Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Arena, BG, World PvP Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Blink hep buglanıyor ki. Terrain grafiklerinde sorun oluyor sürekli, ama işini bilen mage onunla yaşamayı ögreniyor. Ayrıca üzerinde 4 tane mage clone varken vanish atama lütfen.

Warrior üzerindeyken atama vanish. Her skill her an işlevsel değil hiçbir classta. tutturdunuz bir vanish abi, ne vanishmiş bu arkadaş ben oynadım 2.5 sene rogue hiç bu kadar çekmedim vanishten.

Asıl bug cone of cold altında olan targetın chill süresi hiçbir skille uzamıyor, bittikten sonra refreshlenebiliyor, bug bu işte.

Üzerinde tracking bazlı, anti rogue olarak tasarlanmış hunter varken zaten vanish atabilmen saçmalık. DKler zaten op. Konuştuk bunları hep.

Warrior'ların rage sorunu hep vardı ayrıca. Oyun daha yeni burst bazlı oldu şu an çok daha az rage sorunu var. Kendi classının opliğini sen zaten biliyorsun wispy, hiç boşuna laklağa gerek yok bence.

Warriorın geçtiği stance defensive stance, o stance'e geçiyorsa başka bir halt yemiyor zaten disarmdan başka. Kitliyorsun onu o anlık.

1-Nuke.
2-Dismantle
3-Tekrar Nuke
4-????
5-Profit.
Sosyal ağlarda paylaş

ama warriorların sorununu tamamı ile dismantle'a bağlamak yanlış bence. o "gereksiz" dismantle'a rağmen retri palalar, dk lar kanırtabiliyor rogueları. dismantle onlar için bir counter ability bence daha çok. stun, dismantle, stun ile warriorlar kaynıyor da diğer classlar yıllardır warrioru yarıyordu. warrior'a rage tap lazım ehuea.

ek olarak blade stormu kullanması bilen warrior bildiğin biçerdöver. abusubuk vuruyor ve aoe.
Sosyal ağlarda paylaş

Terrain buglı mı ? Allahtan blades edge dışında bütün arenalar dümdüz ova gibi, ruinsde ortadaki coffin'e veya nagranda pillar'a blink atmadığını varsayıyorum.

Warrior konusunda 50 resil warriorlar beni hiç ilgilendirmiyor xunn. Demin ensidia'dan gladiator bir warrior'la konuştum, mackzterle 2v2 atıyorlar 22-3 1892 3v3 şu anda. Hiç te şikayetçi değildi. 500 resilience'ı+203 dps axe'ı var.

300 maç yapmışımdır sanırım şimdiye kadar lvl 80 de, 30 tane warriorla karşılaştıysam 30'u da mal gibi zamanlarda açtı bladestormu backpedalingle kaçtım. Oynamayı bilmeyenler beni hiç ilgilendirmiyor.
Stun, Nuke, Dismantle, Stun demişsin de arena da öyle işliyor zaten di mi ? Bunların arasında'da 6.5k crit çok yedim tek ability'le warrior'dan, toplam hp'm 17k. 40 resiliencela oynadığım için diyorum, lolz OP shit demiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

PvP topiclerinin amacı bu, alışın artık Alu.

Konu warriorlar değil, sizin konu takibinde sorununuz var. Rogue sorun rogue. Halinden şikayet eden rogue var topicte. Ayrıca duelda yapılan arenada da uygulanabilir, her zaman aynı olmaz ama her zaman farklı da olmaz.

Konu rogueların düz swingle 3 poison takması, dismantle gibi abuk bir abilitynin süresi, düzgün zamanda vanish atamayıp, atarsada 5 tane adamın arasından atamayınca ağlamak.

Ayrıca blink Nagrand hariç her arenada belli noktalarda buglı ve fixlenmiyor, fixlenmez de. Kaç sezonluk mage2im blind spotlarımı biliyorum çok şükür, oralarda bir stun yersek hak getire ama.
Sosyal ağlarda paylaş

"Sorum mage mage mage mage.

Sorun 3 sn de bir spammable arcane barrage'la 5k vurması, sorun cd'sız ranged snare, sorun rogue'un vanishinden iyi çalışan instant invis, sorun HP dolduran glyph, sorun mirror image. Sorun pom pyro. "

Sen ağlama diyene kadar da kimse ağlamıyordu xunn. Cüce'nin rogue diye yakınmasına cevap verdim orada. Warrior'lar tbc de rogue'un yaptıklarının daha iyisini yaparken gayet legit'ti herşey şimdi ağlayıp duruyorlar dedim. Her class'ın da ağlanacak çok şeyi var dedim, Vanish bugı official olarak kabul edilmiş bug, Clos spell hitten etkileniyor bunu da görürsün forumlarda. Sonra sen değişik bir çabayla atladın ortaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada şu deadly brew'i de çok abarttınız. Mutilate oynamıyorum ama uzun maçlar için her zaman shiv numbing koyuyorum caster'a

İyi olan rogue'lar hep kullanıyordu 3. poisonu. Scrub'ları da yeniverin bir zahmet.

A bir de, Slow vardı di mi, hem crippling hem mind numbing tek spell'de combo paket ne güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

Xunn gözünü seveyim, resilience gelince frost mageler milletin burnundan kan getirmiyecekler mi ? Şimdiden bile frostmage zorlamıyor mu melee'yi? 2 ay sonra herkes 800+ resil'la oynayınca ne olacak ? 20 sn'de 1 frost nova, her icebarrier kırıldığında nova, pet nova, frostbite vs vs.

Ben combatla oynasam, mutilate'ler op ama ben inat ettim combat'la oynuyorum benim classım broken desem mantıklı mı olur ?

Yine warrior hakkında, tbc'ye hiç girmeyelim istersen S1'de rogue'un esamesi okunmuyordu warrior hepimizi düzerken. S2 de Harpla toparlandık, S3'de onu yine aldılar elimizden shadowstep gibi damage değil'de mobility'le tutunabildik. Rogue'un hiçbir zaman warriorla kafa kafaya mücadele edecek damage'i olmadı.

Şimdiki vasat warriorların'da bu kadar çuvallamasının nedeni de mace stun'ın olamaması kim ne derse desin. Evasion altında çok yedim ben 2 mace stun ardarda üzerine intercept, Wishy'de çok yattı 50%den 0a tek interceptte. Aynı şey onlara olsa, NP intercept+disarm. O yüzden kimse benden warriorlara empati beklemesin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yine warrior hakkında, tbc'ye hiç girmeyelim istersen S1'de rogue'un esamesi okunmuyordu warrior hepimizi düzerken. S2 de Harpla toparlandık, S3'de onu yine aldılar elimizden shadowstep gibi damage değil'de mobility'le tutunabildik. Rogue'un hiçbir zaman warriorla kafa kafaya mücadele edecek damage'i olmadı.

Ben bunları okumamış olayım. Ayrıca mageler şu an OP, ben classımdan şikayet etmedim ki. Çarpıtmayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

valla mesele gercekten warrior degil rogue burda.

offhandi bile dusurmeyen 15 rage, defensive stance only disarm < kalkanımı silahımı hatta ranged slotumu dusurup benı 7500 armordan eden, block tan, parryden eden her an cok rahat atabildin, 25 energy, glyph le 20 snde bir atıp net bi sekilde 4 class'ı kitleyebilicegin dismantle.

tartısması bile komik.

disarm'mı yedin? bas evasion'ı bas sprinti vanishi trinketi, kac git.

dismantle yemis warrior=olu et.

dismantle'ı gectik hadi neyse, dismantle olmasada sonuc degişmez, rogue oynamayı biliyorsa warrior'ın sansı yok. Cok vuruyolar coook vuruyolar, bendede var 450 resi. hikaye hic bi etkisi yok, direk yatıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Glyph'le 20 sn'de 1 mi atılıyormuş ?
Sadece prep resetliyor CD'ını yani 10dakikada fazladan 1 tane daha dismantle atıyorsun.

Warrior hiçbir zaman disarmı ofansif kullanmaz ki ? Takım arkadaşını ya da kendini 20% hp den alma ability'sidir disarm+dismantle. DK'ya, retri paly'e, warrior'a ilk kidney'den sonra dismantle atayım'da görün bakalım ne oluyor. Adamın arkasından kan alırlar dismantle Cd'dayken.

Dismantle 4 classı kilitliyor demişsin. Shield Wall bütün classları kilitlemiyor mu ? Sword&Board gittiğinde melee duvara vuruyormuş hissi yaratmıyor mu ?

Ben disarmlıyken offhand'le ne yapıyorum zannediyorsun ? Shiv spam so game breaking yey. Riposte'luyken Sword&Board gitmek saçmalıktı zaten. Şu anda dismantle'dan gerçekten haksızca etkilenen bir tek Prot Warrior'lar ve Paladin'ler var işte, ona birşey demiyorum. Bu kadar rahatsız oluyorsanız titanium weapon chain kullanın.

MM hunter'ın da ranged disarm'ı var bu arada. Otursun setuplar, dismantle'dan daha çok ağlatacak sizi.
Sosyal ağlarda paylaş

Omuriliğinle mi anlıyorsun yazdıklarımı?

Rogue'lar nerede güçsüz demişim son 20 postta Quote yapar mısın lütfen? 20 posttur dismantle diye ağlıyorsunuz, ben sadece clos'um ve vanishim buglı dedim ve TBC'deki disarmdan bahsettim. Melee oynamayan biri olarak tartışmaya atlıyorsun, dismantlelayıp staffını mı düşürdü rogue o mu rahatsız etti merak ettim.

O rogue lock druid'de warrior lock druid tarafından çok pis replace edildi eğer olaylardan çok kopmadıysan farketmişsindir.
Sosyal ağlarda paylaş

3 poison'ı iyi roguelar kullanıyodu demişsin, ama cheap shot yediğimgibi 3 çeşit poison olması, ve kidney shot yediğim anda hp'nin kesinlikle %50 nin altına inmesi normal mi.
bence rogue şu kesinlikle op, en azından wound poison eski haline gelmeli yada proc şansı düşmeli bilmiyorum bişeyler yapılmalı.
650 resi var ucu ucuna kurtarıyorum hep. üzerimden abolish poison eksik etmedğim halde zar zor heallayabiliyorum adamın her vurduğu wound bulaştırıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

said:

Warrior'lar tbc de rogue'un yaptıklarının daha iyisini yaparken gayet legit'ti herşey şimdi ağlayıp duruyorlar dedim. Her class'ın da ağlanacak çok şeyi var dedim,

Warriorlar asla birşeyi roguelardan iyi yapmadı ki. Komik yani bu iddaa. World of Roguecraft bşouna sarfedilmiş bir laf değil. Çok vuruyorsunuz işte. Çok vuruyorsunuz çok vuruyorsunuz ve iyice utile, debuffer, evasive oldunuz. İster ofansif ister defansif kullanılıyor o dismantle. Onun sayesinde 3v3'te warrior nukelatıyorum takımıma ben. Düz swinglerle 3 poison oturtuyorsunuz, başa çıkmayı 4 senedir öğrenemediğiniz vanish bugınız var. Biri polisi arasın, tüm sezonlarda rank 1 lere oturan class rogue meğer ne yetimmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Wound Poison'dan ziyade free crippling geldi. wound ya da mind numbing yediğinde criple yemiş oluyorsun oto.

onun dışında nasıl 8k ambush 9k evis vuruyorsak 10k pom pyro yollayan mageler, 2 saniyede ışıklar içinde 10k çıkaran paladin, death grip ile çekip absürd vuran dk, feardan çıkamadan öldüren locklar da mevcut oyunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Arcane mage'lerin hayvanlığı 10k problast değil. Resilience2la bitecek onun hükmü kaçarı yok.

Asıl hayvanlık Arcane barrage. Ama rogue o damage'ı zaten mutilatele vuruyor, mage'in 2-3 dakika cooldownı var. Karşılaştırmak komik olur.

OP mi? Oldukça OP. 3 dps takımlarının gülü oldu arcane mage + rogue, tricks of the trade mi ne sağolsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...