hozceri Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 deadwoll said: Iıh yok, genelde işte wg marklar ve shardları biriktiriyoruz. 75k'yı geçince de gem vs. alıyoruz. Ha şöyle de yapılabilir, mesela 75kyı geçtiğinde bir item alırsın 68kya falan, sonra hemen wg qlarını etc. yapar ama vermezsin, sonra bir daha yeni patche kadar chara girmezsin. Patch geldiğinde de önce itemi geri satar yenisini alırsın, daha sonra questleri, markları ve shardları verir tekrar caplersin honoru gg.ama onun icinde chara girmemen lazımki zaten honor cok daha hızlı gelmeye basladı su capi artırsalar artık bi item zaten 68 k honor cap 75 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 deathmon, buyuk ihtimal karşı takımdan birisi seni rezlemiştir. bende aynı faili dun yaptım ve kendimden cok utanıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Karşı takımdan oyuncuyu nasıl resliyorsunuz? Eğer enemy target'a res atılıyorsa büyük fail gerçekten. Tabii işin res. cast eden target'ı 5v5'te 10sn boş bırakma kısmı da bambaşka bir fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 deadwoll said: Karşı takımdan oyuncuyu nasıl resliyorsunuz? Eğer enemy target'a res atılıyorsa büyük fail gerçekten. Tabii işin res. cast eden target'ı 5v5'te 10sn boş bırakma kısmı da bambaşka bir fail. dün tekrar denedim, arenada karşındaki düşmanın sizin ırktan ise (horde veya alliance) rezleyebiliyorsun, karşı ırkdakini rezleyemiyorsun (doğal olarak tabi). denenmiş ve tecrübe edilmiştir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 ben dün denedim 3-4 defa olmadı wtf başka bi yolu mu var seçiyorum redemptionı tıklamaya çalışıyorum adama olmuyor. (aynı faction) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Combattan çıkmamışsındır sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 burdaki postları görünce fixlemişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 combattan çıktım artis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 serin hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Arkadaşlar.. çok konuşulmuştur ama yinede sorayım. Rogue olarak Healer sınıfları kesmek durumu söz konusumu :) Pvp yapan arakdaş rogueler diyorki; '' işini bilen healerları kesemiyorsun , kesilenler genelde noob olanlar '' Sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Bir kere healerler için arena ve duel çok çok farklı oluyor, önce onu iyice yazayım; Duel'de iyi rogue çok çok iyi cd opener restealth vs. kullanarak; shaman, paladin, disc. priest kesebilir. Ama healer onun harcadığıyla aynı eforu harcarsa ve aynı kalitedelerse yine çok zor kesmesi. Druid kesmek yalan ama. Thorndan ölen rogue tanıyorum, kod adı masquerade :P Arena'da o healerler böyle sürüne sürüne ölüyorlar ama. Çünkü %10 heal reduct. duelde yokken arenada var ve çok şey farkettiriyor. Ayrıca arenada fake cast çok şey kaybettirebiliyor. (özellikle türkiyedeki bağlantıyla) Duelde sabahlara kadar fakeliyoruz ama. Tabii 1v1 specleriyle 2v2 3v3 specleri falan çok çok farklı oluyor bir de o da etki eder. Ama iyi healeri rogue kesemez diye birşey yok yalan. 3v3'te mesela beast cleavede holy paladine bubbleı açtıran da sonra kesen de rogue oluyor genelde ki BASKI oluyor rmpnin m ve p'sinin üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 deadwoll said: Bir kere healerler için arena ve duel çok çok farklı oluyor, önce onu iyice yazayım; Duel'de iyi rogue çok çok iyi cd opener restealth vs. kullanarak; shaman, paladin, disc. priest kesebilir. Ama healer onun harcadığıyla aynı eforu harcarsa ve aynı kalitedelerse yine çok zor kesmesi. Druid kesmek yalan ama. Thorndan ölen rogue tanıyorum, kod adı masquerade :P Arena'da o healerler böyle sürüne sürüne ölüyorlar ama. Çünkü %10 heal reduct. duelde yokken arenada var ve çok şey farkettiriyor. Ayrıca arenada fake cast çok şey kaybettirebiliyor. (özellikle türkiyedeki bağlantıyla) Duelde sabahlara kadar fakeliyoruz ama. Tabii 1v1 specleriyle 2v2 3v3 specleri falan çok çok farklı oluyor bir de o da etki eder. Ama iyi healeri rogue kesemez diye birşey yok yalan. 3v3'te mesela beast cleavede holy paladine bubbleı açtıran da sonra kesen de rogue oluyor genelde ki BASKI oluyor rmpnin m ve p'sinin üstünde. :) Zaten Holy 5/5 Wrathfull Gearlı paladinin peşinden 4-5 kişi gidiyordu.. Pala bi o yana bi bu yana koşuyor ve ölmüyordu en son :P Sağol içim rahatladı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Arena pass hedeleyen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 3v3 lock/dk/resto shaman takimimiz. dk oynuyorum. en son tbc de lock la arena yapiordum uzun suredir oynamiyordum.dk yi 2 hafta once 80 ledim.pve luksum yok. an itibari ile 1.1k resi 4.2k ap elimde de questten aldigim queldelar var.hp 30k.crit 28.0/17/54 talentlar. takimi da 2 gun once kurup basladik arenaya. sorular : neredeyse hic focus yemiyorum. yesemde 1.1k resilince ve frost presence cok rahat ayakta tutuyor. dolayisi ile resilince dan vazgecip biraz daha str yigmali miyim ? spell penatration a ihtiyacim varmi varsa 100 civari yeterli olurmu ? frost talent haste ile birlikte 2h deneyen varmi , is yaparmi ? improved icy talons gargoyle castinge etki ediyor mu ? armor penatration ve haste gereksiz diye dusunuyorum bu konuda ne diyorsunuz. arti kolay elde edilebilir pve misc item , trinket,sigil tavsiyeleriniz neler ? simdilik bu kadar adam gibi bi ratinge cikarsak tekrar ugrarim. tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Dün hunter arkadasla (bende resto druid) 2vs2 yapalim dedik, full pve gear tabi. Ekmek gibi dogradilar. Druid pvp de gral fln diye duyuyodum da heralde yüksek resilence olmadan bi ise yaramiyo. (e yani mantiken) 20 mactan 19 unu kaybettik :D Simdi sorum su, Pvp setine resto druid hangi gemleri takar? Pvp specte tree ye kadar iniliyomu yoksa balance a biraz gidip spellerin damage'ini mi arttirmak lazim. Talentlari taniyorum sadece mrk ettigim tree formun pvpde lazim olup olmadigi Resil cap kac? Hunter partnerim hangi spec gitmeli ve ne tür pet tercih etmeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 abi ağaç olacan böyle zıplaya zıplaya heallıycan, profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Ziplarsam heal bonusu mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Psikolojik olarak karşı tarafı yıkıyorsun zıplayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 2.4k kastım bundan haberim yoktu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Ok dlaga gecilmek eglenceli ama sorularima cvp ariyorum hala "Saygilar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 DK'da Unholy hariç herhangi bir talent yalan. Main stat str. Haste vs. gereksiz. Spell penetration 130-140 falan olsun, başka türlü magelere vs. çok fazla dmg kaybedersin. Bir de sizin setupta def. dispel çok zayıf hatta yok gibi; ms effect de yok. Baya başınız ağrır. DK'yerine rogue ya da lock yerine hunter/warr./shadow pri. (özellikle shadow pri) daha iyi iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 derFremdeSohn said: Ok dlaga gecilmek eglenceli ama sorularima cvp ariyorum hala "Saygilar" zıplamanın etkisi yok, ama eski alışkanlık hareket ederken zıplamak. Şu anki hali bilmiyorum ama, Druid isen teee fii tarihinden beri bir kural vardır, mobilite. Hareket etmen lazım, sureklı kacman, kacarken arada heal(hot) atman lzım. Bide bilimum hibernate,entangle vs gerekirse. Mobilite onemlı oldugu ıcın tree ye gerek olmaz. Ama değişmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 improved barkskine kadar inebilirsin resto tree de balancedende insect swarmi alirsin hem yaşar hem vurursun yoksa ağac olmadigin durumlarda kağıt gibi keserler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Suark said: derFremdeSohn said: Ok dlaga gecilmek eglenceli ama sorularima cvp ariyorum hala "Saygilar" zıplamanın etkisi yok, ama eski alışkanlık hareket ederken zıplamak. Şu anki hali bilmiyorum ama, Druid isen teee fii tarihinden beri bir kural vardır, mobilite. Hareket etmen lazım, sureklı kacman, kacarken arada heal(hot) atman lzım. Bide bilimum hibernate,entangle vs gerekirse. Mobilite onemlı oldugu ıcın tree ye gerek olmaz. Ama değişmiş olabilir. abi mobilite falan yok. Böyle ağaç olucaksın zınk diye pillar köşesinden zıplaya zıplaya hot, tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Honor puanları 75kya dayandı ve alıcak bi tem kalmadı artık. Bunları bir şekilde stoklamak mumkunmu yani yazık gunah olacak bundan sonra gelen honorlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar