Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Çok orijinal bi çalışma olmuş tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Smoke said: 5 yıldır üstünde uğraştığım proje. önce çizgi romanı ardından dizisi olacak. Konusu: Özel bir şalgam enjekte edilince güçleri artan Semih adında Adana'lı bir gencin hikayesi. ÖF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Cuce said: tie-fighter gibi durmadan yenı espriler eklense olurda bole olmaz tiefigher topiği pati tarihinin en kötü topiği olabilir ama ya en azından üsttekini fişleyinle yarışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2borg Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ShadowFury said: atari oyunu vardı onun da yayınlandımı bilmiyorum Yayınlanmıstı hatırlıorum baya bı sure ızledım hatta cok ıı bı manga bayaa eglencelı... Bu arada yayınlandıgı soylendı mı bılmıorum hepsını okumadım muhabbetın sonra esınlenmıs gıbı olmıyım XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Oce4n said: Buda abimin orjinal çalışması. Adını "dağda oturan adam" koymaya karar verdik. http://i41.tinypic.com/2czounl.jpg dağda oturan adam dfgfdfdggfasd dağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ilk başlarda komikmiş sonrada eklenenler hiç komik olmamış niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Yalnız ohaaa adam 1 tanecik post atamamış bu topice ilk 3. mesajdan sonra eheuhe,bellow hala patiye msj atabiliyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?20,4812388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 WoooW yüz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 özgün çalışmam bira icmeyi cok seven bir adamı anlatıyor, ailesinini kimse kaçırmamış ama adını ömer koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 hadi hayırlı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ahaha süper konuymuş ya ilk kez girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 gelmedi bidaha onun gibisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 sipeys mastırpiiisın hacı bu topic böylesi gelmez heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 good old times :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 çok kötü lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 /post yapmamsm bu topic'e tüh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ben de dövmesini yaptırdım //daha önce yapılmamasını umarak http://www.tattooartists.com/images/asian%20tattoos/samurai-panda-tattoo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 yaaa sürekli en baştan okuyorum bu topici görünce yapmayın :/ hjahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 abi ilk sayfa efsane ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Güney Sokağı Sakinleri adlı eserim http://imageshack.us/photo/my-images/442/kuzeysokasakinleri.jpg/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 kızgın zürafanın konusu vardı noldu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 hahah dövme de iyi olmuş üzerine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Aiko adam hiç değilse kırmızı falan yapmış pandayı, sen neredeyse direk SOUTH PARK adlı diziden çalmışsın sanki, esinlenme değil bu yaptığın. Bıkbıkbık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar