Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Bana ofiste oynanacak oyunlar lazim. Ama oyun oldugu cok bariz olmayacak, mesela text based olabilir, basarili bir MUD serveri olabilir falan, yardimlarinizi bekliyorum. not: Ogame, Omerta turu saat basi action pointlu vs. Browser oyunu ISTEMIYORUM ama eglenceli flash oyunlari falan da olur. GO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Jagged Alliance 2.. Ofiste patronun gelince tek tusla oyun icindeki laptopa ulasiyorsun.Oda zaten windows gibi,egitimsiz bi goz kesinlikle anlayamaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Dragonutopia said: Jagged Alliance 2.. Ofiste patronun gelince tek tusla oyun icindeki laptopa ulasiyorsun.Oda zaten windows gibi,egitimsiz bi goz kesinlikle anlayamaz :D sanmiyom oyuna bir dalsan patronu fark edemezsin ki. böyle pek sevemiyeceğin şeler oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Ben hastane'deki ofisimde WoW oynuodum bea :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Larry 7 Boss is coming ! direk tuşu bile vardı :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Need for Speed II İşyerinde kaç kere turnuvasını yapmıştık Warblade Askerde bile sabah akşam oynamışımdır abartısız Ragdoll Masters Yeni keşfettim ama kesinlikle denenmeli Doom 95 XPde çalışıyor mu bilmiyorum ama nostalji için birebir... İlk oynadığım PC oyunu. Roadrash Doom 95'den sonraki göz ağrım. Yeri doldurulamaz. Raiden PC yada emulatör üzerinden oynanılabilecek ayrı ayrı versiyonları var. Kaçmaz. ZSNES, Visualboy Advance, MAME 32 ve no gba emuları ile her yerde kaçak oyun zevki yaşayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Crimsonland Zuma Luxor Mahjong ve bilimum benzeri oyunlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 şu da var ki oyunu aşağı aldığın sırada bilgisayar takılırsa falan tatsız olabilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 o zaman, hemen NumClock'a basıp, monitörü kapatıosun, bilgisayar kapalı muhabbeti oluo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Patronu kafala bütün ofis CoD atın. The Office'de vardı, takım ruhunu güçlendirme amaçlı, bence olur yani ahe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 patronun anlamama gibi bir olayi yok Bilgisayar firmasinda calisiyorum patronun hayati bunlarla geciyor :P neyse flash oyunu buldum bitane tower defence clone, beni epey goturur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 crimsonland worms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 flash lemmings vardı eğlence bölümünde, 1-2 gün götürür herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 curveball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 oyun olduğu bariz olmayan pek oyun yok, crimsonland felan direk bariz zaten. belki kongregate gibi yerlerde takılabilirsin, ama tabii bilgisayar yerinde çalışıyorsan o da çakılır. ama en azından hızlıca tab değiştirmek mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Star Wars seviyorsan Combine'a bakabilirsin. Browser based ama çok fazla geniş bir oyun, ama zamanda yemiyor çok fazla. Java bir trader olup gezegenler arası giderken 14 gün beklediğimi biliyorum, öyle diyeyim =) Flash oyunları için de Kongregate var tabii ki, bunu hakkaten tüketmek zor eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 pencere modunda FM:D bi de system traya atma yöntemini bulursan şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ogame 40. evrene gelirsen elimden gelen desteği veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Azmodai said: not: Ogame, Omerta turu saat basi action pointlu vs. Browser oyunu ISTEMIYORUM ama eglenceli flash oyunlari falan da olur. GO Action pointlu oyunlara sabrim ve istegim yetmiyor maalesef :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 sven :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Mugen. 640x320 Window mod a ayarlarsın.2D Fighting oynu.İnternette milyar tana karakteri var,en ünlü oyunlardan (KOF,Street Figter,Tekken...) ve animelerden filmlerden comiclerden karakterler var ve süper keyifli aşmış bir oyun.Hatta demonoidden direk indirirsen Mugen diye yazıp,karakterlerde içinde olur. Evet reklam gibi oldu ama hakkaten çok baba oyun.640x320 oynarsan,(sesi kapıcan tabii) hemen arkadaki excel'e falan tıklarsın window otomatik geride kalır.Hatta kapat patron biraz uyanıksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 dx ball 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 daha işe gireli ne kadar oldu ya. bekle biraz bence. yakalanırsın falan çok ters tepki alırsın sonra daha yeni başladın ne bu laubalilik vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 icy tower Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Fortuna said: Mugen. 640x320 Window mod a ayarlarsın.2D Fighting oynu.İnternette milyar tana karakteri var,en ünlü oyunlardan (KOF,Street Figter,Tekken...) ve animelerden filmlerden comiclerden karakterler var ve süper keyifli aşmış bir oyun.Hatta demonoidden direk indirirsen Mugen diye yazıp,karakterlerde içinde olur. Evet reklam gibi oldu ama hakkaten çok baba oyun.640x320 oynarsan,(sesi kapıcan tabii) hemen arkadaki excel'e falan tıklarsın window otomatik geride kalır.Hatta kapat patron biraz uyanıksa. ilgimi cekti ama dogru duzgun oynamak icin joypad veya joystick lazim olmaz mi? Klavyeyle nereye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar