Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimler Death Knight Açacak?


Vioxx

Öne çıkan mesajlar

mokoko said:
neden guzel Türkçemizi kullanıpta bi başlık açmıosunki?
mesele "kimler wotlkda death knight kasıcak?"


Türkçe açtım kitlendi det nayt yerıne ölü şovalyemi yazsaydım?bıraz abest kacardı sanırım...
Dikkat edersen nerde ise bütün topicler ingilizce yada ingilizce kelime içeriyor bende ingilizce açım dedim sorun olmasın gene...

ben dk acicam sahsen o kadar 1 buçuk sene healer oynadık bırazda dps yapalım.aslında olay dps degıl melee combatı daha cok seviyorum cast etmek bana gore degıl sanırım ayrıca dk nın oynama prensibi agresiflik uzerıne.betada oynama sansım oldu nerde ıse butun classları kesebılıyorum gibi ama kitelenmeye cok musait bir class bilen adam her halukarda keser.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:
3 treeyi de ayrı ayrı deneyemedim karışık geldi bana accıcık


hemde cok karışık diger class lara nazaran cok fazla yetenek macroµ istiyor.dk nın calısma mekanızması hem runelere hemde runıc powera baktıgından işler bazen fazla karısıyor.bir warrior gibi degil rage doldukca sureklı mortal bas %20 altı execute vur gec (warrior oynuyanlar kızmasın bende warrior oynuyorum sadece olayı basıte vurdum)
her ne kadar karısık olsada oynaması bence zevklı bır class.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle herkesin bi DK charı olur herkez açar mutlaka ama bazısı merak için bazısı kasacam sonuna kadar öğrenicem herşeyini dk main yapıcam tarzı da oynayabilir ama gerçekten harbi harbi dk yı oynayabilen çok fazla kişi olmayacak oynayanlarda icabında imba olucaklar tahminimce. Bende açıcam mesela amacım merakımı gidermek çok fazla kasıcağımdan değil nedir ne değildir diye öğrenmek amacım :)
Herkes alt olarak bi dk kasıcak özet olarak :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:
Çoğu insan recruit a friendden gelen lvlleri DK'ya basarak 60'layacak daha sonra OL'de rahat rahat kasacak. Sanmıyorum çok kalabalık olacağını.

starting area daki quest chainini yapmasan hic bir sehire giremessin.herkese hostile oldugun icin.oyuna scourge olarak basladiginizi unutmayin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...