Farinal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 56 magele genel olarak leveling için neye vermeliyim? birde hep fire oynadım mage ile hiç frost yada arcane oynamadım o yüzden alışamam gibi geliyor fire devam etsem ama zorluk olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Fire oynamaya alıştı isen frosta geçme çok zorlanırsın. -Her 5'li level'da vendordan yeni suyu al, kendi suyun genelde geriden gelir. o 5 levelda ciddi fark yaratır yüksek level su kullanmak. -Tamamen mana odaklı builtler hazırla. Mesela daha level 50'de gidipte full fire verme, arcaneden mana talentlerini al kalanı fire'a ver. -Mage armor kullan onu sev. %3 crit kazanıcam diye %50 (glyphle birlikte) mana regende olma. -Moblardan düşen mana potları harca turşusunu kurma. Zaten para etmiyorlar, mana pot ve evo hep CD'de olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Yeni topic açmak istemiyorum, şu an heavy pve için en iyi spec Frostfire bolt üstüne olacak gibi mi Free? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Valla Naxx yapan guildler focus magicli deep fire olduğunu iddea ediyor, ama blizzard GM'leri yaptıkları testlerde deep frost'un dps'nin yüksek olduğunu ve hatta nerfliyeceklerini bile söylüyorlar. Ancak mana sorunu çekmeyecek en temiz dps build frostfire orası kesin. Tabi fire aşıkları için deepfirelı frostfire olmassa olmazda, özellikle düşük item seviyesinde (T8 sonuna kadar yani) water elemantel'ın karşılığı olabilecek talent yok fire'da. Şuan tek başına 1200 dps yapıyor o manyak hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Niye frostfire? Merak ettim simdi. Frostfire bolt attigimizda hem frost spec hem fire spec ozelliklerini aliyor mu? Burn out, ignite ve shatter mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Ben hep deep fire oynadığımdan biraz oynayarak deep fire ile frostfire build yaptım. Frostfire fire ve frost un her bonus unu alıyor (benim build şu an heroicler için) ignite, impact, chill, bütün frost + fire crit bonusları aklınıza ne gelirse yani, sadece firedaki range bonusunu alamıyor ama zaten kendi 40 yard olduğu için pek sorun değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 leveling için fire en hızlısı 65-70 ten sonra respec yapıp frosta geç. 70 puan frosta 10 puan da kafana göre arcane ya da fire. 80e gelince kafana göre takıl pvp pve ne istiyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 81 lvl mi oldun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Son 2 saattir deniyorum frostfire buildi. Eger crit chance'iniz 30% un altindaysa gidilcek bi spec degil bence, yeni gear toplamaya baslayanlara onermiyorum. Frost buildle yaptigim dps'den en az 20-30% daha az. Ama gear ile desteklenirse cok fena seyler yapilabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Dümdüz beyinsiz grind yapmıycaksan, questing + instance düşünüyorsan fire devam et 80e kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 questlerin cogu toplu mob kill questi veriyor, frost'a gider permafrost + imp. blizzard yaparsan 5-10 mobu 30% manaya ayni anda kesersin.. sahsen bana wotlk questlerinde asiri yardim etti ki aoe grind yaparakta 2 level aldim, quest ile alinan surede 3 kat daha dusuk oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 bana iyi bi deep frost talent buildi önerebilecek olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 bingildak said: Son 2 saattir deniyorum frostfire buildi. Eger crit chance'iniz 30% un altindaysa gidilcek bi spec degil bence, yeni gear toplamaya baslayanlara onermiyorum. Frost buildle yaptigim dps'den en az 20-30% daha az. Ama gear ile desteklenirse cok fena seyler yapilabilir.. Evet dediğin çok doğru; %30 ve üzeri crit şansınız varsa frostfire inanılmaz dps yapabiliyor. Naxx'ta Obsidian Sanctum'da hep dps meterlarda 1 veya 2 oldum. (%32 crit 1730 spellpower) Ama diğer mage (%23 crit şansı var 1450 spellpower.) frostfire ile 1250 dps yaparken deep fire ile 1900 dps yaptı. Crit şansınız yüksek değilse frostfire pek iyi değil. Şöyleki frostfire bolt (0/53/18) ile burnout ve ice shards'tan crit bonusu alıyor. %50 birinden %100 birinden. Hot Streak, Ignite derken crit vurdunuzmu deli sonuçlar alıyorsunuz. Raid bufflarla birlikte %60 crit şansı var. 4600 dps gördüm raidde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 focus + burn out falan oynuoduk biz tcde gayet güzeldi. ama bu spec cidden gearınızın resmen karesıyle orantılı olarak iş yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 fire harici yuksek dps icin arcane mi gidiosunuz peki yoksa frost mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Arcane şu an torba mana migitation yüzünden. bir sonraki patchle adam gibi düzeltirlerse ben haste gear + arcane düşünmekteyim. Bir aralar gear toplayamayanlar arcane/frost gidiyorlardı. T6 yı alan satıyordu o speci gerçi. O da bi alternatif mi hala bilemiyorum. Şimdilik iyi bir rotation la frostfire dps de tavan yapmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Haomarush&n=Peppermint Çok düşündüm acaba bu gearla frostfire gidebilirmiyim diye sizce? .. yani bu itemlarla bile 1850 dps falan oluo anlamadım neden :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 abi en bastan bı kere senın talent duzenın yanlıs frostfire oynucaksan. imp fireblast + inceneration yapacan bı kere. imp.fireball gececen atmıosun oyle bı buyu. burning soul gıbı threat reduction talentlar alınmalı. fiery payback pek kullanabılecegın bır talent degıl raidlerde. kullanıosan healerlarınızı bı check etmenız gerekır. permafrosun raid talentta pek ısı yok. iceshards vermemısın ki bu zaten senın frostfire boltunu gimpliyo direk. bunu es gecmemelisin. frostfire boltun olayı hem fire hem frost talentlardan yararlanması ve boylece outputu maxımıze etmek onun dısında gearın iste glpylerle filn kullanabılır frostfire spec ama kesın molten armor glpy kullanman lazım kı %30 uzerı crit gorebılesın yoksa iş yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 http://www.wowhead.com/?talent=oZfVcbRhfhVubhstbIccoc böyle bi talent kullanman lazım ffb için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Mana sorunu devam ederse dragon breathten çalınıp master of elements fullenebilir, böyle birşey olur http://www.wowhead.com/?talent=oZfVcbRhIhVubhctbIccoc. Yoksa en temel ffb build ZiFir'in verdiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobost Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Flame throwing yerine dragon breath+ firestarter alınabilir kontrollü aoe dps için (blastwave sux) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Flame Throwing almayınca 40 yardlık ffb'yi 30 yarrdan atmak gerekiyor Improved Scorch'u hep boss üstünde tumak için. Bazı bosslarda sorun yaratma ihtimali yüksek. Flame Throwing alınıp 36 yard çizgisine çekilip, AoE gerekincede 3 saniye cast etmeyi göze almak bana daha mantıklı geliyor. Tabi tercih meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 çok çok teşekkür ederim yardımlarınız için bonesoul özlemişim seni :) UD-warlock Burning legion Wurth :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 wuuu selammlarrrr :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Fikir almak açısından ben de yazayım. Frost mage'im, Dungeon-Raiding için şu talent sistemini kullanıyorum: http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/mage/talents.html?tal=00500502300030000000000000000000000000000000000000000000000533030312233100230152201350 Genel pattern olarak icy veins & WE açtıktan sonra (yeri gelirse trinket de basıp) 1 Frostfire Bolt (snare effect için, Frostboltun glyph ini aldığımdan dolayı o snare yapmıyor) + 4 Frostbolt şeklinde rotasyon yapıyorum, Chill sesi gelince de araya Ice Lance katıyorum. Talent sistemi iyi mi, deneme yanılma ve düşünmeyle max dps için ideal bunu buldum da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar