Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Youtube' a Nasıl Girilir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Forumda aradım ama güncel bir şeyler bulamadım.
Benim bildigim sadece ktunnel gibi sitelerden girilebildigi idi. Ben de hep öyle bağlanıyordum.
Geecenlerde iş yerinden açıldı mı acaba diye denedim küt açıldı.
Takıldım. Akşam eve geldim yok. Dedim gene kapanmış. Sonra bugun gene aynı bilgisayardan denedim baktım yine açık. Kendi bilgisayarıma geldim "mahkeme kararıyla kapalı". Önce diğer bilgisayara ayar yapıldı herhalde diye düşündüm aradım ayar bulamadım internette. Sonra başka bir makina daha denedim onda da açılıyor.
Kısacası iş yerinden xp yüklü makinalar youtube'ye cart diye giriyor. Bir tanesini ben kurdum zaten windowsunu vs. ayar felan da yapılmadı. Tek fark xp yüklü olanlar domain üzerinden çalışıyor. Vistaların Home editionları desteklemediği için domain altında çalışmıyor. Bu yüzden mi dicem ne alaka diyorum.
Neden XP yüklü bilgisayarlar sorunsuz girerken Vistalar bağlanmaz. Hai onu geçtim ben bilgisayarım ile youtube' ye nasıl gircem.
Sonuçta bir yolu varmış benim bilmediğim.
Mesaj tarihi:
Peki de ne ayarı değiştiriyor o program
Host dosyasına ekleme yapıyorsa eğer bilgim o çalışmıyor, çalışsa da şimdi youtube' yi açan bilgisayarın host dosyasına baktım editleme de yok.
Nasıl açar bu youtube'yi. Bizim bazı bilgisayarlar RTE' nin networkune mi bağlı acaba.
O seyredebiliyormuş. Bizim elemanlar da izliyor.
:)
Mesaj tarihi:
Çözdüm ama nedeniini değil
Internet explorer il ebenden de bağlanıyor youtubeye fakat Google Chrome ile bağlanmıyormuş.
Host dosyasını da editlemeden.
Şimdi iyice kafam karıştı benim.
Mesaj tarihi:
Bende uzun suredir bu olayi mac'de nasil yapacagimi ariyorum, sonuca ulasamadigim ve hazir acilmis baslikta buldugum icin atliyorum hemencik. Var mi beni youtube'a rahat girmek icin windows kullanmaktan kurtarabilecek birileri?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
hosts dosyasına da şunu ekle:

208.117.236.69 youtube.com
208.117.236.69 www.youtube.com

Dosya nerede mi?

%SystemRoot%system32driversetc

Eğer burada değilse Registry'den şuraya bakarak yerini öğrenebilirsin:

HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServicesTcpipParametersDataBasePath

Unix'lerde (MacOS, Linux, BSD) şu dosya:

/etc/hosts
Mesaj tarihi:
bu jackeri yükledim açıyor youtubeu hatta yasak olan birkaç dl sitesini falan açıyor.da ben şuan yurttayım ve rapidshare engelli burada.hosts dosyasını modifiye ederek aşabilirmiyim bu engelide?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
herkes DNS diyor da, DNS değiştirmek istemiyorum ben. Proxy gibi birşey değil mi bu? Sonuçta kendi ISS'im dışında bir DNS kullandığımda internet hızımda yavaşlama olmayacak mı?
  • Yeni Oluştur...