Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 1 gün deil 1 hafta nefret etmiştim UC'den. Şimdi SW'den sora 2. sıraya koyarım ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Küçük şehir iyidir, herşey yakın ne güzel, gerçi Shattrah'ı da severim, flying olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Absolut said: Undercity iyidir. İlk gün ağlarsınız nasıl nerde kim diye sonra mantığı kapınca hersey yakındır birbirine ve herşey vardır. Hala posta kutusunu bulmak için bir tur atıyorum ben UC'de kaç yıl oldu xD Minimap'de track olayına alışamadım henüz. Benim favorim Thunderbluff. Sakin havadar bir şehir süper bir müziği var ve insan az oluyor böyle huzur buluyorsun. AH'den vaktin varsa iki balık tutarsın falan. Dalaran'ı görme şansım olmadı henüz gerçi. Direk Dk girince 70 bile olmadı henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 en güzel darnassus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Orgrimmar'a laf etmeyin, o toz toprak kokan sali pazari havasini baska hicbir yerde alamiyoruz oyunda, The Drag'e de boyle bina aralarinda stealthli torbacilar koysunlar hatta, tam olur ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Sparkcaster said: çokzel bence dalaran, vendor dizaynları felan vendor dizaynları güzel evet de nerde abi büyü, şehrin yapılış amacı ticaret olmaması lazım. etrafta büyü öğrenen veya öğreten bi adam yok. shatar da hiç olmazsa kılıç kalkan çalışan birileri vardı, ortada arada sırada vaaz olurdu, ticaret işi lower city'nin ufak bi kısmındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Şehirlerde, bence İşe Yararlık > Görsellik > Lore Kirin'Tor zaten savaşta, ne büyü öğretmesi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Shattrath tam uluslar arası sehır gıbıydı yanı lore'a yakısır. Aslında her sehrın lore'a yakısır bır havası ve dızaynı var dolayısıyle o daha guzel bu daha guzel yorumları ancak yorum olarak kalır :) Orgrimmar halkı orclar lore itibariyle teknık acıdan kıtlar ilkel bır yapılanma var...(bknz mannarot heykeli) Undercity bildigin mahsen ve dungeon havasında ki zaten ona da bu yakısır (benım yorumum evet bende alısamadım hatta Taurenler mountla asansore bınıyor ama ınemıyor) SilvermoonGeregınden fazla buyuk cunkı Blizzard bunu hıssettırmek ıstemıs.SilverMoon pazar alanı gordurulebılecek en buyuk alanlardan bırısı.Yani icine orgrimmardakı populasyonu koysan o kadar kalabalık gelmez. Neden silvermoonda boyle bır amac gutmusler? Bknz Lore BloodElflerde ki yalnızlık teması..Dıslanmıslık... vs İronforge lafım yok hersey ortada Stormwind aynı sekılde bıldıgınız metropol hatta gercek hayattakıne benzer yapılanma.Adı ustunde Human onlar Darnasus gerek muzıgı gerek ortam hava tema olarak benı hep etkılemıstır ve cok severım. Thunderbluuf eskıden sehrın dıger kanatlarına gecmek ıcın gırılen innbridgelerde dismount olayı kaldırılınca daha bır hos olmus ama genel ıtıbarıyle ınsana Sögüt dalına cıkmıs manda hıssı uyandırıyor. Sahsen Lore acısından Taurenlerın direk grass icinde olmasını ısterdım. Centaur ve Harpylerden korkup tepeye cıkmanın alemı yok:P Dalaran zaten alterac hillsbrad sınırındakı kratere bakarsan normal bır sehır ıcın kucuk oldugunu gorursun yanı yadırganacak bır durum degıl.Ayrıca yıkılan sehrın yenıden yapılmıs versıyonu olması da dogru... Kaldı kı dalaranı yenıden yapanlar bıle "Yav bız bunu gun gelır Northrend tasırız orada cok kalabalık Allince ve Horde mensubu olur genıs yapalım" dıye dusunmedıklerınden (düşünmelilermiydi?) ufak tefektır ama işlevi buyuktur ;) Ayrıca dalarandaki buyu olayına girecek olursak cıkmaz bır nokta dıyebılırım.Dolayısıyle arkadas haklı (tabı o sokakta hokkobaz gormekten bahsedıyorsa bırsey dıyemem) Hani wc3 ve wctft den bıldıgımız arcane flame tower falan goren oldu mu? en azından bu da magical bı hava verirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 warchief çok güzel yazmışsın yav,oyunu bırakalı 2-3 ay oldu nasıl özlemişim anlatamam keşke oynayabilsemde şehirlerde boş boş gezinsem oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2U2U Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Valla her şehrin ayrı bir güzelliği ayrı bir tadı var. Bu arada Eminönün en sevdiğim yerlerden biridir, küçümser tarzdaki bu benzetmeyi anlamış değilim.Milletin aklına eminönü diyince tahtakaleden, mercan yokuşundan başka yer gelmiyor buda bizim keşif ve araştırma yoksunluğumuzdan. Büyük ihtimal arkadaşı mage veya lock şehre taşıdı şöle bi baktı bu konuyu açtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 oggrimari gozum kapali gezebiliyorum en rahat sehir ama mage charla keisnlikle bos olmasi ve mekannarin yakin olmasi sebebiyle uc ye gidiyorum thunderbluffin cok kat olmasi cok yorucu stormwind heralde en koyu sehir darnassud daha beter iron forgeda baya basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Warchief said: Ayrıca dalarandaki buyu olayına girecek olursak cıkmaz bır nokta dıyebılırım.Dolayısıyle arkadas haklı (tabı o sokakta hokkobaz gormekten bahsedıyorsa bırsey dıyemem) Hani wc3 ve wctft den bıldıgımız arcane flame tower falan goren oldu mu? en azından bu da magical bı hava verirdi. bu konuda haklısınız bak şahsen her köşe başında "büyücü" guard yerine arcane robot vari guardlar , flame towerlar , water elementaller görmeyi tercih ederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Buyse said: Sparkcaster said: çokzel bence dalaran, vendor dizaynları felan vendor dizaynları güzel evet de nerde abi büyü, şehrin yapılış amacı ticaret olmaması lazım. etrafta büyü öğrenen veya öğreten bi adam yok. shatar da hiç olmazsa kılıç kalkan çalışan birileri vardı, ortada arada sırada vaaz olurdu, ticaret işi lower city'nin ufak bi kısmındaydı. evet o kılıç kalkan lı abiler kafa s*****du afedersiniz. tangır tungur. dalaran fıstık gibi olmuş. mount a bile binmene gerek yok nerdeyse bankadan portallara vendorlara giderken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 dalaran in keyfini cikarin derim engineerlar kasip fulleyince goruceksiniz e5 den bir farki kaliyormu sabahtan aksama kadar vruuuuum vruuuuum motorla dolasicak herkez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 dalaran bence shattrath'dan çok daha güzel fakat biraz karışık halen daha guard'a sorduğum yerler olabiliyor :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 2U2U said: Valla her şehrin ayrı bir güzelliği ayrı bir tadı var. Bu arada Eminönün en sevdiğim yerlerden biridir, küçümser tarzdaki bu benzetmeyi anlamış değilim.Milletin aklına eminönü diyince tahtakaleden, mercan yokuşundan başka yer gelmiyor buda bizim keşif ve araştırma yoksunluğumuzdan. Büyük ihtimal arkadaşı mage veya lock şehre taşıdı şöle bi baktı bu konuyu açtı. nerden bunun böyle oldugunu çıkardın anlamadım. realmde 2. 80 olan trolum ve yaklaşık 2 haftadır 80 lvlim. girip çıkmadığım yeri kalmadı şehrin. Dalaran'ın aslında ne olduğunu nasıl bi yer oldugunu w3 oynasanız da görürsünüz. benim demek istediğim şehrin tamamen trade yapılan vendorlarla dolu bi kapalıçarşı havasında olması. bu beni rahatsız ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 valla dalaran gibisi yok ya şehirde mount olayına son vermek için böle yaptılar bence. ki ben çoğu zaman ihtiyac duymuyorum içerde dungeonumuz bile var heryer böle güzel tasarımlı dükkanlar. gerçek hayatta dalaran olsa hiç durmaz gidip böle köşesinde aşşa bakan biraz crystalsong görcek bi ev alırdım kendime, bi de dükkan oh otur dükkanın önünde mage abilerle tavla at fln. Ufak samimi bi kasaba gibi, geleni gideni çok bi de kız alırım northrendli vrykul, hem yarı giant, flying kamyonlardan gelen yükleri de o indirip depoya taşırdı fln. Gül gibi geçinip giderdik. dalaran şahane, dalaran cillop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ironforge ve undercity dizayn olarak birbirlerine benziyorlar ondan her iki tarafta favorim bunlar. daha dalaran'ı göremedim, dk 73 olduğu için ışınlanamıyorum hala asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Undercity hepsini ezer özellikle war quarterda elemanları zevkine dövüyorlar ya her gittiğimde gülerim misal =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 bi arkadaş en güzel yorumu yaptı dalaran hakkında "anasını satayım blizz araziye para m ıveriyo yapsalardı ya şu şehri geniş geniş" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 mani said: Buyse said: Sparkcaster said: çokzel bence dalaran, vendor dizaynları felan vendor dizaynları güzel evet de nerde abi büyü, şehrin yapılış amacı ticaret olmaması lazım. etrafta büyü öğrenen veya öğreten bi adam yok. shatar da hiç olmazsa kılıç kalkan çalışan birileri vardı, ortada arada sırada vaaz olurdu, ticaret işi lower city'nin ufak bi kısmındaydı. evet o kılıç kalkan lı abiler kafa s*****du afedersiniz. tangır tungur. dalaran fıstık gibi olmuş. mount a bile binmene gerek yok nerdeyse bankadan portallara vendorlara giderken. +34234234732823467590568 Hele her tarafta 10 saniyede bir yarıla yarıla gülen o draeneiler yok muydu, o draeneiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Aslinda en guzel, insanin icini dinlendiren sehir Darnassus ama cok uzak oldugu icin bombos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 thunderbluffda güzel kafa dinleniyor ya ama orgrimmarı değişmem hiçbir yereeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 blood elf gibi yar, orgrimmar gibi diyar olmaz agalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar