wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 400 ratingcik kasıcaz yani ahauheuae lan haftada 10 maç anca yababilioz 2.8k nasıl yabıcaz yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 lölmourne olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 dün lölmournlu 2 warrior 1 loladini farmladık pek mutlu oluyorum böyle olunca ^_^ ama insan gibi vurmuyorlar net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 http://www.arenajunkies.com/recruit/team/23555/ dusuk bi ihtimal cikar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=25968837407&pageNo=1&sid=1#7 cata gelince healer kesebilme ihtimalimiz olacak mı merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 blackout battlegroup'un durumu nedir horde olarak kazanabilme imkanı var mı? priestım geliyor yavaş yavaş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Queleri biraz uzun oranın (10-15+dakika) hordede bide win ratio da biraz düşük (45% sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 horde olarak kısa quelar icin hangi battlegroup u secmemi önerirsiniz peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 cyclone - stormscale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ya bişey sorucam bu honor cap kaç şu an? ayrıca battlegrp olarak cataclysm öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Lorrotar said: ya bişey sorucam bu honor cap kaç şu an? ayrıca battlegrp olarak cataclysm öneririm. honor cap 75k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 warr+druid 2v2de bizi çok zorluyo anlamadım gitti(aff lock+shaman oynuyoruz, rating 1800-1900).. daha önceden desto oynadım , rog ve retri ile inanılmaz kolaydı valla, succubusu koyuodum druide oh mis.. ancak aff dönünce bi türlü olmuo, heriflerin innervate zaten 3dk, drain mana yemiolar, e kardeşim aff ile nuke pek olmuyo.. solution istiyoz plx armory edik: armory ekliyim bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Arena tecrubem pek yok ama druidin heallediği birini affliction iken kesmek cidden zor çünkü DOTlar vs HOTları karşılasa ve arada 1 tane nousrish atsa yeter. Burst dmg affliction iken olamayacağı için. Belki iyi zamanlanmış fear banish silence ve Howl warrioru kesmek için gereken zamanı verebilir. Kısacası zor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 arenajunkies şöyle bir site yardımcı olabilir sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 @Abso; Şimdi şöyle, hotlar atıldıktan 2-3 sn sonra redot yapıyoruz, hotların timerları dolmaya yakın yerse banish; yemezse fear takdim ediyoruz druide. Warriorda hot yokken dot oluyor böylece tahmini 6-7 sn. Daha sonra eğer 2. shamansa warrior'a purge, druidse druide cyclone spam, priestse dispel magic - burst şeklinde devam ediyor. Bu noktada warrior ya ölür ya druidin manası dip yapar, innervate gelir zaten. Pet de motor gibi siler onu gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 druid / warr -> adamların gözünden siz bu da işinize yarayabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 walla 2v2'de hakkaten warlocklara sabır dilemekten öteye gidemem, allah ne verdiyse yardırıyorum, hele healer shamansa 4-5 dk sonra oom oluyor. o yüzden warrioru kitelayıp, healera yönelmekten baska careniz yok gibi gözüküyor. hatta paladin ile daha fena, zira paladinde dispel var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 birde arkadaş full rele yani biryerden sonra gerçekten item gerekiyor kesmen için istedigin kadar pro olsanda karşındaki adamlarda işi bilen olunca çaresiz kalmanız normal.. bg grubunun zorlugunu bilmesem de gayet iyi senin için ki full wrath dolu ortalık bu günlerde. şimdilik taktiklerinizi oturtun iyice olabildigince dodge lamaya çalışın item yapana kadar anca o şekilde olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 abi şöyle bişe var zaten ben girdigimde teamrating 1700dü, göründügü üzere 56maçta ben 1000den 18000e gelince tak diye wrathfull herifler çıkmaya başladı, discpri+rog bile bu kadar zorlamazken warr+druidler acayip bişe olmuş çıkmış çözemedim ^^ herif bi lolstorm yapıo eger yakınsak birbirimize zaten o maç kafadan gidio, şu taktikleri okuyum tenks bro.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Full rele gear yeterli şaman affi olması biraz sorun ama yüklenip swyi açtırdıkdan sonra tekrar yüklenip çizebilirsiniz warr druidleri kesinlikle outlasst felan kasmayın agresif oynamanız lazım zaten şamanın manasi 4-5 dakika dayanır max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 PIIIVIIPIIIEEEAAAHHHH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Bg'ler birleşti mi yada lvl 10-19 bg'si?? Girdiğim bg'lerde adamların yanında bir de Grim Batol, Boulderfist fln yazıyordu da, realm dimi bunlar yani farklı realm'lerden aynı oyuna mı akıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 zaten öyleydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 yok eskiden degildi sadece kendi realm ından sıra alıyoduk suan artık cross realm seklinde bg grubu olusturuldu da, baya eski o muhabbet de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 3 sene oldu heralde realmler merge edileli bg için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar