Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crimson Horde. Darkfall Icin Official Paticik Guildi.


Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Crimson Horde Duyuru Başlığı

Selamlar. Burayi uzun zamandir takip eden arkadaslar bilirler ki bir suredir Paticik dahilinde bir olusum yaratmanin pesindeyiz. Darkfall ciktiginda hazir olarak bir guildde oynamak istiyorsaniz, oyunun daha baslamadan belki de en guclu alliance'inda yer almak istiyorsaniz (hyperion), o zaman kapimiz size aciktir. Kurallari buraya da yazacagim site bilgileri ile beraber.

Guildimiz genel olarak Feodal bir toplulugu canlandirmaya calisan, Hyperion Alliance'inin kurucu ve ana guildi olan Duchy of Wessex guildine baglidir.

Oyun baslangicinda Duchy'nin bir alt guildi olarak baslayip, zamanla sayimiz arttikca bagimsizligimizi da elde etmeye calisacagiz. Hedefimiz oyun dunyasinda saygi duyulan bir olusum olup, oyunda kendi topraklarimiza ve guildstone'umuza sahip olmaktir.

Guilde girmeden once dikkate almaniz gereken bazi hususlar:

- Paticik Uyeleri Oncellikli alinacaktir.

- Guild yonetim sekline saygi duyun lutfen. Amac oyundan alabildigimiz kadar zevk almak.

- Sizden "gunde xxx saat online olun" diye bir sey istenmeyecek, uber hardcoredan cok, keyif icin variz.

- Oyun acik pvp ve lootinge sahip. Bunu kaldirabilip, kaldiramayacaginizi iyi tartin...

- guild ici herhangi bir gerginlige veya kavgaya tolerans olmayacaktir, gereksiz drama patladigi anda sutlariz.

- guildde kati rp kurallari falan yoktur ama lutfen mantikli isimler koyun. "Gotukocaman" gibi nickler istemiyoruz guildde.

- Guildin Hyperion'a bagli oldugunu unutmayin, sizin yani sira yuzlerce baska oyuncu da olacak, ingilizce de konusmaniz gerekecek arada bir. Diger guild oyuncularina da saygi duyun ltf.

- Guildin yapisina ve uyelerine saygi duyun lutfen. Sizden birsey rica edilince uymaya calisin lutfen.

- Guildde bir hiyerarsik yapi vardir. Askeri kanadimiz Komutan, Cavus ve Asker seklinde bicimlenmektedir, sosyal siniflarimizin icinde de 2 ayri sinif olacaktir (crafterlar ve idari isler). Bunlarin hepsinin detaylari guild sayfasinda ve forumlarinda verilecektir. Kimse oyun zevkinizi bozmayacaktir merak etmeyin, ama oyun sirasinda ozellikle askeri birimler yapilanmaya saygi duyarsa harika olur.

- Eglencemiz herseyden daha onemlidir. Dram falan istemiyoruz, bol bol adam oldurup ceset lootlamak istiyoruz. Adam kesmek istiyoruz, drama queenler simdiden aramizdan ayrilabilirler :D

- Dost guildlerden adam oldurmemek icin gayret gosterirseniz seviniriz :P


sitemizin henuz ana sayfasi bitmemistir ama forumlari yuruluge gecmistir. Grafikler zamanla degisecektir (tembellik yapmazsak) ama buyrun, gezin dolasin post edin :)

Crimson Horde
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...