber yok, ama yine de inancimi ytirimek istemiyorum ve eger ki hersey yolunda giderse, dogru duzgun bir sekilde baslamamizi ve temsil edilmemizi istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draxous Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Eline emeğine sağlık Azmodai, umarım 10 gün sonra istediğimiz gibi bir oyunla karşılaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 azmo ftw oyun patlarsa da artık forumlardan browser-based takılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 carpenter skilli için tonlarca stool yapıp backpack ağzına kadar dolunca brit mezarlık etrafındaki pklardan birine doğru yaya ve yumrukla attack verip pkya öldükten sonra pkyı 255 stool arasından işe yarar bişeyler aramasıyla başbaşa bırakıp stool yapmaya devam etmek için healerda reslenmeye koştuğum günlerin tadını tekrar yakalayabilsek başka bişey istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 işte bu forumda görmek istediğimiz kişilerden biri :) hoşgeldin sufi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 moonglow valisi kim olacak, asil sorun o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 beyler internette ülkücü bir siteye giriyoruz dünyanın en önemli ırkı seçiliyomuş bu sitede, bizim temsilcimiz cillian silverhammer diyoruz ve aynı anda 50968564594 kişi azmoya oy atıyor. nası fikir. bu arada şaka maka forumwide mobilization yapabiliriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 nihal atsizdan iyi taraftar toplayabiliriz belki. sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 olm bu sefil grafikli oyunu 4870le oynayacagim icin obur tarafta g@nk yicek gibi bir his var icimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 bende de 4870 var. Henuz genk yemedim. sddsfg ne genki arkadasim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 artizlik yapmak için ööle boş boş yazdı adam yav :D anladık 4870'in var esh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Azmodai said: bende de 4870 var. Henuz genk yemedim. sddsfg ne genki arkadasim :P ama henuz oynamadin da. sadf. yok ya grafiginde degilim zaten =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 selam, bende de 4870 var, belirtmek istedim saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar