bir kaç gün önce star ana haberde verdiler bunu.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
araba... hız... vb... izleyin...
ben izledim
biraz iç karartıcı bir video ama dediğin doğru
bunu 2 kere izleyen adam bi daha trafikte cambazlıklar yapmaz
biraz iç karartıcı bir video ama dediğin doğru
bunu 2 kere izleyen adam bi daha trafikte cambazlıklar yapmaz
anormal gelebilir ama ben videoları komik buldum. yani son derece doğru şeyler, uğraşmışlarda. ama sanki kanal 7'deki samanyolu tv'deki sonu dramla biten küçük hikayeler zımbırtısı varya ona benzemiş biraz.
linkte çıplak koşan adamları yakalamak için snickers yiyen adam var.
tabiki biraz amac insanların beynine işlmemek olunca kotu dusuncelerin işlenişi biraz abartılıyo. yani o araba ucarken cocugun da aynı anda orda olma olasılıgı dusuk ama bişeylerin acıklanmasında dikkat cekmekte kullanılan (ki samanyolu da insanların duygularıyla oynayarak dikkat cekmeye calısıyo) etkili bi yontem. videonun insanlara bişeyler aşılayabilmek acısından cidden guzel hazırlanmıs oldugunu dusunuyorum hala...
Çok rahatsız etti beni. 15 saniye falan izleyebildim, o da arka fonda en sevdiğim grup olan Nothing Else Matters bir şarkısını çaldığı içindi.
kaan sen bir aptallıksın.
ölücem sanırım gülmekten
tuzluk karabiberlik gibi mi?
ahahaha
filmy türkiye | 3 godziny temu 0 (Spam)
geçen ben de gidiyorum böyle yolda hatunun biri bana iş atıyor bastım yolda sıfır çizmeye başladım sokak boştu en son el frenini tam çekmişim araba tekel büfesine girdi allahtan dükkan boşmuş hazır gelmişken iki bira çektim stresi alsın diye bi pakette cıgara araklayıp tüydüm şu an iyiyim arabanın plakayı gizliyorum..
geçen ben de gidiyorum böyle yolda hatunun biri bana iş atıyor bastım yolda sıfır çizmeye başladım sokak boştu en son el frenini tam çekmişim araba tekel büfesine girdi allahtan dükkan boşmuş hazır gelmişken iki bira çektim stresi alsın diye bi pakette cıgara araklayıp tüydüm şu an iyiyim arabanın plakayı gizliyorum..
video rahatsız edici ya da çok kasılarak hazırlanmış hissiyatı yaşatabilir ancak her yıl onbinlerce kişinin trafik kazası nedeniyle öldüğü gerçeğini değiştirmez.
güzel hazırlanmış...
gerçekleri çok güzel bir şekilde yansıtıyor. Videoda olan kazalar "çok abartılmış bukadar tesadüf olmaz" diyorsanız google dan trafik kazalarını araştırın.
Türkiye de yayınlansa bu video kesin o bira bardakları mozaiklenir falan. Kimse bi bok anlamaz ondan sonra.
Aptal reklamlar hazırlayacaklarına bu tarz gerçekçi ve vurucu reklamlar yapsınlar bizimkilerde.
ne o öyle sabahın köründe televizyonlarda dönen saçma sapan sigarayla savaşanlar vakfı reklamları.
Türkiye de yayınlansa bu video kesin o bira bardakları mozaiklenir falan. Kimse bi bok anlamaz ondan sonra.
Aptal reklamlar hazırlayacaklarına bu tarz gerçekçi ve vurucu reklamlar yapsınlar bizimkilerde.
ne o öyle sabahın köründe televizyonlarda dönen saçma sapan sigarayla savaşanlar vakfı reklamları.
ya abi ama özellikle 2.'siydi sanırsam, hani gençlerin tıkıştığı arabaya bi önden çarpıyolar sonra bi arkadan bi yandan, resmen o videoda güldüm ben. daha vurucu olabilirmiş.
gayet başarılı.
Türktelekom reklamları yerıne sunu yayınlasalar.
harbiden aksamları dizi aralarında gayet basarılı olur.
Türktelekom reklamları yerıne sunu yayınlasalar.
harbiden aksamları dizi aralarında gayet basarılı olur.
harbi gece gece rahatsızlık hissi yarattı ,2 gün sonrada uzun yol yapıcam diye bir plan vardı,hastr ddm her videoda of
Benim sonum da bunlardan biri olucak. Ama o mesaj atan çocuk çok salakmış bok yoluna öldü.
basarili hazirlanmis begendim ben
hatta babalik yakin diye olsa gerek, 'can YOU live with the shame'de resmen gozum doldu
hatta babalik yakin diye olsa gerek, 'can YOU live with the shame'de resmen gozum doldu
Türkiye'de "Çok fazla şiddet içeriyor" diye yayınlanmaz bu.
Selam,
Videolar etkili. İlk video'da acemice davranmış çocuk ve köpeği görünce direksiyonu araca doğru kırmış. İki seçenek vardı; köpeği ez ya da aracı tarlaya doğru çevir.
Saygılar.
Videolar etkili. İlk video'da acemice davranmış çocuk ve köpeği görünce direksiyonu araca doğru kırmış. İki seçenek vardı; köpeği ez ya da aracı tarlaya doğru çevir.
Saygılar.
etkileyici.
ama cidden samanyoluvari hazırlanmış sanki.
ama cidden samanyoluvari hazırlanmış sanki.
cok etkileyiciymis. komik gelebilir ama aynilari daha beterleri neredeyse her gun yasaniyor. kaza dedigin sadece 1 anlik bosluk. cok aci.
Öne çıkan mesajlar