Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mage talent seçimi


Farinal

Öne çıkan mesajlar

Fire oynamaya alıştı isen frosta geçme çok zorlanırsın.

-Her 5'li level'da vendordan yeni suyu al, kendi suyun genelde geriden gelir. o 5 levelda ciddi fark yaratır yüksek level su kullanmak.

-Tamamen mana odaklı builtler hazırla. Mesela daha level 50'de gidipte full fire verme, arcaneden mana talentlerini al kalanı fire'a ver.

-Mage armor kullan onu sev. %3 crit kazanıcam diye %50 (glyphle birlikte) mana regende olma.

-Moblardan düşen mana potları harca turşusunu kurma. Zaten para etmiyorlar, mana pot ve evo hep CD'de olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Naxx yapan guildler focus magicli deep fire olduğunu iddea ediyor, ama blizzard GM'leri yaptıkları testlerde deep frost'un dps'nin yüksek olduğunu ve hatta nerfliyeceklerini bile söylüyorlar.

Ancak mana sorunu çekmeyecek en temiz dps build frostfire orası kesin. Tabi fire aşıkları için deepfirelı frostfire olmassa olmazda, özellikle düşük item seviyesinde (T8 sonuna kadar yani) water elemantel'ın karşılığı olabilecek talent yok fire'da. Şuan tek başına 1200 dps yapıyor o manyak hayvan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hep deep fire oynadığımdan biraz oynayarak deep fire ile frostfire build yaptım.

Frostfire fire ve frost un her bonus unu alıyor (benim build şu an heroicler için) ignite, impact, chill, bütün frost + fire crit bonusları aklınıza ne gelirse yani, sadece firedaki range bonusunu alamıyor ama zaten kendi 40 yard olduğu için pek sorun değil =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:
Son 2 saattir deniyorum frostfire buildi. Eger crit chance'iniz 30% un altindaysa gidilcek bi spec degil bence, yeni gear toplamaya baslayanlara onermiyorum. Frost buildle yaptigim dps'den en az 20-30% daha az. Ama gear ile desteklenirse cok fena seyler yapilabilir..


Evet dediğin çok doğru; %30 ve üzeri crit şansınız varsa frostfire inanılmaz dps yapabiliyor. Naxx'ta Obsidian Sanctum'da hep dps meterlarda 1 veya 2 oldum. (%32 crit 1730 spellpower)

Ama diğer mage (%23 crit şansı var 1450 spellpower.) frostfire ile 1250 dps yaparken deep fire ile 1900 dps yaptı.

Crit şansınız yüksek değilse frostfire pek iyi değil. Şöyleki frostfire bolt (0/53/18) ile burnout ve ice shards'tan crit bonusu alıyor. %50 birinden %100 birinden. Hot Streak, Ignite derken crit vurdunuzmu deli sonuçlar alıyorsunuz. Raid bufflarla birlikte %60 crit şansı var. 4600 dps gördüm raidde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Arcane şu an torba mana migitation yüzünden. bir sonraki patchle adam gibi düzeltirlerse ben haste gear + arcane düşünmekteyim. Bir aralar gear toplayamayanlar arcane/frost gidiyorlardı. T6 yı alan satıyordu o speci gerçi. O da bi alternatif mi hala bilemiyorum. Şimdilik iyi bir rotation la frostfire dps de tavan yapmakta.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 hafta sonra ...
abi en bastan bı kere senın talent duzenın yanlıs frostfire oynucaksan.

imp fireblast + inceneration yapacan bı kere. imp.fireball gececen atmıosun oyle bı buyu.

burning soul gıbı threat reduction talentlar alınmalı.

fiery payback pek kullanabılecegın bır talent degıl raidlerde. kullanıosan healerlarınızı bı check etmenız gerekır.

permafrosun raid talentta pek ısı yok.

iceshards vermemısın ki bu zaten senın frostfire boltunu gimpliyo direk. bunu es gecmemelisin. frostfire boltun olayı hem fire hem frost talentlardan yararlanması ve boylece outputu maxımıze etmek

onun dısında gearın iste glpylerle filn kullanabılır frostfire spec ama kesın molten armor glpy kullanman lazım kı %30 uzerı crit gorebılesın yoksa iş yapmaz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Flame Throwing almayınca 40 yardlık ffb'yi 30 yarrdan atmak gerekiyor Improved Scorch'u hep boss üstünde tumak için. Bazı bosslarda sorun yaratma ihtimali yüksek.

Flame Throwing alınıp 36 yard çizgisine çekilip, AoE gerekincede 3 saniye cast etmeyi göze almak bana daha mantıklı geliyor. Tabi tercih meselesi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fikir almak açısından ben de yazayım. Frost mage'im, Dungeon-Raiding için şu talent sistemini kullanıyorum:

http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/mage/talents.html?tal=00500502300030000000000000000000000000000000000000000000000533030312233100230152201350

Genel pattern olarak icy veins & WE açtıktan sonra (yeri gelirse trinket de basıp) 1 Frostfire Bolt (snare effect için, Frostboltun glyph ini aldığımdan dolayı o snare yapmıyor) + 4 Frostbolt şeklinde rotasyon yapıyorum, Chill sesi gelince de araya Ice Lance katıyorum.

Talent sistemi iyi mi, deneme yanılma ve düşünmeyle max dps için ideal bunu buldum da?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...