Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 cengizhan66 said: vaybe azmo sen neymisisn hangi clan gurubu desek uyesi cikiyosun sen clasik bi turk diplomatisin :) (zorda kalinca sscb den yardim ister sonrada natoya katilir iste bizimkiler) bence hyperion epic fail olacak :) adamlar daha orc mahirim alfar rec. edemiyo ama Societas Daemonica mis gibi aliyor neyse crafter imi hyperion a asil pvp ci char imida Societas Daemonica e sokmaya calisayim sonrada 2 li oyniyip spylik yaprim nihehehe hep azmomu yapcak... 1 acct'ta tek char var. ikincisi, dual char olayini da desteklemiyoruz, hepimiz burada bir emek verecegiz oyun basinda ve vakit ayrimi ters oluyor konsepte. Hyperionun basarili olamayacagina dair teorinin gercektn orc mahrim alfar recruit etmemelerinden mi kaynaklanacagini dusunuyorsun? Ona gelene kadar hyperionun yuruyememesi icin 30,000 tane neden var, soyledigin neden belki hic etkisi olmayacak birsey. Mantigini anlamakta zorluk cekiyorum sahsen :/ Ve ayrica cengiz, buraya bagli degilsin. O kadar orc mahrim oynamak istiyorsan, dedigin gibi bin tane baska clan var, onlara yonlendirebiliriz seni. Bu Alliance'ta farkli irklara izin vermiyorlar, bunu uygun gormusler, yapacak bisi yok. Belki zamanla fikirleri degisebilir oyunda avantajli olacaksa ama adamlar 1 aydir betada, bir zahmet ne dediklerini bilsinler :) not: Spylik yapmiyorum. Butun mmolardaki goonlar http://www.somethingawful.com forumunun uyelerinden olusuyor. Bu foruma uye olmak icin 10$ veriyorsun falan filan, ben bir kac senedir uyesiyim, paticik gibi bir site benim icin. Ve bu dediklerim herhangi bir casusluk degil, genel bilgi, foruma kendin de gitsen yaziyor orda kabak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Valla Societas Daemonica şu anda Alfar clanı başka ırk yasak ama open beta dan sonra fikirler yapılıcak olan oylamayla değişebilir fakat human dwarf mirdain ırklarından olmayacağımız kesin neredeyse :) Zaten size katılmamamın en büyük nedenlerinden biride bu ırk durumu. Azmonun da dediği gibi Hyperion un çökmesini sağlayacak okadar çok etken ve neden varki yönetimin ne kadar iyi yöneteceğini göreceğiz eğer başarılı olurlarsa tebrik de ederiz yani :D Azmo ben spy felam değilim bu arada he yanlış anlamayın bayadır okurum öyle muhabbet vs buralardada katılmam bu son acc umla bari takip ettiğim oyun kısımlarında sadece yazayım dedim yani benden bilgi çıkmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 geyik yaptim orda zaten. Ama yine de esrarengiz bir adamsin :o burada apacik yazdigimiz gizli bilgilere nasil erismeye cesaretin var anlam veremiyorum. :P oyundaki buyuk alliancelarin hepsi su anda oyun hakkinda hic bilgisi olmadan bir seyler yapma pesinde ve simdiden ne denli yuruyup yuruyemedigini bilemeyiz. Goonsquad gibi yillardir beraber oynayan adamlar icin de gecerli bu. Biz de bu yuzden fazla estirip gurlemiyoruz cikistan once. Simdilik hyperion'a bagliyiz ve umairm ki bu oyunun guclu bir ekseni olacak kadar iyi gelisiriz, lider kadrosu genel anlamda akilli ve iyi adamlardan olusuyor, ama tabi oyun icinde nasil yansiyacak bilemeyiz. Biz de crimson olarak her zaman icin mutsuz oldugumuz ortamdan ayrilma luksune ve ayricaligina sahibiz o yuzden merak etmeyin... sandbox oyunda kendimizi gerektiginden fazla sinirlama olmasini ben de istemiyorum. Bi tadina bakalim ortamin, guzelse ne ala, degilse de kendimize guzel ortam yaratiriz artik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bende geyik yaptim yaw hem 2 acc olcak ama duruma gorede 3 olabilir social da 120 uye gozukuyor ve 3 irk i yazmislar neyse yaw bu arada azmo Murder Herd bu clan i biliyonmu? sence nasildir 167 uyesi varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Murder Herd bildiğim kadarıyla şehir kurmayacak kamp vs tarzı takılıcak böylelikle kendileri siege edilemiycek ama onlar bol bol edicek gibi bir hesapları var hayırlısı diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 :) hmm sizin gibi yani ? ben cadirda rahat edemiyorum yaw sato lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 nası bizim gibi? Biz şehir kurucaz ve başka şehirlerde almaya çalışıcaz ilk etapta bir alliance kurmayı düşünmüyoruz oyun dinamiğini görelim bir hele Alfar olmanın en büyük nedenlerinden biri de alignment hit almadan her ırka saldırabilmek. Gerekli görülürse Alfar clanlarada savaş açarız neredeyse herkesi kesip alignment açısından iyi durumda kalabiliriz ve eğer üzerimize çok fazla zerg olursa ve tutunamayacak gibi olursak alliance ozaman düşünürüz gibi bir takım düşünceler var ama hepsi düşünce oyun çıkmadan bilemeyiz tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 ne ne aling i ? standinglemii alakali ? biraz ac olayi oldurdukce dahadami hizlaniyonuz is bilrigmi nedir olay tam ? bu arada diyer irklarin ayricaliklarinida dusun yazda ne accagimizi bilelim yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Oyunda her adam öldürdüğünde eğer senin factiondan değilse(biliyorsundur 3 faction var 1i Alfar 2.si Orc/mahirim 3.sü human dwarf mirdain) alignment denen UO daki karma gibi düşün bir puanın artıyor. Eğer kendi factionundan birini öldürürsen de azalıyor. Betada sanırım her farklı ırkdan öldürdüğün için +2 alignment her kendi factionından öldürdüğün için -10 alignment iniyormuş. Eğer alignment ın bir seviyenin altında düşerse kendi ırkının şehirlerine giremiyorsun ki bir noktada herkesin ihtiyacı olucaktır elbet kendi ırkının şehrine girmek. Aynı zamanda necromancy skill ağacını kullandıkçada alignment azalıyor yani necro olcaklara Alfar tavsiyedir böylelikle bol bol düşman bulursunuz alignmentınızı arttırmak için :) Irk özelliklerine gelirsek henüz çok fazla bilgi yok ama denen o ki çok büyük olmasada statlarda bir farklılık olucak. misal Dwarfların strenght i bi 2 3 puan fazla olucak başlarken Alfarlarda ise intellect. Gene beta leaklerine göre henüz mahirim in 4 ayak üstünde koştuğunu kimse görmemiş ama ne kadar doğru tartışılır. Daha önce dediğim gibi alignmentınızı koruyacağınız en iyi ırk Alfar malum herkese düşman aynı zamanda bukadar iyiymiş herkes Alfar olur ozaman diye bir durumda yok şekil 1.A Hyperion saolsun 1k adam var ortada yada Savage Alliance mahirim/orc topluluğu kısaca kesicek adam bol :) Ha gerekince Alfarda alliance kuracak guildlerde var o ayrı. Şu an için forumlaraki genel kanı tek faction guild kurmanın başlangıçta avantaj olduğu yönünde çünki ölünce ırkınızın bindstone unda canlanıyorsunuz e clan ARAC(all races all classes) ise adamınız her öldüğünde 2 saat sizin yanınıza gelmesi sürecek ki bu inanılmaz bir dezavantaj :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Fakat şehrinizi kurduktan sonra şehir guardları alignment yada ırk ayrımı yapmıyor yani clanda iseniz hangi ırk olursanız olun clan şehrinde takılabilirsiniz ki bu da demektirki şehiri kurduktan sonra bir clanın ARAC olmaması için çok büyük bir sebep yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Update: Some starting stats for you. Mirdain Str 17/Vit 15/Dex 25/Quick 20/Int 20/Wis 20 Ork Str 25/Vit 20/Dex 20/Quick 15/Int 15/Wis 15 Human 20everything. Alfar Str 15.0/Vit 15.0/Dex 20.0/Quick 20.0/Int 25.0/Wisdom 20.0 Dwarf Str 20/Vit 25/Dex 15/Quick 17/Int 15/Wisdom 25 Mahirim Str 20/Vit 20/Dex 20/Quick 25/Int 20/Wis 15 Im also putting back the "theexplorers" leaked info aswell since Leakreader2 confirmed it. That's after the Spell list! Fire Magic 0 skill Firebolt - Fire bolt + AOE Smoke Signal - Instant ray, marks a target Impetus - Quickness buff, self 25 skill Fire Shield - Fire Resistance buff, self Dragonbreath - No Description Weakening Blaze - No description Haste - melee speed buff, target 50 skill Fireball - Fire Bolt + AOE Fire Ward - Fire Resistance Buff, target Explosion - Fire PBAOE, damages the caster 75 skill Magma Storm - Fire Bolt + AOE. Bolt effected by gravity Rapid Shot - Archery speed buff, self Wall of Fire - Instant ray, creates a wall of fire 100 skill Inferno - Fire Bolt + AOE Volcano - Instant ray, creates a volcano Not:Son beta leakler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 guild warlarda da alignment hit olmuyor. Kendi irkindan bir guildle savas halinde olduktan sonra istedigin gibi kes bic sorun yok :) bu arada, alfar iyi hos ama unutma ki goonsquad da 1000 kusur kisi ile alfar baslayacak ve tum alfarlari kesip tum clanstonelari alarak baslamayi hedefliyor :P Size orada basarilar dileriz :P Bence hyperionun yaptigi gayet guzel, etraftaki human / dwarf / elf ortami da boylece ister istemez friendly olmak zorunda, war dec olursa zaten herhangi bir align hit yok, win win! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Onada değindim zaten Alfarken kendi ırkındaki guildlerede savaş açarsan nerdeyse istediğin herkesi kessen bile alignment sorunun olmaz :) ama bilemiyorum kimler kimlerle kapışır nolur ne biter malum dünya büyük her dakka başka kıtaya gidip siege yapmak kasar:D Tahminen neutral şehirlerde aksiyon olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bu arada geyik bi yana, umarim siz de istediklerinizi yaparsiniz, guclenirsiniz goonlari da dizginlersiniz... Oyun ici sizle bir suru eglenceli dovus bekliyorum, savas alaninda birbirimizi kesmeden once bi el sikisalim, tokalasalim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 tamam yaw eve deki standingle ayni sey bu arada evet hatirladim agintment i birdan fazla acc icin hicbi sorun olmicak bu yuzden bence hic onemli deyil crafter acc diyerlerine gerekli seyleri tasir normal sehirlere girmem bu arada irklarin str lerini yazdigin iyi oldu gordugum kadariyla buyuculuk icin alfar guzel warrior icinde mahirim ideal bu arada biri benim gibi bu wisdomlari falan lari unutmus bi sfi-ci oyuncusuna aciklaya bilrimi buyucuye wisdom dan baska neler falan olmasi gerek dex in buyuyle alakasi falan filan vamri diye ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 inşallah azmo düşman çok ama umarım bir şekilde tutunacaz en büyük umudumuz friendly fire durumu :) zerglere karşı büyük bir avantaj :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bence siz oncelikle solo yapin biriniz olsun diyerininde cani az kalsin sonra ben gelip noktayi koyayim 2 nize de 50% indirimle lootlari geri verem fazladan doktor bile cagririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Eminim ilerde burada yok geçen günki kuşatmada elemanın birini kesmişim xxx critledim adam çat öldü falan filan ben buradan çıkacam laaa o benim diye :D saçma bi örnek olduda anlayın işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 hehe Darkwish simdi bu oyunda char acarken 50 mi 10 mu veriyolar str dex i falan artirmak icin ? ve nasil vermek lazim sadece 2 tanesinemi vermek lazim yoksa 3 une falanmi ? (2 denken wis ve int gibi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Şeyi düşündüm, şimdi ben archer oynicam büyük ihtimalle, oyun çıkana kadar çalışma olsun diye oblivion veya mount&blade'de archer mı oynasam? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Oyunu oynamadım bilmiyorum stat olayı nasıl. Mount and blade yardımcı olur diyorlar ama ben kendimi bilirim birşeye çok alışırsam kolay değişemem ondan hiç kasmadım oynamaya zaten şehir kurana kadar bol bol pvp yapıp örenicez Darkfall u pek bi anlamı yok bence ama zaman öldürmem lazım diorsan oyna derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Alfheim said: Şeyi düşündüm, şimdi ben archer oynicam büyük ihtimalle, oyun çıkana kadar çalışma olsun diye oblivion veya mount&blade'de archer mı oynasam? :D tam tersi oyun çıktığında sapıtırsın öle bişey yaparsan:) her oyunda sistemler farklı oluyor, birine alıştığında diğeri abzürd geliyor. mesela ben battlefield oynaya oynaya onun helikopter kullanma sistemine alışmıştım. Crysis'i oynamaya başladım resmen sapıtıyorum apayrı hareket ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 goonsquadın goonswarmla bi ilgisi var mı? Bi de bob olucaz diosun azmo, gm tanıdığın var mı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Ana corpları sanırım EVE de. Çok güzel goonların olması. Oyuna heyecan getirecek. Turkler vs. Goon gibi bisey yapabilirsek bence bu oyunda yaparız. Zor ama hayali bile güzel. Goonzerg has been defeated by Turks... haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Goonsquad == Goonswarm == www.somethingawful.com :P ve hayir tanidik yok, bob olacaz da tamamen umut dolu bir mesajdi Gimlibaps. Simdi arkadaslar, isler ciddilesti. Hyperionun ana topraklarinin en buyuk gucuyuz, bugun de bana "knight" statusu verilecek sanirim, kisaca kendi mekanimizin en kral olusumlarindan olduk. Bir hafta icinde oyun cikmadan kabine icin oylama falan yapilacak ve guilde uye herkesten bir ricada bulunacagim. Lutfen hyperionun ana sayfasi / forumu olan Bu Siteye uye olunuz. Buraya uye olurken Referral olarak Cillian Silverhammer yazabilirsiniz, bos ta birakabilirsiniz. Sonra reception hall'da bir konu acacagiz, Crimson Alliance diye, sizi bizim guild grubuna alacaklar ve boylece orada oylama olunca onumuzdeki hafta, siz de oy verebileceksiniz. Lutfen Crimson Horde forumlarindaki forum adinizla uye olun, karisiklik cikmasin. Kabineye girince bizim de isteklerimizi iletme sansimiz olacak, borumuz otecek, bizi oldukca seviyorlar nedense, herhalde cok sisirdim bizi :P Thx in advance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar