Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crimson Horde. Darkfall Icin Official Paticik Guildi.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyunu bi oynama şansımız olsa (hala patlayacakmış gibime geliyor) "azmo for prezidınt!" diye bağırırz her yerde sorun diil.

Eğer oyun tutarsa çok kalabalık olabiliriz hem de çoooooooook... (o ları daha fazla uzatabilirim :P )
Mesaj tarihi:
10 gun kaldi surda. Oyun zaten oynamaya degerse guclu baslariz. fos cikarsa da iptal ederiz. Ama simdilik yapacaklarimizi yapalim, secimler onumuzdeki 2-3 gun icinde olacakmis. gogogogogo. Lumensolis'e uye olduktan sonra su thread'e bi post atin sizi tasirlar gruba...

Welcome Thread.
Mesaj tarihi:
ne secimilan "azmo baskan crimson spor sampiyon" olayimi ? asf
3 gunsonra umarim bi 3 gunluk beta olacak :=) hic sanmiyorum amaq azmo olacak diyor
bu arada dun eve de fene epic fail lik bi savas yapti goon ama darkfall oyle bi oyun olmadigindan benci direk rulz olcak
Mesaj tarihi:
Yalnız ne kadar kötüymüş alliance. Celestine DawnRaven - Elf ranger.. Bide imzasına kuzgun falan koymuş abv

Zaten azmo şövalye oldum diyince bişeylerin ters gittiğini anlamıştım sdf
Mesaj tarihi:
Uye olan ve yardimci olan herkese tesekkurler, kabul olduktan sonra royal demesne kismi altinda benim threadim olacak, orada secim politikami da anlattim ettim, buyuk ihtimalle poll da orada olur. Benimle birlikte 3 tane daha 'sovalye' secilmeye calisacak ve cekismeli olabilir, kimlerin oy verip veremeyecegini bilemiyoruz tam olarak simdiden (sadece TR mi yoksa tum hyperion mu)... ve konsulde sesimizin olmasi cok faydali olacaktir.

not: bazilariniz cikmamis oyun icin amma kastin falan diyor, haklisiniz, oyunun cikisina 10 gun kaldi ve halen haber yok, ama yine de inancimi ytirimek istemiyorum ve eger ki hersey yolunda giderse, dogru duzgun bir sekilde baslamamizi ve temsil edilmemizi istiyorum :)
Mesaj tarihi:
carpenter skilli için tonlarca stool yapıp backpack ağzına kadar dolunca brit mezarlık etrafındaki pklardan birine doğru yaya ve yumrukla attack verip pkya öldükten sonra pkyı 255 stool arasından işe yarar bişeyler aramasıyla başbaşa bırakıp stool yapmaya devam etmek için healerda reslenmeye koştuğum günlerin tadını tekrar yakalayabilsek başka bişey istemem.
Mesaj tarihi:
beyler

internette ülkücü bir siteye giriyoruz

dünyanın en önemli ırkı seçiliyomuş bu sitede, bizim temsilcimiz cillian silverhammer diyoruz

ve aynı anda 50968564594 kişi azmoya oy atıyor.

nası fikir.

bu arada şaka maka forumwide mobilization yapabiliriz :P
Mesaj tarihi:
Azmodai said:
bende de 4870 var. Henuz genk yemedim. sddsfg ne genki arkadasim :P

ama henuz oynamadin da.

sadf. yok ya grafiginde degilim zaten =P
  • Yeni Oluştur...