reyou Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Mesela elinizde 5 milyon dolarinizin oldugunu dusunursek, portekiz, yada hollanda 2. liginden bir takimin %51 satin alip. (En azindan takimdaki transferleri vs.. yonetebilecek guce sahip olacaksiniz - dilerseniz taktigine kadar inebilirsiniz tercih size kalmis) 10 sene icerisinde sampiyonlar liginde oynatma ihtimaliniz nedir? ne tur bir taktik izlersiniz? Benim dusuncem : sanirim hollanda liginde yabanci sinirlamasi yokkki buda bize nijerya, cameroon + brezilya li ucuz ve yetenekli futbolculari takima doldurup onlari parlattiktan sonra (3 sezonda) satarak oncelikle para kazanma sonrasinda ise tecrubelilerin ve genc yeteneklerin karmasi bi takim kurabilme olasiligi sagliyor.. yani kisaca 0-3 yil -> 1. lige cik 3-7 yil -> 1. ligde iyice tecrubelen 7-10 yil -> sampiyon olup sampiyonlar ligine katil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 5 milyon dolarla bu işin altından kalkabileceğini zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Aynen katılıyorum;5 milyon dolara takımı satın alabilirsin ama 1. lige çıkması falan kendi bütçesiyle çıkması imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Hollanda veya Portekiz 2. liginde bile olsa 5m dolara satın alabileceğini sanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 5 Milyon dolarla Türkiye 2. liginden takım alırsın anca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 fm konusu sandım ahah ayrıca 5m dolara anca papua yeni ginede 2. lig takımı alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 lihteştayn 1. ligini komple alırsın yalnız tüpçü başkan durumuna düşmek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 5 milyon dolara takımı alır, tüm topçuları satar çekip giderim. 3-5 kar etsek yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 güney afrikada bi takım alırsın. en mantıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 bende fm sandım =) 5milyon doları bastırırım Beşiktaş yönetimine girerim ihale üstüne ihale bağlarım.Başbakanla kanka olurum. Hollanda 2.ligten alacağın takımın taraftarı olmaz.Olan taraftar gelir kapısı olmaz.1.lige çıktın elinde ki iyi oyuncuları tutman çok zorlaşır. Adam gelecek vaadeden bir takımda oynamak yerine gider Alkmaar da oynar CL ye katılır. Bu işler zor işler. Ama bastırırsın parayı Hoffenheim gibi takımı alırsın çok ucuz bi fiyata aldı zaten. İbisevic gibi bi adam yaratırsın daha ilk senende şampiyonluğun favorisi olursun. Ama yine bastırırsın parayı Porstmounth gibi Manchester City gibi takım alırsın cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 5 milyon dolar ne yahu? Şaka gibi. 5 milyon dolara bırak takımı adam alamazsın :) 50 milyon dolar desen neyse dicem ama yine az aslında. Anca fransa, portekiz, hollanda gibi daha az "rekabetçi" ülkelerde bir şansın olur 50-60 milyon dolara. 5 milyon dolara her şey mükemmel gidip şans eseri 1. lige çıksan bile taraftar yok bişi yok para kazanamazsın. Taraftar için yıldız lazım yıldız için de sermaye lazım. Şaka mı yahu para :) O parayı al otur evinde güzel güzel ye işte yıllarca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 5 milyon dolara takımı alsan bile senin o takımla birşeyler yapabilmek için geniş bir servetinde olması lzm:) cebimdeki son 5 milyon dolarla takım aldım :).ee sora.klube haciz gelsin stadı alsınlar falan filan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar