Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bu yazi tarzi yillardir boyle hocam, niye bir anda patladiniz ki? yani hem adam akilli seyler yazan hem de "su adam satir doldurmaya calismiyor" diyebileceginiz bir yazar daha onceden var miydi? bLackcha0s said: Başkan muhtemelen Kalkan balığına ve Turizm Bakanlığına Kılıç Kalkan gösterileri içinde dava açacaktır. yalnız bu arada inanılmaz takip ederdim Yılmaz Özdil i şu yazı ve mustafa yazısı çok soğuttu beni. ne diycek peki? dunyada tek kalkan var o da benimki mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Batman valisi montesini ilk gördüğümde koltuktan düşecektim gülmekten kim derdiki birgün gerçekten bukadar işe yarıyacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 SoulCube said: başkanda bu http://www.batman-bld.gov.tr/bilgi/index1_12.jpg Bıyıkları kesse hafif bir Joker tadı verebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Ardeth said: evet yazıyı görünce anladım türkiyede yazı yazmanın gerçekten kolay olduğunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 throne_eins_meister said: Batman Valisi ABAHAHSADF altıma işettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ben yılmaz özdilin yazılarını severim. kısa, öz ve düşündürücü yazılar yazar. niye boşluklara ifrit oldunuz ki o kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mum_Chamber said: bu yazi tarzi yillardir boyle hocam, niye bir anda patladiniz ki? yani hem adam akilli seyler yazan hem de "su adam satir doldurmaya calismiyor" diyebileceginiz bir yazar daha onceden var miydi? bLackcha0s said: Başkan muhtemelen Kalkan balığına ve Turizm Bakanlığına Kılıç Kalkan gösterileri içinde dava açacaktır. yalnız bu arada inanılmaz takip ederdim Yılmaz Özdil i şu yazı ve mustafa yazısı çok soğuttu beni. ne diycek peki? dunyada tek kalkan var o da benimki mi? erdal şafak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Yılmaz Özdil net, düzgün, boş süslemelerle uğraşmadan yazı yazan ve işini de iyi yapan bir gazeteci. Noktaları da çok güzel bağlıyor birbirlerine. Bütün köşeyi içeriği boş yazıyla dolduracağına daha akılda kalabilecek şekilde kısa ve öz yazdığı için eleştirebiliyorsunuz ya adamı valla helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 adam koca bir GERİZEKALIymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Yazık yahu, adam herkes anlasın diye en basite indirgeyip en basit cümlelerle boşluk bıraka bıraka azar azar yazıyo, vurguyu belli etmek için satırı noktalama işaretleriyle geçiriyo. Ona rağmen yazısını anlayamayan, üstüne üslubuna laf edenler var... Daha napsın adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Az yazsa ne olur be? Senin benim bilmediğim şeyleri yazıyor işte. Az yazıp önemli noktalara değiniyor, iyi vurguluyor bazı şeyleri. Daha ne istersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 konuyu bilemem üzerine yazı yazılabilecek bir konu belki ama yazış tarzı çok ucuz geldi bana. yani her türlü eksikliği bir kılıfa sokmak mümkün "insanlar anlasın diye öyle", "vurgu yapıyor diye öyle". Modern sanat hastalığı demek istiyorum ben bu duruma. Boşluk bıraka bıraka yer de doldurduğunu unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 belediye başkanını destekleyip biraz para kaldırsak hiç fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Şu yazıyı savunanlar da ayrı Batman yani. Size özet geçeyim de, beyninizi meşgul ederek amacına ulaşan boşluklar olmadan, sonra karar verin. "Obama da McCain de Batman severmiş. Ben de geçen gün haber aldım ki Batman Belediye Başkanı, Batman karakterini mahkemeye veriyormuş. Bu iki olayın ne alakası var bilmiyorum da işte biri güncel, biri enteresan, bugünün malzemesi çıktı çok şükür oh. Gördüğünüz gibi enteresan ülkeyiz. Bye." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 sir said: ahah bu adam da artık iyice üşengeç oldu be ? ? ? yaparak uzatıyo yazıyı djgşslfkdf off yazıyı görür görmez aynısını düşündüm, iyi güldüm ya. herşeyi geçiyorum o kağıda yazık be. bir koca ağaç o ? ? ? ? kısmına gitmiştir herhalde. kolay yazıyı da geçmiş beleş yazı olmuş artık bu. bu vesileyle tekrar ekleyesim geldi: engineer dutch said: Ben... Bu işin... Kolayını buldum arkadaş! Bundan böyle... Her kelime bir satır. Köşe doldu mu kaçarım, kralını tanımam. Bu piyasanın enayisi... Ben miyim laayn? Böyle yapıyorlar... Söyleyecek lafı olmayanlar... Bir de halk cahil ya, Kolay okusunlar diye. Halkın kapasitesini... Zorlamayalım arkadaşlar... “Kapasite” diye Frenkçe bir laf ettim, Ulusalcı olmadı, özür dilerim... Fakat laga lugayla Yazı şişirmek ne kadar zormuş yahu... Kolay olsun dedik Daha zor oldu! İçine de bir şey koymak şart, Hepten bomboş kalmasın. Fikire benzer bir şeyler lazım. İşte buldum: AKP’ye oy verdin, susuz kaldın... Oh olsun sana, Göbeğini kaşıyan, Kısa bacaklı, Kıllı ayı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Azm-u hamam edelim, sürtüştürem ben sana, Kese ile sabunu, rahat etsin cism-u can. * * * Lal-u şarap içurem ve ıslatıp geçirem, Parmağına yüzüğü, hatem-i zer drahsan. * * * Eğil eğil sokayım, iki tutam az mıdır? Lale ile sümbülü kakülüne nevcivan. * * * Diz çökerek önüne ılık ılık akıtam, Bir gümüş ibrik ile destine ab-ı revan. * * * Salınarak giderken arkandan ben sokayım, Ard eteğin beline, olmasın çamur aman. * * * Kulaklarından tutam, dibine kadar sokam, Sahtiyenden çizmeyi, olasın yola revan. * * * Öyle bir sokayım ki, kalmasın dışarda hiç, Düşmanın bağrına, hançerimi nagehan. * * * Eğer arzu edersen, ben ağzına vereyim, Yeter ki sen kulundan lokum iste her zaman. * * * Herkese vermektesin, bir de bana versene, Avuç avuç altını, olsun kulun şaduman. * * * Sen her zaman gelesin, ben Vehbi'ye veresin, Esselamun aleyküm ve aleykümesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 skandal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Baggio said: Şu yazıyı savunanlar da ayrı Batman yani. Size özet geçeyim de, beyninizi meşgul ederek amacına ulaşan boşluklar olmadan, sonra karar verin. "Obama da McCain de Batman severmiş. Ben de geçen gün haber aldım ki Batman Belediye Başkanı, Batman karakterini mahkemeye veriyormuş. Bu iki olayın ne alakası var bilmiyorum da işte biri güncel, biri enteresan, bugünün malzemesi çıktı çok şükür oh. Gördüğünüz gibi enteresan ülkeyiz. Bye." Gerçekten çok iyi düşünmüşsün. Bundan sonra seni çıkarsınlar Yılmaz Özdil yerine gazetede, daha kısa alana sığdırıyosun aynı şeyi ne de olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 baggio'nun versiyonu doğa dostu, onu yerine alsınlar evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Bence adam güzel yazmış. Çetin Altan'ın köşe yazılarını okuyun siz bide tamam adam eski toprak yazılarındaki anlam yoğunluğuna hiçbişi diyemem ama o betimlemeler ve her yazıda 'alınan makam araçlarının itfaiye araçlarına oranı...' muhabbeti beni geriyor açıkçası. Batman valisi sana bişi diyemiyorum artık yapılabilecek bişi yok gibi hadi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 noldu bu dava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar