utopia Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 şimdi garanti iyi güzel hoş da, son maceramla şube çalışanlarının moron olduğunu düşünüyorum. evin depositosunu yatıracaktım finlandiyadaki, en düşük provizyon ücretini garanti alıyor diye gittim. daha önce çalıştığım yer vasıtasıyla da açılmış hesabım vardı, internet bankacılığıyla daha ucuz dedi adam. siz gidin sıra alın gişeden yatırın, ben size euro hesabı açayım hemen. buradaki pcden halledelim. buraya kadar her şey user friendly. internet başına geçtikten sonra işlem 7 kerede ancak tamamlandı. iki kere limit değiştirildi (çünkü ilkinde işlem hacmini günlük kura göre hesaplayamadı düdük, az geldi), iban numarası kabul edilmedi, swift numarasını bulamadı, paranın yollanacağı hesapla masrafın çekileceği hesabın aynı şubeden olması gerektiğini bilmiyormuş adam, bir de o uğraştırdı vs derken saat 12.30da girdiğimiz bankadan 4.30da çıktık, dekontu da veremedi işlem internetten daha yavaş yapıldığı için. yarım saat filan da onu bekledik, en son ben size e-mail olarak yollayayım dekontu dedi, yazdık e-mailleri çıktık. sonra dolanırken biz, arkadaşımı aradı, "Sizin mail adresinize yolluyorum her ikisini de hanımefendi, arkadaşınızınkine nedense yollayamadım". ben biliyorum nedenini. bütün gün adımı doğru anlamış olmasına rağmen, dile kolay 4 saat kadar Selin hanım şöyle yapalım, Selin hanım bir saniye diye dolandı, mailimde adımı selim diye yazdı kağıda. ben gördüm yazarken, ama o kadar salak olamaz, olmamalı diye düzeltmedim. o kadar salakmış meğerse. ha biz bankada o sırada olmayan bir elemanın pcsini kullanırken, çalışan zannedip "çocum şu fatura nereden yatıyor" diye gelen teyze ve amcalara da hayatımıza renk kattıkları için teşekkür ederim. "amca biz müşteriyiz" cümlesine "ha evladım müşteri hizmetlerine mi gitmem lazım" diyen amcaya da ayrıca sevgilerimi yolluyorum. ama garanti yine de bu tip sorunları hallettikten sonra iyi bir banka. yurtdışında kullanırken yaşayacağım potansiyel sorunları da anlatırım zamanı gelince sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Yurtdışı kötü yani. HSBC nasıl AB ülkelerinde. Amerikan bankası idi sanırım :S Ne zor işmiş ya. Üç yıl önce rastgele İş Bankası'na gidip bir hesap açtırmıştım... edit: İngiliz bankasıymış. En iyi bu olur gibi öyleyse. Hakkında deneyimi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 benim bildigim burdaki hsbcnin yurtdışındaki şubeleriyşe pek bi connectonu yok. yani burdakilerin ismi hsbc , para gene aynı partonlara gidiyo ama mesela burdan para yatırdıgım zaman ingiltereden o parayı kartımı takıp çekemiyorum . illa orda bi hesap açtırıp ona havale etmem ve havale parası vermem lazım. o yuzden hsbs nin o globalliğine kanma . ama mesela yurtdışı için se citybank özellikle amerika'da yaşıyosan burada da kullanabileceğin bi banka. avrupa da ise garantinin birçok yerde para çekebilmeni sağlayan şubeleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bütün yurtdışı alışverişlerimi falan ziraat maximum la yapıyorum gayet sorunsuz falan yurtdışı kullanımında da iyi ^^ ziraatin hizmetleri falan da iyidir + devletin bankası sanırsma.. batarsa devlet batar:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Burda eski Oyak, şimdiki ING Bank ile çalışan var mı? Orada bir hesap açmayı düşünüyorum. Birde internetten EFT için en düşük miktarı hangi banka ister? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Yapıkredide bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 akbank, işbank ve garanti arasında en sorunsuz çalıştığım (çalıştığım ?? eehehehe) banka garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Garantiden baya şikayette okudum ama Yurtdışı EFT ücreti 28 lira diyor. Şu ana kadar aldığım en iyi fiyat. Mesela ING yurtdışı EFT bedelinin %5'inde %10'una kadar yolu var diyor. Yani Garanti önde. (Evet gecenin ikisinde bankaları sapık gibi arayıp oranları alıyorum, sabah 7:30 da kalkacağız bakalım) Ama aklımı karıştıranda birşey var. Şimdi ben Paypal ile birşey aldığımda ekstra 28 Lira daha mı alacaklar demek oluyor bu? Yoksa sadece para çektirmiş gibi olup bir ücret ödemiyormuyuz mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 yapıkredi, interneti süper, şubeleri leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ben finans ve garanti kullanıyorum. ikisinden de mutluyum. finans'da platinium kart'ım olduğu için daha güzel ilgi görüyorum fakat aynı şekilde garanti'de olsa onda da aynı şekilde ilgi olurdu diye tahmin ediyorum. o yüzden oyum ikisine de. ismi hoşuna gideni seç derim o denli kafa kafayalar. -evet platinum kartım var B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 garanti tektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Tek işi bankalar olan biri olarak söylim, UZAK dur bankadan mümkün olduğunca. İşini sessizce internetten halletmeye bak. Onun dışında hepsi aynı, nankör. Sakın garantiyle de çalışıyım deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 bireyselde garanti de ticari ve üstü aynı hepsi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 axedice said: Yapıkredide bedava. degil. eft'yi gectim hesaptan hesaba havale icin bile para istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 netten hesaptan hesaba para istemiyorlar ama eft için 2.5 istiyorlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 virmana para isteyen banka yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Garanti kullanıyorum hiçbir sorunu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Akbank'in internet bankaciligi sorunlu ve cok cakal bir banka. IE haricinde bir browser ustunde duzgun calismiyor internet bankaciligi. Bugune kadarki sikayetlerime ise hic dogru duzgun cevap alamadim. Bu internet bankaciligi olayi mi dersin, ATM'lerden surekli yirtik para cikmasi ve bankanin geri almamasi mi dersin bir suru olay gecti. Finansbank ise apayri. Tam halkin bankasi olmus. Finansbank'tan 3 ayri kisi aradi su 1,5 ay icinde, 3'une de ayni talimati verdim ve hala kartimin gelmesini bekliyorum. Gecenlerde aradim kartim nerede gelmedi dedim onu imha ettik biz size ulastiramayinca dedi. E 3 kere aradiniz hepsinde is adresime gonderin dedim ? Evet aramisiz ama oyle bir bilgi yok diyorlar. Karti iptal edin o zaman dedidigimde ise binbir vaat ama yine ortada birsey yok. Garanti'yi yeni yeni kullaniyorum fakat simdiye kadar sikayetci olan sadece bir kisi duydum o da direkt olarak degil. Dolayli yoldan ulasti bana. HSBC ile de son donemde epeyce sorun yasadim. Sevdigim ve guvendigim bir bankaydi ama kendi hatalari yuzunden bana kredi karti faizi odetiyorlar su anda. Onumuzdeki ayin 5'inde hesap kesiminden hemen sonra 7 senelik HSBC kartima da gule gule diyor olacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Finansbank'ın platinumunu kim napsın ya haha. Garanti iyidir ben Garanti kullanıyorum da GERGE sanki 50 milyon dolarını yatıracak banka arar gibi banka seçmene gerek yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 garanti finans ve is bankasi kullaniyorum hepsi internet ustunden garantide kredi kartim war fatura odemek felan cok kolay ama havaledir eftdir evlat acisi paralarda o konuda is bank cok iyi finansi cok kurcalamadim ha ama sunuda soliyim isbankta her zaman bi 200 ytlem war cunku her kose basinda bi is bank war dier bankalar yok bide eger internet bankaciligi icin kullanicaksan genelde garantilerde cok sira war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 100 lira bile olsa farketmez. O parayi cekemediginde ya da parayi hesabina yatirdigin anda bankanin gerzekligi yuzunden 40 gun orda kaldiginda deliriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Bone'un dediği gibi, ufak bir parayı iş bankasında tutup geri kalan tüm parayı Garanti'ye aktarabilirsin. Ben de Garanti'yi kullanıyorum ve sıfır problem kaç senedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 bir ykb hesabindan baska bir ykb hesabina havaleden bahsediyorum. hadi eft'ye para aliyorsun buna niye aliyorsun. kendi hesaplari arasi virmandan bahsetmiyorum. ykb sirf bu yuzden beni kaybediyor. ne yazik onlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Garanti çok başarılı internet bankacılığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 akbank ve finansbank tan kesinlikle uzak durun. finansbankta kullanmadığım kart için ücret kesmişti 35 ytl. Dedim bunu almayın sadece ek kartınkini alın yoksa kapattıracam kartı diye. Onlarda "tamam geri yatırdık" dediler. Eskstreye bakınca 35 ytl lik bir düşme var ama herhangi bir gecikme vs olmamasına rağmen 35 ytl faiz almışlar çaktırmadan. Taksitler bitsin hemen ilişkimi keseceğim. Akbanktan desen ondan beter. Hesabıma para yatırmıştı biri. Parayı bir yere havale edene kadar kafayı sıyırıyordum. Elli çeşit şey istiyorlardı netten havale felan yapabilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar