Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

son 3-4 gunumu anlatmak istiyorum

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

kermit said:
o değilde ilke microsoftta varsa ufak tefek işler çaycı maycı lazımsa kanka beni söylersin ajsgdad
ha bide artık uçak çok lüks bişi değilki
otobüs bileti fiyatına 49 milyona bile uçuyosun lan

Yalllaann Yallaannnn!!! 49 diye atlıyorum. Bir tıktan sonra aşşağıda fiyata bi bakıyorum +49 daha. Niye ? Eee ayakbastı parası hava vergisi su vergisi.Ayıptır diyorum otobüsten biletimi alıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun.

resumesi sadece recycle edilmeye yarayan insanlar önemli bir mülakattan önce hastalanmanın anlamını bilmezler (böhü), böle mal mal konuşurlar anca.

takma sen. mikrozortta son interviewe girmişsen başkalarına da girersin, girmesen bile master var zart zurt ekonomi sıçmayı bırakınca işe girersin masterdan sora.
Sosyal ağlarda paylaş

gecmis olsun kankoli, interviewi cok kafana takma, son ayaga kadir gelmis olman yeter, yani durumuna gore performansini dusunurler heralde ki zannetmiyorum cok kotu gectigini ben. aksamdan cakicaktim nyquili, sabahta sicak suya atilan toz davadan icicektin, sonra tylenol day filan. microsoft bu sene olmazsa seneye olur, olmazsa baska yer olur abi takilicak seyler degil bunlar, bak ben issizim =P.
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun penth, kısmet google'a falan olur belki, neden olmasın

nocom said:
geçmiş olsun ama yazından şunu anladım :

ben amarakada yaşıom
microsoft cagırdı benı
ucakla gezıom
hiltonSAda kalıom
gunluk 75 dolarlık yemek hakkım var
yurt dısından yazıom sizlere
meyve tabagı soyledım yanarlı donerlıden

bu işler senin harcın değil, bu kafayla gitmeye devam ettiğin sürece olamaz da. seni bjk-fenerbahçe topiclerinde ağlarken görmek isteriz, buralarda değil. kedi-ciğer
Sosyal ağlarda paylaş

ulan ne malsınız ha işinize gelinmeyince üstüne oturduğunuz bölgeden anlıyosunuz ben kimseyi savunmadım ama hemen katagorize etmişsiniz mikroplar ve diğerleri . ben nocom doğru yapmış demedim, hoş olmadığı açık.

içinizden ben herkese eşit yaklaşıyorum tanıdık tanımadık ilgilendirmez diyebiliyorsanız lafım yok.

ayrıca Penthesilea adam gibi konuş ne zannediyosun kendini. mikrop diyerek hakaret etme hakkını nereden buluyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

nocom said:
geçmiş olsun ama yazından şunu anladım :

ben amarakada yaşıom
microsoft cagırdı benı
ucakla gezıom
hiltonSAda kalıom
gunluk 75 dolarlık yemek hakkım var
yurt dısından yazıom sizlere
meyve tabagı soyledım yanarlı donerlıden

Doğru anlamışsın. Baya fakir olmalısın ki dikkatini çekmiş bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...