Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 dk da horde da ud ally da human direk, gerisi fasa fiso, dk dedin humandir cunku ya da olmus versiyonu ud dir yani, oyle gnome troll tauren flm ne onlardan dk mi olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 blood elf? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 udyi pek begenmedim ben ya tip olarak. orc ezer duruo hordeda. allydada human guzel cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ne female ezer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 70 charı DK yapabiliyormuyuz? Yoksa akıllı blizz bastan char mı kastıracak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 UD, orc, human bunların hiçbirini beğenmedim. İşin ilginci, gnome ve dwarflar hoşuma gitti. Favorim NE male ve draenei female. Horde tarafında troll female ve belf male (evet, gay may ama güzel DK oluyomuş :/) fena diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 bu arada dikkat edince dwarf cidden cok guzelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Absolut said: 70 charı DK yapabiliyormuyuz? Yoksa akıllı blizz bastan char mı kastıracak? eğer bir serverda lvl 55 üzeri karakterin varsa o serverda death knight açabiliyorsun. death knight lvl 55ten başlıyor, quest yaptıkça quest reward yanında talent point verme hakkı da alıyorsun. belf male dk açtım, questlerini gerçekten çok beğendim. Phasing sistemini de gözüme soktular questler esnasında o da etkili oldu tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 66 oldum :) yarın 70 işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 69 oldum .P gn ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Bende birtane açtım! Pembe saçlı dişi gnome çok şirin gözüküyor ama içinde fırtınalar kopuyor ve ölüm saçıyor. Banka karakteri falan yaparım herhalde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Miraul said: 69 oldum .P gn ehe getelayf. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Female Dwarf/gnome varken NE nedir yahu gözümden düştün Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 abii kırmızı saçlı ne female dk, Miraul has earned the achievement [Grandmaster Gay] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 kırmızı saçlı female ne dk (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 hiç yoktan adam açmış 69 da yapmıs.Ben daha acamadım bile rezalet resmen 1 saat sira bekledım servera gırmek ıcın.En sonunda girdim dedım priest la bi ınstance fln takılıyım ortamı bır goruyum dedım demez olaydım.Bir an hangi serverda oynadıgımı unutmusum (bkz. Magtheridon) Utgarde keep Instance girisi azına kadar horde dolu dısarı taşmıslar artık lanet olsun dedım cıktım oyundan butun full serverlar locked hepsinde +1000 sıra var.Migrate yapacaz mıgrate serverı kapalı ama o serverda lvl 1 karakter acıbılıyor nasıl bır sıstemı var blizzin anlamadım. Bu akşama Bir tane açim dk baslıyım kasmaya bıraz ortalık sakinleşmis olsada uraşmasak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 DK yeni char olarak 55ten başlıyor. Doğru anlamışım değil mi? Aket-Atum said: Absolut said: 70 charı DK yapabiliyormuyuz? Yoksa akıllı blizz bastan char mı kastıracak? eğer bir serverda lvl 55 üzeri karakterin varsa o serverda death knight açabiliyorsun. death knight lvl 55ten başlıyor, quest yaptıkça quest reward yanında talent point verme hakkı da alıyorsun. belf male dk açtım, questlerini gerçekten çok beğendim. Phasing sistemini de gözüme soktular questler esnasında o da etkili oldu tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 evt aynen ole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Kafanızdakı karısıklıklar ıcın hemen iki tane soru cevap yapalım; -Dk acmak icin ne yapmak gerek? c:Cok basıt 55+ bir karakter lasım.55+ karakterlerınızın bulundugu butun realmlerde dk acabılırsınız.Baska realmlarda acmamıyorsunuz sımdılık,ilerleyen zamanlarda istediginiz realmlerde acabılırsınız sadece accountunuzda 55+ bir char olması lasım ama dedıgım gıbı simdilik sadece 55+ charın bulundugu realmle sınırlı dk acmak -Dk oynucagım +62 paladınım var onu dk yapabılırmıyım? c:hayır yapamassınız dk da normal charlar gibi acılıyor.Yane dk acmak ıcın gıdıpte bır charınızı dk ya cevırmıyorsunuz olanlar aynı kalıyor sadece yenı bır charınız olmus oluyor.Nasılkı normal karakter acınca obur charlarınızdan bagımsız oluyor buda aynısı aradakı fark lvl55 den baslıyor olmanız ve dk acacagınız serverda +55 bır charınızın olması gerek hepsi bu Aklınıza takılan baska sorular varsa bekleriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 benim var bi sorum yaw... mesela benim bi serverda level 55+ char. ım var, ben de onun yanına bi dk actım, ama sonra gittim o dk'yı paralı veya free baska server'a migrate ettim... simdi 55+ char. ımın oldugu server'da dk yok, ben yine orada dk acabilir miyim 1 tane ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 kfg said: benim var bi sorum yaw... mesela benim bi serverda level 55+ char. ım var, ben de onun yanına bi dk actım, ama sonra gittim o dk'yı paralı veya free baska server'a migrate ettim... simdi 55+ char. ımın oldugu server'da dk yok, ben yine orada dk acabilir miyim 1 tane ? evet Edit:her realmde 1 tane dk acma hakkınız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 haa iyiymis bu... boylece 55+ charının olmadıgı bi serverda bile acabiliyorsun o zaman, hele bi de free migration varsa o sırada simdi oldugu gibi, masrafı da yok eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 kfg said: haa iyiymis bu... boylece 55+ charının olmadıgı bi serverda bile acabiliyorsun o zaman, hele bi de free migration varsa o sırada simdi oldugu gibi, masrafı da yok eheh... Free migration olayı aklıma gelmemıstı bak.Doru valla denemek lasım hemen.Türk zekası hemen bug abuse olayına gırıyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Bir serverda sadece 1 tane DK açabilirsin. Zaten DK'yı bir servera migrate ettiysen, migrate ettiğin servera 1 DK daha açamassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 açtıınız DK lerin sslerini koyarmısınız... merak ettim naı duruolar... hele gnome ve taurende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar