yezid Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 65 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 135 cıktı benm şimdide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 10 yıldır Ultima oynamak olmalı bence, ya da yeni gelenler için 5 yıldır WoW oynamak. Tabii 2000'den beri paticik üyesi olanlar doğrudan CONS mertebesine ulaştırılmalı. Nick'i saçma olduğu takdirde yıllardır kullananlara mansiyon ödülü verilmeli. Dasaa'ya özel ödül verilmeli, yolundan gitmek isteyenler için bir guide yazmaya teşvik edilmeli. Ayrıca Düzenli seks hayatı tekdüzeliğe iter, kaotik sevişen paticik üyeleri 20 puan almalı. İşi gücü olmayan üyelere yürügitlan denilerek +5 puan verilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 kaotik sevişmek ahuauhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 herkes de eros anasını satayım ne paticikmiş uçan kaçan kurtulmuyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 10 puanım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 30 puan cikti .. Neyse seneye sabanciya giderim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 5 aldım len ben öf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 55 çıktı AMA SEVENİM YOK BENİM? BU LİSTE BOZUK!!!??? (la noliy) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Redeagle yillardir sana karşı çeşitli hisler besliyordum ama bir türlü açılamıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Ardeth said: ne yapmak lazım günlük sevişince kaç puan gelcek? birinci oluyo muyuz öyle ladder sistemi var orda. bir yılda aynı kişi ile 3 kere sevişirsen puan alamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 veyr10 said: Redeagle yillardir sana karşı çeşitli hisler besliyordum ama bir türlü açılamıyordum. hii yoksa yoksa.... *-* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 deadwoll said: Dasaa'ya özel ödül verilmeli, yolundan gitmek isteyenler için bir guide yazmaya teşvik edilmeli. lol :D tanrı türkiyeyi korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 25 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Dostum çok iyi bi listeymiş %10 cool olduum için artık kızların bana daha çok bakacağını sanıyorum. Lan dur İngilizce kelime kullandım 5 puanım daha oldu. Oha bu liste gerçektne işe yarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Benim nikimi cp yapmadan ilk seferde doğru yazanlara, yada lafı geçmeden nikimi anlayanlara 20 puan veriyorum sdfsd :D Yıllarca nil dediniz, pelin dediniz ayıp be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 kaç kişi birleşip bi cons edio ortalama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 pelin ne ya O_o bende okuyamıyorum ama olsun, o kadarda değil. nilep iyi işte hihe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 nileppez del Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 tersten okuyunca şeytan demekmiş...__--..._- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 hallibüzüe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Çalışmanı başarılı bulmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 gidis yolundan puan veriliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 sadece düzenli seks hayatında veriliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar