sandino Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 hala aklım almıyor hani ördek vurma kovboy oyunları vardıya atarilerde nasıl algılıyordu yahu teee o zamanlardan hani kablodan desem ama tek biyeri algılamıyorduki bissürü yeri algılıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 wii yi duydumu devreler yanıcak o zaman sadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 benimde almıodu da geçen görmüştüm açıklamasını galiba ışıkla ilgili bi olaymış bulursam koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 konuya gel benimde o zaman kafamı kurcalıyordu bu nasıl oluyor lan diye hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 rengi algılıyodu onlar. ördeğin rengi etraftan farklı oluyodu, o rengi algılayınca vurmuş oluyoduk. bunu farkedince halıda ördek rengine tutuyoduk o tabancayı. bölece vuruyoduk. ne akıllıymışız lan. süpermişsik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Valla ya bende cok düşünmüştüm bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Ekranda her görüntüden önce ilk olarak simsiyah bi ekran geliyomuş, sonra vurulması istenen kısmın beyaz bi dikdörtgen içine alındığı, geri kalanın siyah olduğu bi ekran geliyomuş. Tabancadaki fotoselli bi devre de ekrandan gelen ışığa göre belirliyomuş ateş edildiğinde kutunun vurulup vurulmadığını. Televizyon diil, tabanca algılıyomuş yani vurma olayını. http://www.geeked.info/how-does-the-nintendo-light-gun-work/ said: When the trigger was pulled, the game blanked out the screen with a black background for one frame, then, for one additional frame, drew a solid white rectangle around the sprite the user was supposed to be shooting at. The photodiode at the back of the Zapper would detect these changes in intensity and send a signal to the NES to indicate whether it was over a lit pixel or not. A drop followed by a spike in intensity signaled a hit. Multiple sprites were supported by flashing a solid white rectangle around each potential sprite, one per frame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ginaly said: rengi algılıyodu onlar. ördeğin rengi etraftan farklı oluyodu, o rengi algılayınca vurmuş oluyoduk. bunu farkedince halıda ördek rengine tutuyoduk o tabancayı. bölece vuruyoduk. ne akıllıymışız lan. süpermişsik. ben bole bug abuse gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ginaly said: rengi algılıyodu onlar. ördeğin rengi etraftan farklı oluyodu, o rengi algılayınca vurmuş oluyoduk. bunu farkedince halıda ördek rengine tutuyoduk o tabancayı. bölece vuruyoduk. ne akıllıymışız lan. süpermişsik. Atari salonunu bilmiyorum ama televizyona napiyordu da algılıyordur abi ? Televizyon dan nasıl algılayabilirki. (Eskiden televizyona takılan aletler vardı Kaset takıyordun oynuyordun . Contra oyununun babasıydı o makineler hatta onda bile vardı) edıt: tabanca ile ilgiliymiş o acıdan hiç düşünmemiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ginaly said: rengi algılıyodu onlar. ördeğin rengi etraftan farklı oluyodu, o rengi algılayınca vurmuş oluyoduk. bunu farkedince halıda ördek rengine tutuyoduk o tabancayı. bölece vuruyoduk. ne akıllıymışız lan. süpermişsik. ahdsahudsahu bug abuse'a gel lan. helal valla. :D o kötü kovboyları vurmaca benim favorimde ama ördekten ziyade. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 televizyondan algılamıyodu abi, rengi algılıyodu. önünde o renk varken devreyi kapatınca, yani tetiği çekince, vurmuş oluyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 masti halamı anlamadın hehe. tabancanun ucunda kamera var gibi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ateş edince ekran kararıyordu zaten efektmiydi o yoksa onunla mı alakalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Ben efekt sanıyodum meğer onunla alakalıymış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Marl0_on said: wii yi duydumu devreler yanıcak o zaman sadf. ahahöehçamçsmdçöasmdsdaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandino Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ama mesela ördeği değilde başka yere sıkınca onuda algılıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 çünkü o başka yer ördek ile aynı renk değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ahh ahhh bi tarafımız mantar bi tarafımız ordekdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 şimdi adamlar tenis maçı yapıyor oha diyoruz hakket haa o atariler nası algılıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 mukadderat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 küçükken zeki müren oynayabileceğimi sanarak slotuna abandığım yegane alet = karakutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 http://cupojoe.files.wordpress.com/2007/08/duckhunt1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 http://www.cyberiapc.com/flashgames/duckhunt.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Azmodai said: ginaly said: rengi algılıyodu onlar. ördeğin rengi etraftan farklı oluyodu, o rengi algılayınca vurmuş oluyoduk. bunu farkedince halıda ördek rengine tutuyoduk o tabancayı. bölece vuruyoduk. ne akıllıymışız lan. süpermişsik. ben bole bug abuse gormedim. Ah ah süpermiş bak bu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Azmodai said: ginaly said: rengi algılıyodu onlar. ördeğin rengi etraftan farklı oluyodu, o rengi algılayınca vurmuş oluyoduk. bunu farkedince halıda ördek rengine tutuyoduk o tabancayı. bölece vuruyoduk. ne akıllıymışız lan. süpermişsik. ben bole bug abuse gormedim. ahah hakkaten. zeka işte. gerçi benim hiç atarim olmadı olsaydı ben de bulurdum hile falan skdjfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar