Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 KHaRoN said: Revangelis said: katılmıyorum bence abartıldığı kadar kötü bi oyun fo3 abartildigindan daha kotu bi oyun Kharon'a resmi troll ünvanı verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Ayfonumdan arayıp bulamadım ama "fps oyunları" bölümüne falout 3 un gercek başlığını acmıştım ben zaten. Half life dan daha az rpg ögesi bulunduran bi fpsyi bilgisayar oyunları başlığı altında sanki rpgymis gibi tartismamizdan kaynaklanıyor bu fikir ayrılıkları. Tactics nasıl lore katletmesine rağmen kendi icinde güzel bi oyun, fallout3 de aynı sekilde fena oyun diil bence. New vegasin toolseti olarak bile başlı basına başarılı. Tıpkı nwn2 ve motb in çirkin baba fotomodel kız iliskisi gibi bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 selam gelmiş geçmiş en kötü oyun, nasıl gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 oyun çok güzel, çok zevkli, keşke bethesda yeni bir fallout 4 yapsa, skyrim'i beceremiyor çünkü. http://www.youtube.com/watch?v=TSI45D_CUp4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 amaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 çıkarırlar skyrim dlc'lerden sonra illa ki, 2014 filan gibi herhalde. dlc'ler gayet iyiymiş, bioware broken steel'den ders çıkarsaydı keşke me3 ending dlc için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 hamsilipilav said: amaç? amaç eğlence, o oyunu oynayanların yüzünü güldürme, mega 64 hep yapıyor böyle videolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 2.22 deki kadının memeleri denmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 hayır uplama amaçsız celdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 fallout 3 için ayrı bir topic mi açaydım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 "Unfortunately, his spine is now clearly visible from the front." Black Isle'ın geri döndüğü ks'dan sonra Fallout 3 görünce hüzünleniyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Kanuninin başlığındaydı galiba gördüm imrendim, yıllar önce niyetlendim ama FOV sorunu oluyordu daha başında bırakmıştım. Şimdi bunu atlayıp New Vegası oynasak konuyu çok atlamış olur muyuz? (İlk falloutları da oynamadım zamanında es geçmişim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 New Vegas baya iyi, ben 2. kere oynuyorum. Bir şey kaçırmazsın, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 oyna ya, ben de aynen öyle oynadım, referansları anlamamak harici bi sıkıntısı yok. hikayesi ayrı bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 bağımsız ilk çıkan FO3'den. EXP gibi falan düşünme. FO3'den çok daha iyi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 fo3 washington'da, nv las vegas'ta geçiyor. konular, karakterler tamamen alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 new vegas barcelona, fo3 çaykur rize spor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 3rd person goruntusude varmis.. mmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Fallout 3 tamamen kolpalamasyon bi hikayeye sahip dandik bi shooter, ilk iki oyunla isim benzerliği ve zorlama bir iki karakter hariç hiç bir bağı yok. New Vegas ise Van Buren (interplayin yapacağı gerçek fallout3) vision documentlar baz alınarak hikayesi yazılan ve 1-2deki rpg niteliklerine yaklaşabilen gerçek bir rpg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 more leik fo3 barcelona, nv real madrid. fo3 fo serisinin devamı, nv aynı motorla yapılmış, dialog ve gameplay sistemine kadar herşeyi birebir aynı bir spin-off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Moar liek new vegas barselona, fallout3 yozgat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 gercek rpg budur. http://anticache.img8.joyreactor.com/pics/post/full/funny-pictures-auto-4chan-hardcore-382328.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 vaktim olsa konuya dahil olacağım ama yok... kimse arkadaş para sorun değilse denesin, bu elitlere bakmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 fo3 ile nv'nin birbirine benzerliği fo1 ile fo2'nin birbirine benzerliğinden daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 aquila said: http://anticache.img8.joyreactor.com/pics/post/full/funny-pictures-auto-4chan-hardcore-382328.jpeg haasduıyhasduha çok iyi lan asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar