Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 son kısımları http://www.youtube.com/watch?v=ZSHN8L1eDxU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Princeton Plainsborough Hastanesi'nde arkadaşım Dr. House ile randevu ayarladım Penth.Sana yardımcı olucaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 kermit said: o değilde ilke microsoftta varsa ufak tefek işler çaycı maycı lazımsa kanka beni söylersin ajsgdad ha bide artık uçak çok lüks bişi değilki otobüs bileti fiyatına 49 milyona bile uçuyosun lan Yalllaann Yallaannnn!!! 49 diye atlıyorum. Bir tıktan sonra aşşağıda fiyata bi bakıyorum +49 daha. Niye ? Eee ayakbastı parası hava vergisi su vergisi.Ayıptır diyorum otobüsten biletimi alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 nocom said: Asteroth said: nocom ne hıyar adamsın ya, git Futbol bölümünde saçmala. İlke sen de sakin ol abicim. noluo hep destek tam destek mi ? Of işsiz 8. sınıf troll. Uza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 İstiyorum ki adminlerden biri böyle durumlarda gelecek senin gibi adamlara atış serbest diyecek ve millet küfrün suyunu çıkaracak. İstiyorum ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ilke geçmiş olsun dayı, kalan hayatında bol şans. ms den oluyor hep bunlar zaten, bariz. we have cookies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ahahah biri laf atmış çete gibi üstüne çullanmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Atmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 al-sendikah dayanışması sdf. atamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 yasak mı adamına göre muamele tanıdık olunca ne derse oks babs, başkası olursa ez geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Yasak değil. Laf yemeyi kaldıramıyorsan atmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Çok geçmiş olsun Penth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 abi neyse kilit atin kasmayin hic. Mikroptan sikayet ettim baska mikrop alindi yani. Saolun Gecmis olsun dilekleri icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 geçmiş olsun. resumesi sadece recycle edilmeye yarayan insanlar önemli bir mülakattan önce hastalanmanın anlamını bilmezler (böhü), böle mal mal konuşurlar anca. takma sen. mikrozortta son interviewe girmişsen başkalarına da girersin, girmesen bile master var zart zurt ekonomi sıçmayı bırakınca işe girersin masterdan sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 gecmis olsun kankoli, interviewi cok kafana takma, son ayaga kadir gelmis olman yeter, yani durumuna gore performansini dusunurler heralde ki zannetmiyorum cok kotu gectigini ben. aksamdan cakicaktim nyquili, sabahta sicak suya atilan toz davadan icicektin, sonra tylenol day filan. microsoft bu sene olmazsa seneye olur, olmazsa baska yer olur abi takilicak seyler degil bunlar, bak ben issizim =P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 gecmis olsun yevrum. bir mulakat gider, diger gelir, takma kafana. buradakileri hic takma kafana, sen dinlenmene bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 geçmiş olsun penth, kısmet google'a falan olur belki, neden olmasın nocom said: geçmiş olsun ama yazından şunu anladım : ben amarakada yaşıom microsoft cagırdı benı ucakla gezıom hiltonSAda kalıom gunluk 75 dolarlık yemek hakkım var yurt dısından yazıom sizlere meyve tabagı soyledım yanarlı donerlıden bu işler senin harcın değil, bu kafayla gitmeye devam ettiğin sürece olamaz da. seni bjk-fenerbahçe topiclerinde ağlarken görmek isteriz, buralarda değil. kedi-ciğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ulan ne malsınız ha işinize gelinmeyince üstüne oturduğunuz bölgeden anlıyosunuz ben kimseyi savunmadım ama hemen katagorize etmişsiniz mikroplar ve diğerleri . ben nocom doğru yapmış demedim, hoş olmadığı açık. içinizden ben herkese eşit yaklaşıyorum tanıdık tanımadık ilgilendirmez diyebiliyorsanız lafım yok. ayrıca Penthesilea adam gibi konuş ne zannediyosun kendini. mikrop diyerek hakaret etme hakkını nereden buluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 geçmiş olsun hocam. iyi bilirim o duyguyu herşeye hazırsındır ama elinde olmadan durdurulursun. sağlık olsun demekten başka ne gelir elden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 kisisel'in ne icin kullanildigini, ne oldugunu anlayamamis zihniyete buradan selam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 boşver üzülme geçmiş olsun.ben de bi klişeyle devam edeyim. belki daha iyi yerlere gelirsin ilerde :) gerçi microsofttan iyisi var mı bilmiyorum ama.google olur belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 nocom said: geçmiş olsun ama yazından şunu anladım : ben amarakada yaşıom microsoft cagırdı benı ucakla gezıom hiltonSAda kalıom gunluk 75 dolarlık yemek hakkım var yurt dısından yazıom sizlere meyve tabagı soyledım yanarlı donerlıden Doğru anlamışsın. Baya fakir olmalısın ki dikkatini çekmiş bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 abi bu hastalıgın tek caresi anne corbası ve karısımlarıdır onlarda ayrı bi sihir var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Geçmiş olsun ya:/ Microsoft olmazsa başka bir yer olacak, olur yani merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ne adamlar var anasını satayım.sonradan görme diyenin sonradan görme hatta görmeme olasılığı daha yüksek gibi. edit: geçmiş olsun. bu gibi durumlarda kafayı yememek için "olcağı varmış" felsefesini tavsiye ediyorum başka çaresi yok belki de böyle olması gerekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar