Buyse Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 bi gazla gittik aldık tüm goblin şehirlerine 0/36000 hated durumdayım :) ha memnunum süper bi title bence ama hoşçakal ay hoşçakal feza durumundayım. gadgezan booty bay hiçbirine giremiyorum silah zoru olmadan :) meslek enginer sorun olur mu wotlk da bu train meselesinde. olmaz di mi? yoksa silecem bs kasacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 bende ayni seyi dusunmustum. blizzard hicbir zaman oyunculara bir sey sunup digerinden tamamen mahrum etmiyor. yani eger oyle bir achievement koyup, oyle bir tittle verdilerse ya northrend de goblin factionlari yoktur, yada yani bir tane vardir 0 dan rep baslar.. sadece kisisel gorusum tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Abi zor iş. Booty Bay'e girmesen, başka FP var. Area 52'ye girmesen, orda da FP var. Ama Gadgetzan baya ters. Ha, kuştan iner inmez basarım topuğu diyosan tamam. Ama Northrend'da goblin olacağını pek sanmıyorum ben. Para yoktur orda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 shatrath tan teleport var gatgetzana gerek yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Zaten o olay peti almak için papağan pet sapka ile summon olan eskiden beri vardı bide title eklendi simdi tekrar rep kasabiliosun o factionlara titleda gitmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 reampage said: Zaten o olay peti almak için papağan pet sapka ile summon olan eskiden beri vardı bide title eklendi simdi tekrar rep kasabiliosun o factionlara titleda gitmio 0 dan 36k rep sopa çekseler kasmam valla. shatardan tp var allahtan tanarise :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 shatrathtan nerde tp warya 2 senedir ndn görmedim ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Trigger said: shatrathtan nerde tp warya 2 senedir ndn görmedim ben onu Bi Blood Elf kadın uçuruyor Caverns of Time'ın oraya yerini tam hatırlamıyorum ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobost Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 booty bay den çıkınca soldaki korsan kampında bloodsail traitor diye bi npc ye bişiler verince rep alınabiliyodu sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mh zamanları milletin ağlamaları nedeni ile bi patchde eklenmişti aşşağıdaki SC'nin kendi inn i içinde bi be hatun tp yapıyor (Hatta bi ogre var yanında sarhoşmu neydi :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 haris pilton'un oldugu odada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Kojiroh said: Abi zor iş. Booty Bay'e girmesen, başka FP var. Area 52'ye girmesen, orda da FP var. Ama Gadgetzan baya ters. Ha, kuştan iner inmez basarım topuğu diyosan tamam. Ama Northrend'da goblin olacağını pek sanmıyorum ben. Para yoktur orda :p fp dısında gadgetzan'ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 lower citydeki innde, zephyr adli ucan bir abla var, repin yeterse portluyo cota. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 northrend'de goblin olur bence. goblinsiz mekan olmaz hatta bu oyunda oyle diyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 goblinler oyunun yahudisi dmi :P hatta şuan kafadan atıyorum; dwarflar iskandinav elfler ingiliz human amerikan goblin japon tauren alman trollerde doğulu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 orklar da türk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 dwarflar iskoç bikere:) orklar da türklere benziyo cidden, şamanizm konusu filan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 doğru iskoç daha uygun :) orclara da türk dedik. dranei de hintli olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Orclar Moğollar diye biliyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 blood elf ler turk. assalun delenora gibi bisi diolar ya. asselamun aleykum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 aşala salama nore değil miydi edit: en azından benim hayal dünyamda. edit2: salama aşala nore de olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Spacecake said: trollerde doğulu mu? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 toggie said: northrend'de goblin olur bence. goblinsiz mekan olmaz hatta bu oyunda oyle diyim :p var var :) kücük bi sehirleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Spacecake said: aşala salama nore değil miydi edit: en azından benim hayal dünyamda. edit2: salama aşala nore de olabilir :D aynen böle: Selama ashal'anore : "Justice for our people" o_O edit diye yeni msg atmışım öhüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 2. dediğimle biraz yaklaşmışım en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar