ghaldszar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Forumda aradım ama güncel bir şeyler bulamadım. Benim bildigim sadece ktunnel gibi sitelerden girilebildigi idi. Ben de hep öyle bağlanıyordum. Geecenlerde iş yerinden açıldı mı acaba diye denedim küt açıldı. Takıldım. Akşam eve geldim yok. Dedim gene kapanmış. Sonra bugun gene aynı bilgisayardan denedim baktım yine açık. Kendi bilgisayarıma geldim "mahkeme kararıyla kapalı". Önce diğer bilgisayara ayar yapıldı herhalde diye düşündüm aradım ayar bulamadım internette. Sonra başka bir makina daha denedim onda da açılıyor. Kısacası iş yerinden xp yüklü makinalar youtube'ye cart diye giriyor. Bir tanesini ben kurdum zaten windowsunu vs. ayar felan da yapılmadı. Tek fark xp yüklü olanlar domain üzerinden çalışıyor. Vistaların Home editionları desteklemediği için domain altında çalışmıyor. Bu yüzden mi dicem ne alaka diyorum. Neden XP yüklü bilgisayarlar sorunsuz girerken Vistalar bağlanmaz. Hai onu geçtim ben bilgisayarım ile youtube' ye nasıl gircem. Sonuçta bir yolu varmış benim bilmediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 youtube jacker arat googledan. hiçbişi yapmana gerek oyk, kuruosun programı (programda değil bilgisayarında iki ayar değiştiriyor). sonra giriosun www.youtube.com dan direkt olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Peki de ne ayarı değiştiriyor o program Host dosyasına ekleme yapıyorsa eğer bilgim o çalışmıyor, çalışsa da şimdi youtube' yi açan bilgisayarın host dosyasına baktım editleme de yok. Nasıl açar bu youtube'yi. Bizim bazı bilgisayarlar RTE' nin networkune mi bağlı acaba. O seyredebiliyormuş. Bizim elemanlar da izliyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 hosts+dns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Çözdüm ama nedeniini değil Internet explorer il ebenden de bağlanıyor youtubeye fakat Google Chrome ile bağlanmıyormuş. Host dosyasını da editlemeden. Şimdi iyice kafam karıştı benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 host dosyasi ve dns degistirerek izlenebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Bende uzun suredir bu olayi mac'de nasil yapacagimi ariyorum, sonuca ulasamadigim ve hazir acilmis baslikta buldugum icin atliyorum hemencik. Var mi beni youtube'a rahat girmek icin windows kullanmaktan kurtarabilecek birileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 DNS değiştirerek dediğiniz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 https://www.opendns.com/smb/start/device/windows-xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 hosts dosyasına da şunu ekle: 208.117.236.69 youtube.com 208.117.236.69 www.youtube.com Dosya nerede mi? %SystemRoot%system32driversetc Eğer burada değilse Registry'den şuraya bakarak yerini öğrenebilirsin: HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServicesTcpipParametersDataBasePath Unix'lerde (MacOS, Linux, BSD) şu dosya: /etc/hosts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 http://www.basbakanlik.gov.tr 150 numarasını tuşlayarak Alo Başbakanlık ulaşabilirsin. İstersenizde aşşağıda yazılı olan adresi msninize ekleyerek online destek alabilirsiniz. msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Hosts.bak ile youtube'a giriş rehberi Ben buradan yaptım, gayet memnunum =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 makat yükle vistada çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 youtube jacker (tu) 2 snlik bişey yap kullan gitsin dnslerde yorulmana değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 bu jackeri yükledim açıyor youtubeu hatta yasak olan birkaç dl sitesini falan açıyor.da ben şuan yurttayım ve rapidshare engelli burada.hosts dosyasını modifiye ederek aşabilirmiyim bu engelide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 dnslerde yorulmak... lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 hala kaldı mı giremeyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Bende jacker yukluydu ama su an yıne yasaklı gıremıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?5,3329968#msg-3329968 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 aynı hosts yöntemini piratebay ile kullanabilirmiyim ? IP'si nedir yardımcı olun bari DNSleri orjinaline çevireyim eski hızımıza kavuşalım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 wupsss buldum bile 83.140.176.146 edit... ------ torrentlerde olmuyo bu sefer de. piratebay için illa dns mi değiştiricez ? HELP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ya evet, trackerlar falan da yalan oluyo bu mal banlamalar sebebiyle bunların da listesi olsa güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 herkes DNS diyor da, DNS değiştirmek istemiyorum ben. Proxy gibi birşey değil mi bu? Sonuçta kendi ISS'im dışında bir DNS kullandığımda internet hızımda yavaşlama olmayacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Bu arada başbakana mail attım, cevap vercek mi merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Başbakan youtube e nasıl giriyor? burda detaylı anlatmışlar başbakanın yöntemini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar