dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 öldürmek yook, yasak öldürmek.. öldürmeden yapın işinizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Akıldışı şeylere karar veriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 llama abi de get manyak mısın ne mankenliği :D Valla ben jigolo olmak istiyorum sende düşün istersen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 mankenliği sanki hayat kadınlığı gibi gören arkadaşlar var aranızda sanırım. uyarırım arkadaşlar, uyarırım! burası köy meydanı değil! hoov! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 böle bi vücut ve tip şart başarılı olmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 evet şebnem hala bakire mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 0ne said: Bende bi göz atayım şu mankenlik olayına.Bakarsın olur,boy müsait,yüzü zaten makyaj dı cart curt hallediyolar,gözler zaten yeşil(lens olayı yok) Biraz kiloda aldımmı tamamdır. AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bi ara cansiz manken vahe mi ne vardi noldukine ona..?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bLackcha0s said: evet şebnem hala bakire mesela puahuahu çok güldüm lan nedense.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 hey allam topiğe bak, ondan sonra sağda solda geriliyoruz "paticik.com'a takılıom ehe ehe" derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 briareos said: mankenliği sanki hayat kadınlığı gibi gören arkadaşlar var aranızda sanırım. uyarırım arkadaşlar, uyarırım! burası köy meydanı değil! hoov! slm manken misin ? hovv nedir bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mankenlerin iş sonrası çıkardığı ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 hangi iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 poydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 dory said: 0ne said: Bende bi göz atayım şu mankenlik olayına.Bakarsın olur,boy müsait,yüzü zaten makyaj dı cart curt hallediyolar,gözler zaten yeşil(lens olayı yok) Biraz kiloda aldımmı tamamdır. AHAHAHAHAHAHA Gülünücek bi tarafım yok,olsa önce ben güler böyle bi yazı da yazmazdım,bilmem anlatabildimmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Git kendi bölümünü trolle şaka mıdır nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 tek başına mı karar verdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Aman servet e denk gelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 yazık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Llama said: bi burnumu sokayımda herşeyde iş yaparım of fail bi cümle olmuş bu her giysiyi giyerim diyicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 one da manken oluyorsa bende oluyorum. kusurları montajla hallederler artık asfjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 hepimiz manken olalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Kimseyi tuttuğum yok,isteyen istediğini yapsın.Umrumda bile olmaz.Dedikleriniz de aynı şekilde.Herkes kendisi için verdiği karardan sorumludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ben de olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar