Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

araba... hız... vb... izleyin...

MarcOConner

Öne çıkan mesajlar

bu konu ne egitime ne patinaja ne başka bişeye girer diye dusundum ve acılıp acılmadıgını da kontrol etmedim. acıldıysa da bidaha acılmasında zarar gormedim arkadaslar...

[video]http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny?feature=oembed" width="459">

su ana kadar bu konu hakkında izledigim en etkileyici videoydu acıkcası. dusununce turkiyedeki gecenin bilmem kacında kimsenin izlemedigi, başladıgı zaman kanal degiştirdigimiz o dandik dundık goruntulerin yerine su videonun tvlerde 10 gun donmesi insanlar uzerinde ne kadar etki yapar cidden merak ettim. ve neden bunu bizim de yapamıyor oldugumuz hakkında ciddi dusuncelerim var. lutfen bakın hak vericeksiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

tabiki biraz amac insanların beynine işlmemek olunca kotu dusuncelerin işlenişi biraz abartılıyo. yani o araba ucarken cocugun da aynı anda orda olma olasılıgı dusuk ama bişeylerin acıklanmasında dikkat cekmekte kullanılan (ki samanyolu da insanların duygularıyla oynayarak dikkat cekmeye calısıyo) etkili bi yontem. videonun insanlara bişeyler aşılayabilmek acısından cidden guzel hazırlanmıs oldugunu dusunuyorum hala...
Sosyal ağlarda paylaş

filmy türkiye | 3 godziny temu 0 (Spam)
geçen ben de gidiyorum böyle yolda hatunun biri bana iş atıyor bastım yolda sıfır çizmeye başladım sokak boştu en son el frenini tam çekmişim araba tekel büfesine girdi allahtan dükkan boşmuş hazır gelmişken iki bira çektim stresi alsın diye bi pakette cıgara araklayıp tüydüm şu an iyiyim arabanın plakayı gizliyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekleri çok güzel bir şekilde yansıtıyor. Videoda olan kazalar "çok abartılmış bukadar tesadüf olmaz" diyorsanız google dan trafik kazalarını araştırın.

Türkiye de yayınlansa bu video kesin o bira bardakları mozaiklenir falan. Kimse bi bok anlamaz ondan sonra.

Aptal reklamlar hazırlayacaklarına bu tarz gerçekçi ve vurucu reklamlar yapsınlar bizimkilerde.

ne o öyle sabahın köründe televizyonlarda dönen saçma sapan sigarayla savaşanlar vakfı reklamları.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...