Fly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 polyanna görse goatse olmadığına şükrederdi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ah bi banlımıyacaktın ne küfür ederdim bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 PrudenT said: Penthesilea said: allah belani versin ulan kapanmiyor bi de. yetememişindir kapatmaya ctrl-alt-del işlemler firefox.exe işlemi sonlandır ftw ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 hadi ya ulan ben hiç akıl edemedim ctrl alt del olayını gittim sigortaları indirdim salak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ctrl alt del den kolayı var ctrl + w ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 gir dene bakalım oluyo mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 eregorn2 said: hiç bi zaman açma... merak etme... bak sonra "eregorn beni uyardı, nası bi hata ettim ben" diceksin... dedim ben size... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 HaciYatmaz said: ctrl alt del den kolayı var ctrl + w ^^ ctrl+alt+del den daha kolayı anca ctrl+shift+esc olur.. en azından tek el ile basılabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ctrl w için sen iki elinide kullanıyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ilk posttaki linki kapatmak için diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ilk postta link bile yok olm kafan mı güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 kim güncellemiş bakın plx =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 oha uçmuş lan.. olm biri bana göndersin onu ben daha uyuz olduklarıma gönderecektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Olay ne heyecanlı bişeyler oluyo burda sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 rain geç kaldın... kaçırdın herşeyi... sabah tren yapmıştık burda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 link yazıyor,ilgilenenler özelime. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ekran karmaşasını geçtim görüntüleri izlemek zorunda kalmak ayrıca psikolojik sorunlara yol açabilir o derece.. tiksindim direk:S madem şaka(!) yapcanız belirtin dimi nahoş durum die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Ben öm den aldım linki mis gibi odada da ablam var mal gibi açtım kapayamadım direk reset attım pc ye. Evet az daha fail oluyodum teşekkür ederim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ah serhat ah. gene neler dönmüş biz yokken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 serhata selamlar. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Kaçtım ben,link falan yok bundan sonra.BB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Bende war walla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 mulgear6 said: PrudenT said: Penthesilea said: allah belani versin ulan kapanmiyor bi de. yetememişindir kapatmaya ctrl-alt-del işlemler firefox.exe işlemi sonlandır ftw ^^ berk harbi salaksin. HaciYatmaz said: ctrl alt del den kolayı var ctrl + w ^^ sen ayri bi dunya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 kermit said: hadi ya ulan ben hiç akıl edemedim ctrl alt del olayını gittim sigortaları indirdim salak gibi hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 HaciYatmaz said: ctrl alt del den kolayı var ctrl + w ^^ Ben bunu bilmiyordum ya. Öğrendim ama az önce ne işe yaradığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar